עכשיו שראיתי את הפרק ../images/Emo58.gif 208
קודם כל מאוד נהניתי. סצינת החלום של דאנקן הייתה מ-ע-ו-ל-ה. כ"כ התלהבתי שלא התרכזתי בכלל בסצינה של לוגן וורוניקה שבאה אחרי. הסצינה הזאת פשוט הראתה מצוין מה הבעיה של VD! אני רק מופתעת שדאנקן הוא הראשון שמתחיל להבין את זה. הסצינה בפאב של הפיטצפטריקים היתה מפחידה!!! איך שהוא העיף את ורוניקה על השולחן, ולמה ללוגן לקח כ"כ הרבה זמן להגיע? דפוק! ידעתי מספוילרים שהוא מוציא אותה משם והשתגעתי עד שהוא נכנס. ואני חושבת שבפרק הזה זאת הפעם הראשונה ששוב הרגשתי הרגשה שזו הסידרה שלנו מהעונה הראשונה. כל התעלומה מאוד עניינה אותי לשם שינוי, וזה כמו בימים הטובים, שוכרים את קית' לפתור משהו והוא שולח את ורוניקה לחקור בבית ספר. ועד כמה אני אוהבת את מאק!! צריכים לעשות אותו כדמות קבועה יותר, אני ממש אוהבת את האינטרקציה שלה עם ורוניקה. וסוף סוף רואים את מג קצת, סצינת החלום איתה במיטה עם דאנקן תתאים לי פשוט בול לקליפ שאני מתכננת, אז ממש שמחתי כשראיתי את זה. מה שכן אני לא ממש במתח כמו כולם על המכתב שדאנקן פתח כי אני כמעט ב- 100% יודעת מה יש שם. וקלמנס - חולה עליו! מצחיק כמו תמיד. וסוף סוף הראו לנו את המנהל! כבר חשבתי שזה איזה איש מסתורין, כי תמיד מראים רק את סגן המנהל, וכאילו הוא קובע את הכל והמנהל בכלל לא קיים... מה שכן ממש כעסתי על רוב ת'ומס בסצינת החטיפה של לוגן! באמת! כמה אפשר?! זה כבר מוגזם כמה מפילים על הדמות הזו! חשבתי שבעונה שעברה הוא היה ממש מסכן, ועכשיו? זה כאילו כל פרק היוצרים חושבים: "המממ.. מעניין איך אפשר להתעלל בלוגן עוד קצת?" וג'ייסון דורינג, כל פרק הוא מוכיח לי עד כמה הוא טוב! הוא עשה את הפאניקה פשוט מעולה!! אני מבינה קצת למה רוב ת'ומס מעמיד את הדמות שלו במצבים כאלה, כי הוא יודע שהוא יעשה את זה בצורה מדהימה אבל עדיין מסכן לוגן... אבל המלחמה עם ויביל מתחממת! אהבתי איך שהוא אמר לו "וויבס" חחח ובקשר למרקוס הזה, ישר כשקית' מצא את הנייר הזה עם האוטובוס באקווריום ידעתי שזה היה שם בכוונה, זה היה כ"כ ברור. אהבתי את הקלטת שורוניקה שמעה כשהיא עמדה ברחבה של ביה"ס והסתכלה על כולם, במיוחד אהבתי את מה שהוא אמר על דאנקן. רוצח? בעל סוד אפל? המממ, אני חושבת *רמז*! וורוניקה כרגיל מדחיקה הכל, נו זה ברור! היא כ"כ רוצה לשמר את מערכת היחסים הזאת (שלא קיימת במציאות אני חייבת להוסיף) שהיא פשוט מתעלמת מהכל! בקיצור מאוד נהניתי מהפרק, קצת התעצבנתי על ורוניקה על זה שהיא אמרה ללוגן שהוא צריך לעבור מנפטון, זה היה קצת רע, אבל אני סולחת לה כיוון שהיא הייתה במצב מאוד רגשי. מה שכן לרוב ת'ומס אני לא סולחת על ההתעללות.