בקשר לקית' ../images/Emo58.gif 208
הוא הבין שהם ניסו לגרום לו להעיד שמי שמטריד אותם זה בית הספר. אז הוא אמר שעדיף שהוא לא יעיד, כי אם הוא יעיד זה יראה ממש לא טוב בשבילם. אני הכי אהבתי את לוגן בפרק שעבר, הוא היה ממש לוגן של העונה הראשונה, ציני ומתוק, ובפרק הזה הוא אולי היה מצחיק וציני כרגיל אבל אין לו את החיוך הזה שמלווה את כל ההערות שלו. אפשר לראות עד כמה כל המצב משפיע עליו, הוא בקושי מחייך. ואני לא חושבת שורוניקה צריכה לרוץ ללוגן, מה שכן היא צריכה לזרוק את דאנקן. היא ודאנקן בכלל לא מתקשרים, שניהם נמצאים במערכת יחסים עם פנטזיה של מישהו מהעבר. דאנקן (תודה לאל) מתחיל להבין את זה - או לפחות התת מודע שלו. ורוניקה עדיין (כרגיל) מדחיקה הכל רק כדי לשמר את "הנורמליות". אני חושבת שלה וללוגן יש הרבה עניינים שהם יצטרכו לפתור לפני שהם יוכלו להיות ביחד. חוץ מזה יהיה כיף לראות אותם לא ביחד במצב פלירטוטי סגנון העונה הראשונה (פרק 5/פרק 10). ועכשיו שאני חושבת על זה, מג אמרה לדאנקן בחלום, "זוכר את מה שהיה לנו על החוף, הבטחת לי הבטחות...." לדעתי זה משהו חשוב, מעניין על מה היא מדברת. ובקשר לורוניקה כ- BAD GIRL ומג "המלאכית". אני חושבת שורוניקה של עכשיו היא באמת יותר BAD GIRL. ורוניקה מס' 1 הייתה ממש בסיגנון מג. וזה מה שדאנקן אוהב כנראה.