עונה 2 - פרק 8

irene17

New member
עונה 2 - פרק 8

טוב הגיע לו פרק 8 שחיכיתי לו כ"כ, וכנראה שלא הייתי צריכה... סצינת "ההצלה" של לוגן נהרסת ע"י ורוניקה כשהיא מתייחסת אליו בצורה הכי מגעילה שיש, כרגיל. דאנקן כצפוי חולם על מג, תודה לאל שמישהו מכל ה- VD הזה מבין שזה כבר לא זה!!! דאנקן לא אוהב את ורוניקה הוא רודף אחרי איזושהי פנטזיה של ורוניקה מס' 1. הורוניקה של עכשיו היא לא ורוניקה של דאנקן. אוף מתי ה(תסלחו לי)מטומטמת הזאת תבין את זה? וכנראה שקראתי יותר מדי הודעות בצ'ט של LoVe כי רשמית הוצאתי את ורוניקה מהדמויות שאני אוהבת! היא כ"כ מעצבנת אותי אוף איתה! זהו אני רואה את הסידרה הזאת רק בשביל THE ONE AND ONLY לוגן אקולס. ונמאס לי מרוב ת'ומס והמשחקים שלו, זה לא מצחיק! כמו שהרבה אנשים שם אמרו, הוא יכול לקפוץ לי.

IDOffryn

New member
תגידי...

את שמה לב לעלילה שמסביב? את יודעת הסדרה הזו לא בנויה רק על ורוניקה-לוגן-דאנקן? ולעזאזל כמה אפשר לחפור בנושא? זה די ברור שהיא תהיה עם לוגן בסוף?

irene17

New member
האמת? לא ממש ../images/Emo58.gif

כשיפרית של לוגן-ורוניקה זה האינטרס הכי גדול שלי בסידרה (לצערי הרב), וזה ממש לא ברור שהיא תהיה איתו, אני קוראת ספוילרים ותאמיני לי זה ממש לא ברור... ויש אנשים שנהנים לחפור בנושא של "העלילה מסביב", אני אוהבת לחפור בזה, זכותי.

irene17

New member
סצינת פתיחה+פרומו לפרק 9../images/Emo58.gif209

באתר הזה, או ב- UPN... סצינת הפתיחה קצת עיצבנה אותי (כרגיל...), דאנקן פשוט!!! אין לי מילים עד כמה הוא מעצבן אותי, מה זה המבטים המטומטמים האלה?! מתי ורוניקה תבין שאיתו אין מה לעשות צחוקים ושיחות ציניות! זה לא לוגן! ויאיי! קלמנס! אני מתה עליו! אני מקווה שיהיה אותו עוד בפרק. עכשיו בקשר לפרומו, הוא נראה קצת מפחיד. והעובדה שמראים את קנדל עם דאנקן לא אומרת לי כלום! אני לא מאמינה יותר לפרומואים האלה, עם המזל שלי היא בטח תנסה לפתות אותו והוא יסרב... חוץ מזה שיש לי תמונה מהפרק הזה של קנדל עם השימלה הזאת מהסצינה עם דאנקן, אבל בתמונה היא עם לוגן... וסצינות לוגן-ויביל! זה יהיה, כמו שלוגן אמר SUPER FUN, אבל לא בציניות. אני יודעת שצולמו שני סופים לפרק, קריסטין ויץ' אמרה שבאחד מהסופים מישהו מת (לא מהראשיים), לפי הפרומו נראה שהם בחרו בסוף הטוב יותר, כי הם אומרים שאחרי שידור הפרק אפשר יהיה לראות את הסוף האלטרנטיבי המצמרר באתר של UPN. וכל הקטע עם התינוק הרובוטי ממש מעצבן אותי! למה VD?! אוף עם הרוב ת'ומס הזה! שהיה שם את ורוניקה עם דיק או משהו, זה היה יכול להביא סצינות ממש מצחיקות. וסצינת טרינה-קנדל - הציפורניים באמת ישלפו פה.

Lirchu

New member
אוקיי פרק 8 ממש ממש טוב!!!

חחח וזהו אני לא מרחיבה יותר...פשוט מאוד אהבתי!
אני שמחה שהקטעים של DV כבר לא משפיעים עליי יותר מדי..כי עד עכשיו די התאכזבתי ואפילו שחכתי להתחיל להוריד את פרק 8 ביום חמישי על הבוקר
שזה סימן רע מאוד...חחח אבל זהו - עבר! VERONICA...YOU GO GIRL!

irene17

New member
עכשיו שראיתי את הפרק ../images/Emo58.gif 208

קודם כל מאוד נהניתי. סצינת החלום של דאנקן הייתה מ-ע-ו-ל-ה. כ"כ התלהבתי שלא התרכזתי בכלל בסצינה של לוגן וורוניקה שבאה אחרי. הסצינה הזאת פשוט הראתה מצוין מה הבעיה של VD! אני רק מופתעת שדאנקן הוא הראשון שמתחיל להבין את זה. הסצינה בפאב של הפיטצפטריקים היתה מפחידה!!! איך שהוא העיף את ורוניקה על השולחן, ולמה ללוגן לקח כ"כ הרבה זמן להגיע? דפוק! ידעתי מספוילרים שהוא מוציא אותה משם והשתגעתי עד שהוא נכנס. ואני חושבת שבפרק הזה זאת הפעם הראשונה ששוב הרגשתי הרגשה שזו הסידרה שלנו מהעונה הראשונה. כל התעלומה מאוד עניינה אותי לשם שינוי, וזה כמו בימים הטובים, שוכרים את קית' לפתור משהו והוא שולח את ורוניקה לחקור בבית ספר. ועד כמה אני אוהבת את מאק!! צריכים לעשות אותו כדמות קבועה יותר, אני ממש אוהבת את האינטרקציה שלה עם ורוניקה. וסוף סוף רואים את מג קצת, סצינת החלום איתה במיטה עם דאנקן תתאים לי פשוט בול לקליפ שאני מתכננת, אז ממש שמחתי כשראיתי את זה. מה שכן אני לא ממש במתח כמו כולם על המכתב שדאנקן פתח כי אני כמעט ב- 100% יודעת מה יש שם. וקלמנס - חולה עליו! מצחיק כמו תמיד. וסוף סוף הראו לנו את המנהל! כבר חשבתי שזה איזה איש מסתורין, כי תמיד מראים רק את סגן המנהל, וכאילו הוא קובע את הכל והמנהל בכלל לא קיים... מה שכן ממש כעסתי על רוב ת'ומס בסצינת החטיפה של לוגן! באמת! כמה אפשר?! זה כבר מוגזם כמה מפילים על הדמות הזו! חשבתי שבעונה שעברה הוא היה ממש מסכן, ועכשיו? זה כאילו כל פרק היוצרים חושבים: "המממ.. מעניין איך אפשר להתעלל בלוגן עוד קצת?" וג'ייסון דורינג, כל פרק הוא מוכיח לי עד כמה הוא טוב! הוא עשה את הפאניקה פשוט מעולה!! אני מבינה קצת למה רוב ת'ומס מעמיד את הדמות שלו במצבים כאלה, כי הוא יודע שהוא יעשה את זה בצורה מדהימה אבל עדיין מסכן לוגן... אבל המלחמה עם ויביל מתחממת! אהבתי איך שהוא אמר לו "וויבס" חחח ובקשר למרקוס הזה, ישר כשקית' מצא את הנייר הזה עם האוטובוס באקווריום ידעתי שזה היה שם בכוונה, זה היה כ"כ ברור. אהבתי את הקלטת שורוניקה שמעה כשהיא עמדה ברחבה של ביה"ס והסתכלה על כולם, במיוחד אהבתי את מה שהוא אמר על דאנקן. רוצח? בעל סוד אפל? המממ, אני חושבת *רמז*! וורוניקה כרגיל מדחיקה הכל, נו זה ברור! היא כ"כ רוצה לשמר את מערכת היחסים הזאת (שלא קיימת במציאות אני חייבת להוסיף) שהיא פשוט מתעלמת מהכל! בקיצור מאוד נהניתי מהפרק, קצת התעצבנתי על ורוניקה על זה שהיא אמרה ללוגן שהוא צריך לעבור מנפטון, זה היה קצת רע, אבל אני סולחת לה כיוון שהיא הייתה במצב מאוד רגשי. מה שכן לרוב ת'ומס אני לא סולחת על ההתעללות.

Nitzan122

New member
רגע../images/Emo58.gif208

קודם כתבת תגובה ואחר כך ראית את הפרק? איך אפשר לעשות את זה? לגבש דעה על משו ממה שאנשים אחרים אמרו בלי אפילו לראות את זה? טוב שיהיה... חחח... פרק מדהים! ראיתי עוד בבוקר אבל רק עכשיו יש לי זמן לכתוב תגובה, יש יש יש!!! איך אני מחכה לפרק הבא בשביל הפרידה שלהם! (אני לפחות מקווה שזה יהיה פרק הבא) ואני דווקא שמחה שזה הוא שזורק אותה ולא להיפך לא יודעת למה, את צודקת היא באמת נאחזת במשהו שכבר מזמן לא קיים ביניהם וטוב שדאנקן מבין את זה, חוץ מזה היה נחמד לראות שוב את מג וחוץ מזה זה יוצא נהדר שהוא מבין שהוא כבר לא אוהב את ורוניקה אלא את מג כי ככה אולי הם לא יצטרכו להיפרד ולחזור 1000 פעמים, נפרדים פעם אחת (טוב פעם שנייה) ולתמיד. מה נסגר עם ורוניקה, כאילו כן אני מבינה שהיא כועסת על לוגן שיש לו אקדח אבל לעזאזל, הוא בדיוק הציל את החיים שלך(!) את מוכנה לרדת ממנו לשתי שניות במקום להרוג אותו על זה שיש לו אקדח, אחרי כל מה שהוא עבר את באמת מאשימה אותו על זה? במיוחד שלא היית יוצאת משם אם לא היה לו אקדח?! מה שכן לפחות (למרות שהיא אמרה לו שהוא צריך לעבור מנפטון) רואים סוף סוף שאכפת לה ממנו... התעלומה הייתה טובה איזה מסכנים ההורים שלו, כן זה מטומטם לשלוח את הבן שלך למחנה שיהפוך אותו לסטרייט אבל תעשה טובה אידיוט אחד אפילו שההורים של חבר שלך עושים דבר כזה, לענות אותם ככה? זה לא מגיע לאף אחד! הא! המנהל! הגיע הזמן שיראו אותו, חתיכת משרד יש לו, מה זה הדבר הזה? כן בצפר של עשירים אבל הוא סך הכל מנהל בצפר... מאק! אני מתה על הדמות שלה, באמת צריכים להראות אותה יותר. רוב- די כבר!!!! כמה אפשר להפיל על בנאדם אחד מסכן?!?!?! לוגן
רציני כבר זה לא בסדר הרגו את אמא שלו הכניסו את האבא (המכה) שלו לכלא על רצח ונסיון לרצח של שתי חברות שלו שלא לדבר על זה שהוא שכב עם חברה שלו, האשימו אותו ברצח שרפו לו את הבית לא מספיק? (ובטח גם שכחתי כמה דברים...) ועכשיו זה? תרד ממנו קצת מה הוא עשה לך? וכמובן,- מה לעזאזל כתוב במכתב?!

irene17

New member
חח כן ../images/Emo58.gif 208

אני תמיד עושה את זה... אני נכנסת לפורום של LoVe והם בד"כ מחפשים את כל מה שלא בסדר בפרק אז הם מכניסים אותי למצב רוח רע... הטענה שהיא הייתה צריכה להיות קצת פחות מגעילה אליו כי הוא הציל אותה זה בדיוק על מה שהרבה אנשים עצבנים אבל אם לאמר את האמת אני חושבת שהתגובה שלה הייתה נורמלית. היא הייתה במצב ממש מפחיד! מה שכן זה גרם לה סוף סוף להראות קצת רגשות כלפי לוגן אז מעכשיו אני שומרת את התלונות שלי במינימום. ובקשר לכמה מפילים על לוגן, גם החברה שלו נפרדה ממנו ועכשיו הוא צריך לראות אותה כל הזמן עם החבר הכי טוב שלו. ו- אין לו אף אחד בעולם... זה באמת עצוב.

LemonLimeLilach

New member
זה באמת עצוב והכל ../images/Emo58.gif

אבל הסיבה היחידה שהוא *צריך* לראות את האקסית שלו עם החבר הכי טוב שלו זה הוא. אני לגמרי בסימפטיה בקשר ללוגן ולמסכנות שלו אבל הוא יכל לגור בחדר מלון אחר, הוא בחר לגור עם דאנקן אז זה שהוא רואה את ורוניקה ודאנקן... אני לא מרחמת עליו בגלל זה

irene17

New member
אני חושבת שהוא בחר ב../images/Emo58.gif208

אני חושבת שהוא בחר לחיות עם דאנקן כי הוא לא רוצה להיות לבד, דאנקן הוא הבן-אדם היחיד שנשאר לו. אז לי כן עצוב שכדי לא להיות כ"כ בודד הוא צריך לחיות עם החבר הכי טוב שלו שיוצא עם הבחורה שהוא אוהב...

MaNcHi 135

New member
לא נכון... יש לו אותי!

ואתם רק אומריםשהיא הייתה מגעילה אליו והוא הוציא אותה משם וזה..אבל אתם שוכחים שהיא ניכנסה לשם מלכתחילה בגללו! אז מן הראוי שהוא גם יוציא אותה! כאילו למען השם כמעט עשו לה קעקוע על הלחי!

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif208

כל עניין מה שעשו ללוגן זה היה שוויביל רצה לדעת מה קרה הוא עשה לו מין מבחן ללוגן כדי לבדוק אם הוא משקר עכשיוה וא יודע שכנראה מישהו מחבורתו משקר אליו

irene17

New member
כן אבל עכשיו ../images/Emo58.gif 208

כן אבל עכשיו לוגן עצבני, הוא ירצה לנקום בויביל, כמו עם קניית הבית שלו. מעניין מה הם עוד יעשו אחד לשני... למרות שאני אישית מקווה שאולי איכשהו הם יפסיקו להלחם אחד בשני ויתחילו לחקור ביחד.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 208

וויביל כבר אמר שהוא "will to the bottom of this" וגם ללוגן לא חסרה מוטיבציה לגלות מה קרה שם ככה שבאמת כבר אי אפשר לדעת.

LemonLimeLilach

New member
208 ../images/Emo58.gif

יש אנשים שלדעתי האישית מדברים הרבה שטויות. הסצנה ה"הרוסה" של אחרי ההצלה של ורוניקה ע"י לוגן הוכיחה *בדיוק* כמה אכפת לה ממנו. כי זה לא שהיא כעסה שהוא הציל אותה, או שיש לו אקדח, היא כעסה כי היא מפחדת שהוא ייהרג!!!!! והיא בכתה! לידו! באוטו שלו! איזה עוד הוכחה אתם צריכים? די כבר להתלונן על זה שהיא לא אומרת שהיא אוהבת אותו ושהיא לא אומרת שאכפת לה ממנו. זה SHOW, לא TELL. אהבה באה לידי ביטוי במעשים ולא במילים. מילים הן בולשיט, מילים זה כלום, זה המעשים שמראים מה אמיתי, וכשורוניקה מארס החזקה הלא מוותרת הלא בוכה הלא מתפשרת מתפרקת במכונית של לוגן בגלל שהיא מפחדת מהירידה הספירלית שלו למטה ומזה שהוא מסכן את עצמו ויבוא יום וזה יביא לאסון, ולא בגלל שלפני שנייה השכיבו אותה על שולחן ביליארד ואיימו עליה - זה כל מה שצריך לקרות. כאילו, בכלל קלטתם שהיא הייתה יותר מבוהלת מהאקדח מאשר מה שקרה לה לפני שנייה? בכלל לא היה אכפת לה ממה שהיא עברה אלא רק ממה שלוגן *אולי* יעבור. בכל אופן, זה לא דוסון קריק פה עם "אומייגאד כמה שאני אוהבת אותך תעשה לי ילד", זה אמיתי. זה תגובות אמיתיות של אנשים אמיתיים ולא הכל מרשמלו בעולם. זה מה שעושה את הסדרה הזאת לטובה אז תקבלו את זה כבר שורוניקה לא הולכת לקפוץ על לוגן בהכרזות אהבה anytime soon בדיוק כמו שהוא לא הולך לקפוץ עליה בהכרזות אהבה anytime soon. למה? ככה. כי אלו הדמויות. ככה הם. כל עונה 1 לא גרמה להבין שככה הם? Accept. Move on. החלומות של דאנקן רק מוכיחים את התיאוריה שלי מתחילת העונה - שורוניקה ודאנקן לא ביחד בגלל שהאהבה שלהם מגיל 15 לא הסתיימה. זה פשוט שהיחסים שלהם נגמרו בכזאת מהירות שהם צריכים closure. הם חייבים את הסיום הזה. כל העונה ה 1 ראינו שורוניקה מתמודדת עם זה שדאנקן זרק אותה בלי להגיד למה, בלי להסביר כלום, ואחרי זה גם ראינו שהוא זרק אותה בגלל דבר שהוא בכלל לא נכון... אם הם לא היו חוזרים להיות ביחד כדי לראות איך זה הם רק היו ממשיכים כל החיים לשאול What if. What if my mom didn't tell Veronica was my sister? What if Duncan didn't break up with me? What if we stayed together? What if we graduated highschool and went to college together? What if we never broke up? What if what if what if זאת לא דרך לחיות חיים ואפעם אי אפשר להמשיך הלאה עד שיש סיום אמיתי ברור ומובהק. כי הוא נפרד ממנה כשהוא עדיין אוהב אותה והיא עדיין אוהבת אותו ואפילו שהוא "המשיך" האלה עם מג והיא "המשיכה" הלאה עם לוגן, עדיין היה ביניהם משהו לא פתור. אז הם חזרו להיות ביחד ומתישהו הם יבינו שמה ששומר אותם ביחד זה לא באמת אהבה, אלא אהבה לאהבה שפעם הייתה ביניהם. היא כבר לא ורוניקה שהייתה איתו והוא כבר לא דאנקן שהיה איתה והם אוהבים אחד את השני אבל לא IN LOVE אחד בשני וזה לוקח זמן ותהליך להבין את זה, ואני מאמינה בכל ליבי שהם יבינו בסופו של דבר, וכשזה יקרה והם ייפרדו הם באמת יהיו שלמים עם זה ולא יהיו להם תסבוכים על "אם היינו נשארים ביחד, היינו מתחתנים ועושים אלף ילדים?" לוגן והרולטה הרוסית... אני באמת חשבתי שהם יירו בו. כי אפשר להמשיך לחיות עם ירייה ביד או ברגל או בביצים... אפשר. ולגמרי לגמרי חשבתי שיקרה לו משהו. בסוף זה אפילו אכזב אותי שלא קרה לו כלום
ואולי עכשיו זה יוביל לקצת מכות בין וויבל ללוגן? כי זה יכול להיות נחמד. וההתפרקות של החבורה של וויבל גם איכשהו נחמדה כי הוא לא יכול להיות המלך לנצח... אבל מעניין אותי מה הוא יעשה כשהוא יגלה מי זה. אפילו שזה לא יכול להיות עד כדי כך נורא (פלאשבקים לעונה 1 והבן דוד של וויבל ש"יצא" עם פריס הילטון). Mystery of the Week - זה היה ממש ברור שהאוטובוס באקווריום והקוד אזעקה היו בשביל קית' ושזה ההורים ששמו את זה. אני לא יודעת ספוילרים בכלל אז אני מתה לדעת מה נסגר עם המכתב ההוא שדאנקן פתח. אמממ הריון כמו כל התיאוריות? חחח היה נחמד לראות שוב את מג. אולי תחזירו אותה לתחייה כבר וזהו? יותר קונפליקט!

למעלה