עונה 4- ההמשך!

symptoms

New member
מבחינת שירה נטו לשיר פיית' או מרטינה זה

קשה יותר, אבל (אם לא ניקח בחשבון את מה שעובר עליה לאחרונה) זה לא משהו שקרי התקשתה איתו אי פעם.

הבעיה שלה באיידול הייתה שהיא לא ממש ידעה איך לעמוד על במה ולהופיע, ובשירים הקצביים של שאניה צריך attitude, שלגמרי לא הייתה לה אז.

לדעתי היום, אחרי צ'יט וקאובוי קאזונה וגודגירל זה היה נראה אחרת.

רעות

symptoms

New member
כן, אני יודעת. היא בחורה משונה

מי יודע מה עבר לה בראש
.

עכשיו בא לי לשמוע את לאב איז א באטל פילד.

רעות

Oukami Kun

New member
פינאלה!

מרגש. סתם, לא
. יאללה שישירו.

בו בייס –
1. Long, Long Road – שיר חלש מאד. ווקאלית הוא היה נחמד כרגיל, אבל זה לא מספיק לפצות על שיר בינוני מינוס. והוא נראה כמו ג'ון לנון בתקופה הנוראית שלו. וזה לא מחמאה. 8
2. Vehicle – זה כבר יותר לענין. ביצוע מעולה, שיר שמתאים לו, גרוב מדהים. 9.5
3. Inside Your Heaven – יותר טוב מקרי, אבל עדיין לא אהבתי את השיר. מדהים ששתי הגרסאות האלה הגיעו למקום ראשון בבילבורד. 8.5

קרי אנדרווד –
1. Inside Your Heaven – מה זה? לא אהבתי בכלל. איך זה נהיה סינגל מוצלח כל כך? שרה טוב כרגיל אבל שיר לא טוב בכלל. 8.5
2. Independence Day – עוד פעם מדהים. ביצוע פחות טוב מהפעם הקודמת, הקול שלה היה לחוץ קצת. אבל עדיין מצוין. 9
3. Angels Brought Me Here – מצוין. סיימה את השיר מצוין, שרה מדהים, לקחה את זה בגדול. 10? לא, לא מגיע לה על זה 10. אבל 9.5.

סך הכל שרו יפה. בלי יותר מדי סיכונים לפה או לשם.
והפינאלה...:
מתחילים עם הטופ 12 (בלי בו וקרי) במחרוזת ביצ' בויז. ממעיטים בהרמוניות, שזה טוב
. לינדזי קרנדנלי
פשוט זוועה. גם ניקו די זוועה. אבל הם סיימו בהרמוניות לא רעות עם Good Vibrations, אז ניתן להם נקודה על זה.
אחרי זה יש קטע של מקיילה גורדון מהשטיח האדום
חבל לי שהיא לא הצליחה בגדול. לפחות כשחקנית או משהו.
אחרי זה סיכום של העונה. נחמד לראות את זה ככה. כאילו, זה אמור להעלות לי נוסטלגיה וכאלה, אבל ראיתי את כל העניינים האלה השבוע או שבוע שעבר, אז זה לא כזה נוסטלגי
.
לה-טויה לונדון מדווחת מהעיר של בו. פאביולס. ואז בו עולה לשיר עוד פעם את Vehicle. כמה פעמים אפשר לשמוע את השיר הזה? סתם, ביצע טוב כרגיל.
מאט רוג'רס מדווח מהבית של קרי
. הוא הרבה פחות מרגש אותי מלה-טויה. ואז קרי עולה לשיר את Angels Brought Me Here, מקסים כמו לפני רבע שעה שראיתי את זה בפעם הראשונה
. אבל סרייסלי, מה לעזאזל היא לובשת?
אז ריאן הולך להתקשקש עם רנדי. ואז יש קליפ על סיימון ופאולה. נו טוב. ואז הוא מתקשקש עם פאולה. מיותר. ואז עם סיימון. גם מיותר. טוב נו יש התק שקשויות לרוב, אה מעביר קדימה כי זה לא מעניין ולא רלוונטי.
אחרי זה יש קליפ על רגשנות ובכי. איזה שטויות.
החזירו איזה מתמודדת מזוויעה מהאודישנים לשיר את ההמנון
.
או, סופסוף הם חוזרים לשיר. בו וקרי שרים את Up Where We Belong, הקיטש, הקיטש...
. אבל הם שרו את זה טוב. ואז ריאן מחלק להם מפתחות למכונית החדשה שלהם. ואז יש סרטון על שניהם.
פרסומות ואז סרטון על עשרת הגרועים מהאודישנים. משעשע? לא בטוח...
סרטון על 'פשע' שסיימון ביצע, בפרודיה על הפרשה של פאולה עם מה-שמו מעונה 2.
ואאאאאאז הם מתחילים לשיר, תודה לאל.
קרי שרה את Bless The Broken Road יחד עם Rascal Flatts, שאני אניח שהם להקת קאנטרי? אבל זה היה נחמד.
אחריה עולים אנתוני ואנוואר יחד על Kenny G לשיר את I Believe I Can Fly. התגעגעתי לאנוואר! הם שרו את זה טוב.
אחר כך קצת רוק על קונסטנטין, ג'סיקה ונדיה, יחד עם קני וויד שפרד (מי זה?), שרים אירוסמית'! ללא ספק ההופעה האהובה עליי הערב. נדיה
.
אחרי זה סקוט וניקו עולים לשיר את On Broadway יחד עם ג'ורג' בנסון. נחמד מינוס.
עכשיו בילי פרסטון (הולי שיט!) עולה לשיר עם וונזל (
) את With You I'm Born Again. לא מכיר את השיר, אבל וונזל מדהימה ויצא לה לשיר עם אדם שניגן עם הביטלס, אז פאקינג שיט. כמה אנשים יכולים להגיד את זה?
אז לינגזי קרדינלי ומקיילה עולות לשיר עם בייבי פייס לשיר את Everytime I Close My Eyes. חוץ מהשיר של סקוט וניקו, הן היו הכי גרועות.
ולבסוף בו בייס עולה לשיר עם לנארד סקינרד (!!!!!!!!) את _ה_שיר שלהם, Sweet Home Alabama. מדהים, למה הוא לא שר את זה כשעוד היה אפשר להצביע? מדהים, ביצוע אש. סיום מעולה.
ואאאאאאאאאאאאאאאז התוצאות! תודה לאל.
מההההה 500 מליון קולות? איך זה הגיוני? מה קורה כאן? התוכנית הייתה כזאת פופולרית? משוגע.
והזוכה הוא... היא... הם... קרי אנדרווד!
מפתיע.
היא שרה את הסינגל שלה, יורדים האורות, כתוביות סיום, ווהו.
למה אף אחד מהמנצחים הקודמים לא שר איתם בגמר? הייתי שמח לשמוע את פנטזיה וקלי, אפילו את רובן לא הייתי מתנגד לשמוע. או קליי, או מישהו. אבל סך הכל היה גמר ממש טוב.
יפה, סיימנו עם העונה הזאת. ננוח קצת ואז נתחיל את עונה 5.

SHTRUDIDI

New member
ה-ביצוע של הערב הזה:

בו ולינארד סקינרד.
היו באופן כללי כמה רגעים טובים נוספים אבל כמו שכבר כתבתי, לא ראיתי מעולם את המשדר מההתחלה ועד הסוף אבל הביצוע הזה של בו ביחד עם לינארד סקינרד היה גאונות לשמה. פשוט מושלם.

ושיר הדואט שלהם
שני אנשים עם קולות מעולים נתקעים שיר קיטשי שלא מתאים בעליל לקולות שלהם או לז'אנר החזק שלהם. דואט קאנטרי רוק היה עובד פה הרבה יותר טוב.

יאללה, עונה 5 - כריס דוהטרי חוזר

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 2
- הופעות

בו - Long, Long Road

לא אהבתי את השיר ולא אהבתי את ההופעה.

קרי - Inside Your Heaven

טוב, כבר ציינתי בעבר שהגעתי לעונה הזו אחרי ששמעתי את אלבום הבכורה של קרי והתאהבתי לכן השיר הזה מבחינתי כבר היה שייך לה ונכתב במיוחד בשבילה ובוצע בצורה כל כך פנטסטית כאילו היא כבר מופיעה עשרות שנים על הבמה עם שרים שלה.

בו - Vehicle

אני מבינה למה הוא בחר בשיר הזה אבל משום מה הוא נשמע לי פחות מענין מהפעם הראשונה.

קרי - Independence Day

ריאן מכריז על השיר הזה (שיצא 10 שנים לפני שקרי שרה אותו) "קאנטרי קלאסיק" אז נכון שהשיר הזה הוא נכס צאן ברזל בעולם הקאנטרי אבל גם היום לקרוא לו "קלאסי" נשמע לי זקן מידי בשביל שיר כל כך צעיר.
אהבתי את ההופעה הזו של קרי, אם כי הפעם הראשונה שהיא ביצעה אותו הייתה טובה יותר אבל היה משהו מאוד (ואני מכירה באירוניה שלי אומרת את זה) - קלאסי. הפעם הראשונה שהיא ביצעה אותו הרגישה כמו ניסיון כפוי לתרגילי קול אקרובטים והפעם הזו הרגישה כאילו קרי נותנת לשיר את הכבוד הראוי לו ומבצעת אותו בצורה מעודת וקלאסית.
סיימון כזה מוזר. איך לעזאזל הוא חושב ש-Crying היה השיר הטוב ביותר שלה בכל התחרות? מה לעזאזל הוא שומע שאנחנו לא?? בערך כל שאר הביצועים שלה בתוכנית (חוץ מזה של שאניה, ההוא מברודווי [בעיקר כי היה כדור שינה] וזה מגאמבל &האף) היו טובים יותר מ-Crying.

בו - Inside Your Heaven

ציינתי למעלה שמבחינתי זה שיר של קרי ולכן הגרסה של בו נשמעה לי אז ונשמעת גם עכשיו כל כך מוזרה ותלושה מהמציאות. כאילו עכשיו בו יחליט לקאברר כל שיר אחר מאיזה אלבום של קרי וזה ישמע ביזארי ולא נכון [דמיינו את בו שר קאובוי קאזנובה למשל
], כך היה גם עם השיר הזה. הוא כל כך קרי ובו מנסה לשיר אותו נשמע לי בדיחתי.

קרי - Angels Brought Me Here

זה היה הביצוע הכי טוב של קרי בעונה ללא ספק.
רק עד היום לא ברור לי למה אחרי השיר הזה יכולתי לספור את כל הסתימות בפה שלה. מה עם קצת זום אאוט? לצלמים של איידול כאלה סטיות דנטאליות שזה פשוט מטריד.
איזה חמודים אנתוני וג'סיקה (באתי לרגע לקרוא לה לורן אליינה
) שנשארו לעמוד ולהריע לה גם לאורך הביקורת של השופטים.
אחרי שמראים את התקצירים של ההופעות של שניהם בו וקרי עומדים ליד ריאן ומוחאים כפיים וקרי לגמרי מוחאת כפיים כמו פולה

SHTRUDIDI

New member
אני דווקא מבינה את האמירה הזאת של סיימון

crying היה קצת פחות קאנטרי ולכן דיבר גם לאילו מאיתנו (נגיד, אני) שאינם חובבי הז'אנר.
מכיוון שהוא היה פחות קאנטרי אבל עדיין עם הטאץ' של קרי והסגנון שלה, הוא הוציא ממנה משהו אחר.
זאת ההופעה היחידה שלה שממש אהבתי והוספתי גם לנגן בזמנו.

LeAnnDylan

Well-known member
אבל היא ביצעה יחסית הרבה שירים שהם לא קאנטרי

לא היו הרבה שירי קאנטרי שהיא ביצעה בתוכנית אז אני לא ממש מתחברת לאמירה שלך. אולי את ספציפית אהבת את Crying אבל אני לא חושבת שמבין כל השירים שהיא ביצעה שזה היה הכי טוב שלה.
היא יכלה בכיף לבצע שוב את Alone נגיד.

symptoms

New member
אני גם לא אהבתי את crying

אחד הביצועים הכי פחות אהובים שלה מתקופת איידול.

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
הגמר - תוצאות

טופ 12 - מחרוזת ביץ' בויז
יש להם שירים מעפנים. חוץ מ- I Get Around הנהדר שכמובן נתנו לקונסטנטין לשיר
והוא סתם עף על עצמו והרס את השיר. אגב, הבנים נשמעים רע. הבנות כקבוצה נשמעות טוב אבל לינדזי ומקיילה נשמעו ממש רע בסולואים שלהן.
הם כאלה מצחיקים עם הצבעי פסטל שהלבישו להם

נותנים למקיילה לראין אנשים על השטיח האדום
איזה הזויה היא

סיכומי העונה של איידול תמיד היו מוצלחים וגם הפעם זה לא שונה.

בו - Vehicle
עוד פעם זה? אני חושבת שב-24 שעות שמעתי את הביצוע הזה כבר איזה 4 פעמים. זה מעיק.

הקטע הזה ששמים מצלמות בהום טאון שלהם בזמן הגמר מאוד נחמד. למה הפסיקו עם זה?

קרי - Angels Brought Me Here
אני ממש אוהבת את מה שהיא לובשת, כמה פשוט ככה יפה. נראית כאילו שלפו אותה מהחווה עכשיו עם הג'ינס הזה והחולצה המשובצת. רק איכס, השיער

הביצוע כמובן היה פנטסטי. כמו כל דבר אחר שלה בערב הזה..

עכשיו מדברים על הרומן של פולה וסיימון. איזה עתיק ולא רלוונטי זה

טוב עכשיו נזכרתי למה הפסיקו עם השידורים האלה מהמדינות של המתמודדים. הקשר אליהם מהאולפן כזה FAIL. הכי ערוץ 10

עוד קטע מיותר – שלושת הרגעים ה"מרגשים" של העונה. בלע.
עכשיו הפסיכית מהאודישן הראשון בעונה ששרה את ההמנון בצורה מזוויעה כמעט כמו זונט.

קרי ובו - Up Where We Belong
הופעה נחמדה, קיטשית מאוד, וקרי שוב עם השרשרת שאני אוהבת
כנראה בעונה 4 לא היה הרבה תקציב.. בכל אופן, ריאן מתבדח על זה שאין.
שניהם מקבלים מפתחות למכוניות חדשות, קרי מנסה לקחת את שני המפתחות

צועקת על אמא שלה שתרגיע את עצמה ונותנת לה להבין שאין סיכוי שהיא נוגעת במכונית הזו

מחבקת את בו בהתלהבות עד שחלק מהשיער שלו נכנס לה לפה והיא עושה פרצוף נגעל של עוד שניה מקיאה ומבינה למה לאורך כל העונה היא לא הפגינה שום חיבה כלפיו והתרחקה ממנו כאילו הוא נגוע במלריה

-מצעד 10 הגרועים של העונה

עכשיו מביאים את דיוויד אסלהוף לאידיוט הזה מהאודישנים שאמר שדיוויד הוא מושא הערצתו

עכשיו עושים צחוק מהמשדר המיוחד של ABC על הרומן של פולה עם קורי והופכים את זה לספיישל "האמת על סיימון" משעשע

קרי וראסקל פלאטס - Bless the Broken Road
ביצוע מעולה. איזה מצחיק ג'ו דון, הוא נראה כזה ילד
הורס!!

קני ג'י, אנתני ואנואר - I Believe I Can Fly
קני מעולה כרגיל אבל הם משעממים אותי.

קני ויין שפרד, קונסטנטין, ג'סיקה ונדיה - Walk This Way
שלושתם טובים אבל ג'סיקה מטריפה לגמרי! הייתי הכי שמחה לראות אותה בגמר מול קרי.

ג'ורג' בנסון, סקוט וניקו - On Broadway
שעמום טוטאלי.

בילי פרסטון וונזל - With You I'm Born Again
וונזל נשמעת טוב אבל איכס מה זה השיט הזה

בייביפייס, לינדזי ומקיילה - Every Time I Close My Eyes
לינדזי נראית מוטרדת לחלוטין כשבייביפייס מסתכל עליה במבט מחפצן

לינארד סקינרד - Sweet Home Alabama
שיר טוב ביצוע טוב.

יאללה עכשיו מכריזים על הזוכה.
וואו, כבר שכחתי שפעם ריאן היה מגיע ישר לעיקר בלי לקשקש שעות ולמרוח זמן מיותר על מילות קישור שאין שום קשר הגיוני בניהן לבין המשפט שהוא מנסה ליצור.
צריכים לחזור לפורמט הזה. 20 דקות פרקי תוצאות והכרזה מיידית על המודח או הזוכה בגמר. זה לא פחות מרגש כשעושים את זה בדקה במקום ב-10. בחיי.

טוב רגע. קרי זוכה!!!

ווהוו!! אפילו שידעתי שזה יקרה וידעתי מה יקרה אח"כ בחייה המוזיקליים, זה עדין מרגש כמו לצפות בזה בפעם הראשונה. הזכייה כל כך הגיעה לה, ולמרות שבמהלך הקריירה שלה אחרי איידול חשבתי שהיו הרבה פרסים שהיא קיבלה שממש לא הגיעו לה והייתי עסוקה בלהתמרמר עליה חצי מהזמן, אני עדין חושבת שהניצחון באיידול היה שלה מהרגע שהיא פסעה לחדר האודישנים.
מידי שבוע היא הוכיחה שהנבואה של סיימון נכונה ומצדיקה את עצמה. היא הייתה ללא ספק הכי טובה בעונה שלה והיא אחת הזמרות הכי טובות בעולם המוזיקה היום (אפילו שבזמן האחרון עובר עליה משהו רע)

עכשיו עצוב לי שנגמר
בא לי לצפות בעונה שוב מההתחלה

LeAnnDylan

Well-known member
אני באופן אישי, הורדתי את הפרקים למחשב

השתמשתי בטורנט, תוך לילה אחד הכל ירד.

אני יודעת שפעם היה ניתן לצפות בכל הפרקים בצפיה ישירה בכל מיני אתרים אבל אין לי מושג אם זה עדין קיים.

למעלה