עונה 2 - פרק 8

irene17

New member
אני מסכימה בהחלט ../images/Emo58.gif 208

אני לא מהשיפרים שרוצים שורוניקה תרוץ ללוגן ותגיד לו עד כמה איכפת לה ממנו, הבעיה שלי הייתה שבפרקים האחרונים בכלל לא ראינו שאיכפת לה ממנו... ודווקא פה אני לא מתלוננת, היא בהחלט הראתה רגשות. והאמת אני חושבת שהיא לא הייתה מגיבה ככה אם לא היה קורה לה כל מה שקרה בפאב. היא אולי הייתה מתעצבנת, אבל כל ההיסטריה הגיעה ממה שקרה לה לפני זה. ובקשר לדאנקן וורוניקה, גם אני חשבתי שכל החזרה הזאת הייתה נחוצה בשביל סיום, וכדי שלא יהיו חרטות אח"כ, אבל עדיין לדעתי הם ביחד יותר מידי זמן וורוניקה עדיין לא מתעוררת מהאשליות שלה. ואמרת את זה ממש טוב - שהם מאוהבים במה שהיה להם פעם. ובקשר ללוגן, באמת רצית שיקרה לו משהו?! הוא לא עבר מספיק? הוא צריך לחיות בלי יד (או בלי עוד משהו אם כבר מדברים על זה)? ולוגן, לא יוותר לויביל על זה, אני בטוחה שהולך להיות עכשיו משהו רציני בניהם. לוגן דומה לורוניקה בקטע הזה, הוא נוקם. שמעתי שהפרק הבא הוא הפרק האהוב ביותר על UPN אז כנראה שיהיה פרק טוב. CAN'T WAIT

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif

זה לא שרציתי שלוגן יסבול. פשוט אני בעד שגם לגיבורים לפעמים יקרו דברים לא כל כך נעימים. לא צריך שהחיים שלהם יהיו מושלמים. ובכלל, כל הקטע של לוגן הוא שהוא דמות מיוסרת. הוא הסתבך בצרות. מה שהיה עם הרולטה הרוסית גרם לי לחשוב שתהיה שם איזו יריה, ולא בגלל שאני רוצה שתכאב לו היד, אלא פשוט כי זה מה שגרמו לי לחשוב ואני גם לגמרי בעד הפתעות. תחשבי, כמה מפתיע זה היה אם הם באמת היו יורים בו? זה היה לגמרי WOW מומנט. אני תמיד בעד כאלה.

irene17

New member
תכאב היד?! ../images/Emo58.gif 208

הוא יכול להשאר בלי יד!!! אני גם בעד רגעי WOW אבל לא עד כדי כך מוגזמים. חיים מושלמים?! אני חושבת שהדמויות שלנו כולן עם חיים ממש לא מושלמים, זה שלאף אחד עוד לא ירו ביד לא אומר שהחיים שלהם טובים... אני מאוד שמחה שלא ירו בו, אם רוצים לירות במישהו שימצאו מישהו אחר, לוגן סבל מספיק גם ככה ואני בטוחה שיש עוד הרבה בדרך...

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שאת קצת יותר מדי ../images/Emo58.gif

אוהבת את לוגן וקצת פחות מדי מבינה הומור. זה היה לגמרי לא ברצינות שאמרתי שתכאב לו קצת היד, או שיש להם חיים מושלמים א-ב-ל האדון לוגן עשה הרבה דברים רעים בחיים שלו ואני לא אחת מאלה שחושבת שאפשר להגיד שזה הכל בגלל שאבא שלו הרביץ לו. הוא עשה הרבה דברים רעים, הרבה דברים מפגרים, פגע בהרבה אנשים... אז כן, באיזה סוג של קארמה דברים רעים גם קורים לו וזה בדיוק החוסר שלמות וזה ט-ו-ב שזה קורה. אני אישית לא רוצה שהוא יהיה איזה גיבור מקסים שלא קורה לו כלום. אני רוצה שיקרו לו גם דברים רעים כי זה מה שהופך את הדמות שלו למעניינת ומסובכת וכן הוא גם צריך לשלם על הדברים שהוא עושה.

irene17

New member
גם אני אבל... ../images/Emo58.gif 208

אני ממש לא אוהבת דמויות מושלמות שהכל טוב להן בחיים, ולוגן הוא רחוק מלהיות כזה. רוב האהבה שלי אליו מגיעה מזה שהוא לא מצויר כדמות טובה, הוא עשה המון דברים רעים, ואני ממש לא חושבת שהכל אפשר להאשים את אבא שלו. ונכון הוא עשה דברים רעים אבל בכל זאת לדעתי הם מפילים עליו יותר מדי, אבל זאת רק דעתי. ובקשר לאהבה שלי ללוגן אני מסכימה, אני בהחלט אוהבת אותו יותר מידי...

Nitzan122

New member
תראי../images/Emo58.gif208

לוגן רחוק מאוד מלהיות מושלם וזה באמת מה שהופך אותו לאנושי ודמות כל כך טובה, דמות מושלמת היא ממש לא מעניינת, אבל כל הדברים שמפילים עליו הם כבר יותר מידי, לא מספיק כל מה שקרה עם ההורים שלו לא מספיק שיש לו אולי בן אדם אחד בעולם שאכפת לו ממנו (פלוס אחת בהכחשה) ושיוצא עם מי שהוא אוהב עכשיו גם שורפים לו את הבית מאשימים אותו ברצח חוטפים אותו, כמה יכול לעבור על בנאדם מסכן? באמת שזה עבר את גבול ה"קארמה" זה פשוט התעללות להעביר אותו את כל זה...

Kazz

New member
לא הבנתי משהו ../images/Emo58.gif

למה ההורים של מרקוס השאירו את הקוד ואת האוטובוס כדי שקית' יראה? מה הם ניסו להשיג דרך זה? וזהו , עוד פרק טוב.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif208

הם רצו שקית', כחוקר פרטי[ואקס שריף!], יעיד במשפט נגד הביצפר ויגיד שלדעתו זה הם שמטרידים אותם.

Nitzan122

New member
מסכימה../images/Emo58.gif208

איתך על רוב הדברים, מסכימה בהחלט שזה הראה שהיא אוהבת אותו אבל עדיין מפריע לי איך שהיא צרחה עליו על הקטע של האקדח שאם לא היה לו אותו היא הייתה במקרה הטוב מתה באותו רגע, ושהיא אמרה לו שהוא צריך לעזוב את נפטון... למרות זאת באמת שזה הראה שעדיין אכפת לה ממנו, ולא אני ממש לא מצפה שהם יתנפלו אחד על השני בסצנות "I love you so much i could never live without you" אבל יחס קצת יותר טוב מאשר עוד שנייה לרצוח את מי שכרגע הציל אותך יהיה נחמד... ואני בהחלט מסכימה שורוניקה ודאנקן היו צריכים "סגירת מעגל" כדי להבין שזהו הם כבר לא אוהבים אחד את השני והם רק נאחזים במשהו שכבר מזמן לא קיים. לא ציפיתי שורוניקה ולוגן יהיו כל הזמן ביחד כי דבר כזה לא יכול לקרות בסדרה, את הזוג הראשי תמיד מפרידים כדי ליצור עניין, חוץ מזה שאני אוהבת את כל הסצנות הציניות שלהם ואת הירידות שלהם אחד על השני, בכל מקרה כנראה שגם אם דאנקן וורוניקה יפרדו לוגן וורוניקה לא יחזרו עוד הרבה זמן... באמת מעניין מה היה כתוב, האמת למרות שזה הדבר שנראה הכי נכון לא נראה לי שזה הריון כי דבר ראשון אחרי התאונה היא בטוח הפילה את התינוק ואז כנראה היו עולים על זה בבדיקות הרפואיות, ואם ליזי אמרה שההורים שלה ינתקו אותה אם הם יגלו מה כתוב על המחשב, מה נראה לכם הם היו עושים אם הם היו מגלים שהיא הייתה בהריון? דבר שני מג לא שכבה עם מי שהיה החבר שלה במשך מעל שנה (לפחות) לא הגיוני לי שהיא תשכב עם מי שהיא יצאה איתו איזה 3 חודשים, דבר שלישי זה לא נראה לי כי גם אם היא הייתה בהריון אז מה זה משנה עכשיו? כבר אין תינוק זה לא יזיז את העלילה במילימטר...

irene17

New member
זה לא אומר כלום../images/Emo58.gif 208

זה שהיא לא שכבה עם החבר הקודם שלה זה לא אומר כלום. היא הייתה יותר קטנה כשהיא הייתה עם קול, ואולי היא ממש "התאהבה" בדאנקן ושכבה איתו, אני אישית חושבת שכן. אולי אחרי ההתפרצות שלו בפרק 21 היא הרגישה שהיא תאבד אותו אם היא לא תעשה משהו. אם היא באמת שכבה איתו והוא זרק אותה כמו כלום ולא ממש דאג לה כשהוא חזר אל ורוניקה. זה גורם לי לשנוא אותו עוד יותר. והתאוריה של ההריון מסתובבת הרבה באינטרנט, ואני מסכימה איתה. ואם כן מדובר בהריון אולי מה שכתוב בקבצים במחשב זה על משהו אחר.

Nitzan122

New member
כן אבל../images/Emo58.gif208

זה לא שזה היה לפני כמה שנים או אפילו לפני שנה היה הבדל של איזה חודשיים בין מתי שהיא וקול נפרדו לבין מתי שהיא התחילה לצאת עם דאנקן וכשהיא יצאה עם קול הראו כמה שהם "לוקחים את זה לאט" אז בחודשיים לעבור מנשיקה על השפתיים או מזמוזים עם החבר שלך מזה שנה+ ללשכב עם מישהו שרק התחלת לצאת איתו זה נראה לי שינוי קצת דרסטי... ואולי באמת מה שקרה בפרק 21 גרם לזה אבל אני באמת בספק שהיא כזאת מטומטמת. לא יודעת, יכול באמת להיות שהיא התאהבה בו נואשות ורצתה לשכב איתו, אני מניחה שנגלה עוד שבוע... מצד שני זה באמת ממש מגעיל מצד דאנקן אם הוא שכב איתה ואז זרק אותה בשביל ורוניקה... אני לא אומרת שמה שכתוב לה במחשב זה על ההריון (להפך אני די בטוחה שזה לא כי ראינו שדאנקן כבר עבר על רוב הקבצים בפרק שעבר) אבל אם על שטויות שכתובות במחשב הם ינתקו אותה מהמכשירים, תארי לך מה יקרה אם הם יגלו שהיא נכנסה להריון....

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif208

טוב אין לי מושג איך הגיע לשם ה"שטויות" (חחח אולי השעה משפיעה עלי
) בכל מקרה עם על מה שכתוב במחשב הם ינתקו אותה תארי לעצמך מה יקרה אם הם יגלו שהיא נכנסה להריון, הם היו מתחרפנים לגמרי...

irene17

New member
קצת תמונות מהפרק ../images/Emo58.gif208

מהסצינות האהובות עלי קצת מג בצורה המלאכית שלה

למעלה