פינאלה!
מרגש. סתם, לא
. יאללה שישירו.
בו בייס –
1. Long, Long Road – שיר חלש מאד. ווקאלית הוא היה נחמד כרגיל, אבל זה לא מספיק לפצות על שיר בינוני מינוס. והוא נראה כמו ג'ון לנון בתקופה הנוראית שלו. וזה לא מחמאה. 8
2. Vehicle – זה כבר יותר לענין. ביצוע מעולה, שיר שמתאים לו, גרוב מדהים. 9.5
3. Inside Your Heaven – יותר טוב מקרי, אבל עדיין לא אהבתי את השיר. מדהים ששתי הגרסאות האלה הגיעו למקום ראשון בבילבורד. 8.5
קרי אנדרווד –
1. Inside Your Heaven – מה זה? לא אהבתי בכלל. איך זה נהיה סינגל מוצלח כל כך? שרה טוב כרגיל אבל שיר לא טוב בכלל. 8.5
2. Independence Day – עוד פעם מדהים. ביצוע פחות טוב מהפעם הקודמת, הקול שלה היה לחוץ קצת. אבל עדיין מצוין. 9
3. Angels Brought Me Here – מצוין. סיימה את השיר מצוין, שרה מדהים, לקחה את זה בגדול. 10? לא, לא מגיע לה על זה 10. אבל 9.5.
סך הכל שרו יפה. בלי יותר מדי סיכונים לפה או לשם.
והפינאלה...:
מתחילים עם הטופ 12 (בלי בו וקרי) במחרוזת ביצ' בויז. ממעיטים בהרמוניות, שזה טוב
. לינדזי קרנדנלי
פשוט זוועה. גם ניקו די זוועה. אבל הם סיימו בהרמוניות לא רעות עם Good Vibrations, אז ניתן להם נקודה על זה.
אחרי זה יש קטע של מקיילה גורדון מהשטיח האדום
חבל לי שהיא לא הצליחה בגדול. לפחות כשחקנית או משהו.
אחרי זה סיכום של העונה. נחמד לראות את זה ככה. כאילו, זה אמור להעלות לי נוסטלגיה וכאלה, אבל ראיתי את כל העניינים האלה השבוע או שבוע שעבר, אז זה לא כזה נוסטלגי
.
לה-טויה לונדון מדווחת מהעיר של בו. פאביולס. ואז בו עולה לשיר עוד פעם את Vehicle. כמה פעמים אפשר לשמוע את השיר הזה? סתם, ביצע טוב כרגיל.
מאט רוג'רס מדווח מהבית של קרי
. הוא הרבה פחות מרגש אותי מלה-טויה. ואז קרי עולה לשיר את Angels Brought Me Here, מקסים כמו לפני רבע שעה שראיתי את זה בפעם הראשונה
. אבל סרייסלי, מה לעזאזל היא לובשת?
אז ריאן הולך להתקשקש עם רנדי. ואז יש קליפ על סיימון ופאולה. נו טוב. ואז הוא מתקשקש עם פאולה. מיותר. ואז עם סיימון. גם מיותר. טוב נו יש התק שקשויות לרוב, אה מעביר קדימה כי זה לא מעניין ולא רלוונטי.
אחרי זה יש קליפ על רגשנות ובכי. איזה שטויות.
החזירו איזה מתמודדת מזוויעה מהאודישנים לשיר את ההמנון
.
או, סופסוף הם חוזרים לשיר. בו וקרי שרים את Up Where We Belong, הקיטש, הקיטש...
. אבל הם שרו את זה טוב. ואז ריאן מחלק להם מפתחות למכונית החדשה שלהם. ואז יש סרטון על שניהם.
פרסומות ואז סרטון על עשרת הגרועים מהאודישנים. משעשע? לא בטוח...
סרטון על 'פשע' שסיימון ביצע, בפרודיה על הפרשה של פאולה עם מה-שמו מעונה 2.
ואאאאאאז הם מתחילים לשיר, תודה לאל.
קרי שרה את Bless The Broken Road יחד עם Rascal Flatts, שאני אניח שהם להקת קאנטרי? אבל זה היה נחמד.
אחריה עולים אנתוני ואנוואר יחד על Kenny G לשיר את I Believe I Can Fly. התגעגעתי לאנוואר! הם שרו את זה טוב.
אחר כך קצת רוק על קונסטנטין, ג'סיקה ונדיה, יחד עם קני וויד שפרד (מי זה?), שרים אירוסמית'! ללא ספק ההופעה האהובה עליי הערב. נדיה
.
אחרי זה סקוט וניקו עולים לשיר את On Broadway יחד עם ג'ורג' בנסון. נחמד מינוס.
עכשיו בילי פרסטון (הולי שיט!) עולה לשיר עם וונזל (
) את With You I'm Born Again. לא מכיר את השיר, אבל וונזל מדהימה ויצא לה לשיר עם אדם שניגן עם הביטלס, אז פאקינג שיט. כמה אנשים יכולים להגיד את זה?
אז לינגזי קרדינלי ומקיילה עולות לשיר עם בייבי פייס לשיר את Everytime I Close My Eyes. חוץ מהשיר של סקוט וניקו, הן היו הכי גרועות.
ולבסוף בו בייס עולה לשיר עם לנארד סקינרד (!!!!!!!!) את _ה_שיר שלהם, Sweet Home Alabama. מדהים, למה הוא לא שר את זה כשעוד היה אפשר להצביע? מדהים, ביצוע אש. סיום מעולה.
ואאאאאאאאאאאאאאאז התוצאות! תודה לאל.
מההההה 500 מליון קולות? איך זה הגיוני? מה קורה כאן? התוכנית הייתה כזאת פופולרית? משוגע.
והזוכה הוא... היא... הם... קרי אנדרווד!
מפתיע.
היא שרה את הסינגל שלה, יורדים האורות, כתוביות סיום, ווהו.
למה אף אחד מהמנצחים הקודמים לא שר איתם בגמר? הייתי שמח לשמוע את פנטזיה וקלי, אפילו את רובן לא הייתי מתנגד לשמוע. או קליי, או מישהו. אבל סך הכל היה גמר ממש טוב.
יפה, סיימנו עם העונה הזאת. ננוח קצת ואז נתחיל את עונה 5.