עונה 2 - פרק 8

LemonLimeLilach

New member
באמת עצוב

שחקן נהדר

irene17

New member
ורוניקה ../images/Emo58.gif208

זה רק אני או שהיא קצת מפלרטטת פה? וזכור לי שבשנה שעברה הלוקר של לוגן היה בדיוק מתחת ללוקר שורוניקה עמדה לידו פה. הם מחליפים לוקרים כל שנה או שזה נשאר אותו דבר? למרות שהם לא יותר מידי עקביים עם זה, בעונה שעברה כל הזמן הראו שהלוקרים שלהם במקומות שונים.

irene17

New member
הרגה אותי התמונה הזו ../images/Emo58.gif209

זה מהפרומו לפרק 9, מישהו בפורום TWOP כתב שבפורום של רגעי ההומואים בסידרה ממש יהנו מזה.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 209 חחחח

יש פורום רגעי הומואים בסדרה?? טוב האמת שיש לא מעט רגעי הומואים בסדרה ככה שיש להם קייס לפתוח פורום! חחח

tool2

New member
../images/Emo58.gif 02x08 פרק קצת לא מובן

אהבתי מאוד את לוגן בפרק הזה.. זה הזכיר לי את פרק 20 או 19 כשהוא מגן על ורוניקה בגשר ואז הם מתנשקים אבל הפעם ורוניקה עיצבנה אותי ע שהיא עוד צעקה עליו על זה שהוא הגן עליה מהפושעים האלה!! חוצפנית..
דאנקן מניאק כל כך!! יאללה שעיזוב כבר את ורוניקה ויילך למג המושלמת והורודה שלו!! חח אהבתי את החלום בהתחלה שורוניקה היא כאילו הBAD GIRL ומג היא המלאכית אבל החלום הזה רק אומר שורוניקה צריכה לעזוב את הדאנקן הזה ולרוץ ללוגן!!! כי רואים כמה שהוא מגן עליה ואוהב אותה.. דאנקן בכלל לא שם לב אליה.. ולא הבנתי מה קרה בבית המשפט עם קית' שהואב א לאבא של המרקוס הזה ואמר לו שעדיף שהוא לא יעיד במשפט.. למה? בקיצור אני מסכמת את הפרק הזה כפרק מאוד יפה אבל אני העונה הזאת הכי אהבתי את פרק 5.... כי הוא היה הכי מרגש.. וכי אני מתגעגעת לוואלאס!!! אין פשוט רואים שבלעדיו הסדרה היא לא אותו הדבר.. וואלאס!!! תחזור!!!

irene17

New member
בקשר לקית' ../images/Emo58.gif 208

הוא הבין שהם ניסו לגרום לו להעיד שמי שמטריד אותם זה בית הספר. אז הוא אמר שעדיף שהוא לא יעיד, כי אם הוא יעיד זה יראה ממש לא טוב בשבילם. אני הכי אהבתי את לוגן בפרק שעבר, הוא היה ממש לוגן של העונה הראשונה, ציני ומתוק, ובפרק הזה הוא אולי היה מצחיק וציני כרגיל אבל אין לו את החיוך הזה שמלווה את כל ההערות שלו. אפשר לראות עד כמה כל המצב משפיע עליו, הוא בקושי מחייך. ואני לא חושבת שורוניקה צריכה לרוץ ללוגן, מה שכן היא צריכה לזרוק את דאנקן. היא ודאנקן בכלל לא מתקשרים, שניהם נמצאים במערכת יחסים עם פנטזיה של מישהו מהעבר. דאנקן (תודה לאל) מתחיל להבין את זה - או לפחות התת מודע שלו. ורוניקה עדיין (כרגיל) מדחיקה הכל רק כדי לשמר את "הנורמליות". אני חושבת שלה וללוגן יש הרבה עניינים שהם יצטרכו לפתור לפני שהם יוכלו להיות ביחד. חוץ מזה יהיה כיף לראות אותם לא ביחד במצב פלירטוטי סגנון העונה הראשונה (פרק 5/פרק 10). ועכשיו שאני חושבת על זה, מג אמרה לדאנקן בחלום, "זוכר את מה שהיה לנו על החוף, הבטחת לי הבטחות...." לדעתי זה משהו חשוב, מעניין על מה היא מדברת. ובקשר לורוניקה כ- BAD GIRL ומג "המלאכית". אני חושבת שורוניקה של עכשיו היא באמת יותר BAD GIRL. ורוניקה מס' 1 הייתה ממש בסיגנון מג. וזה מה שדאנקן אוהב כנראה.

tool2

New member
חשבתי על זה

ומאז שלילי נרצחה ורוניקה הפכה למין BAD RIRL.. בדיוק מה שלילי הייתה.. אולי היא מנסה איכשהו להמשיך אותה.. סתם מחשבה

snoop cat

New member
יכול להיות אבל...

אחרי שלילי נרצחה ורוניקה לא ישר הפכה ל BAD GIRL, לדעתי זה קרה לה אחרי האונס במסיבה. למסיבה היא באה כי עדיין היה לה אכפת מה חושבים עליה והיא רצתה להראות להם שכביכול לא אכפת לה - ואחרי המסיבה שאז היא עוד הייתה עם שיער ארוך ושמלה לבנה "מלאכית" - היא השתנתה ממש. יכול להיות שזה השילוב של שני הדברים, אבל מה שממש דחף אותה להשתנות היה האונס.

irene17

New member
מסכימה ../images/Emo58.gif 208

אני חושבת שהשינוי הגיע אחרי ה"אונס". בגלל זה כ"כ מרגיז אותי שהיא חזרה לדאנקן ואין שום יחס לעניין הזה. אפילו כשהיא הייתה עם לוגן היה יחס לאיך שהוא התייחס אליה. כל הדיון הזה של ורוניקה שהפכה ל BAD GIRL, הזכיר לי את פרק 10 כשהיא הראתה לבחורים את היכולות שלה עם קלפים, דאנקן נראה מופתע (והתרשם), לעומתו לוגן לא נראה ממש מופתע, הוא רק התרשם. וגם בפרק 5 בעונה השנייה, כשורוניקה התנפלה על ג'קי הסתכלתי על הפרצוף של דאנקן והוא נראה קצת מפוחד מאיך שהיא התנהגה וללוגן זה לא בא בהפתעה בכלל. דאנקן אהב את ורוניקה שלפני המוות של לילי, הוא לא ממש הספיק להכיר את ורוניקה החדשה. לוגן התאהב בורוניקה ה"רעה" והקשוחה. דאנקן מתחיל לראות את ורוניקה החדשה וזה נראה כאילו הוא לא כ"כ אוהב את מה שהוא רואה.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 208 לדעתי לא היה

שום יחס לזה כי זה לא היה באמת אונס ובואי נודה - ורוניקה שרצתה בזמנו להשיג סוג של קלוז'ר עם דאנקן ומה היה יכול להיות ביניהם - קיבלה אותו. סוף סוף הם שכבו, ואני בטוחה שאם היא הייתה מודעת למתרחש היא ממש לא הייתה מתנגדת. עובדה שלא לקח לה יותר מדי זמן לקפוץ איתו למיטה אחרי שהם חזרו. בכל מקרה זה לא היה ממש אונס כי היא כן עדיין אהבה אותו אז ובסה"כ זה "נעשה מאהבה" וגם דאנקן עצמו לא היה ממש צלול באותו רגע כדי להבין מה הוא עושה. בכל מקרה - אונס זה לא היה. אז אולי בגלל זה זה עבר בשקט. לגבי לוגן והבאדי שוטס - הייתה התייחסות של שנייה ועוד מצד לוגן, שזה באמת לא ברור לי. אם כבר איך היא יכלה לסלוח לו על זה כ"כ מהר? אבל, כנראה שהיא חשבה שמה שהיה היה ואם היא יכלה להשתנות כ"כ בשנה אז גם לוגן (שזה די נכון) ולכן גם זה נשכח. לגבי זה שדאנקן באמת לא ממש מכיר את ורוניקה החדשה - לא יכולה להסכים יותר! לוגן באמת התאהב בה כי הוא ראה בה משהו שלא היה לה קודם - אופי, כריזמה, עצמאות - היא פשוט השתנתה למשהו שממש מתאים לו. מצד שני דאנקן שאוהב את הבחורות שלו כנועות, לבושות לבן ומסנוורות מהילה... טוב הוא די התאכזב מהורוניקה החדשה וטוב שכך!

tool2

New member
חחח נכון../images/Emo58.gif עד 02x08

דאנקן רוצה אישה מלאכית קטנה וזאת יכולה להיות רק מג.. דאנקן לא השתנה אבל ורוניקה כן וורוניקה במצבה עכשיו מתאימה רק ללוגן.. כי לוגן הוא גם סוג של BAD BOY וכשהם ביחד זה רק עושה טוב לסדרה כשהיא עם דאנקן זה רק מזיק לצופים ולה.. ולפי מה שראו בפרק 8 גם לדאנקן זה לא כל כך מועיל אז שתעשה כולנו טובה ותגמור איתו כבר

irene17

New member
אני חושבת שזה לא רק עניין של BAD

זה לא רק עניין של BAD BOY ו- BAD GIRL, אני חושבת שהם מתקשרים הרבה יותר טוב אחד עם השני. וכמו שג'ייסון דורינג אמר בכמה מהראיונות שלו שהוא חושב שרק ורוניקה באמת יכולה להבין אותו, אני מסכימה. ואני חושבת שגם לוגן מבין יותר את ורוניקה. הוא אף פעם לא מופתע מהקשיחות שלה ובכלל מהפעולות שלה, הוא תמיד מתרשם לטובה. (פרק 19 למשל) בגלל שהוא גם כזה - הוא לא היה נרתע ממנה בגלל שהיא משקרת (די הרבה, במיוחד לאבא שלה), ועושה מניפולציות לפעמים, משתמשת באנשים בשביל מה שהיא צריכה. הוא אפילו לא כעס עליה אחרי שהיא הלכה למשטרה בפרק 22 - הוא בא כדי להסביר את עצמו.

למעלה