עונה 2 - פרק 10

Lirchu

New member
210../images/Emo58.gif

סה"כ פרק ממש נחמד אני אהבתי איאיאי אני מתה על ורוניקה!! מקס מקס מקס

Charmed Gal

New member
אני דווקא אהבתי.../images/Emo58.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

קודם כל, אחד הדברים שאני הכי אוהב בסידרה זה השורות הלא קשורות והמצחיקות האלו. כמו בקטע עם המתנות, "אני מאד מורשמת מכך שהצלחת להכניס פוני לחדר שלי".
ושניה אחרי זה שהיא מקפצת לה בקריאות, "מתנות! מתנות! מתנות!" - גדולה
כל העלילה עם חבר מושבעים ממש הזכירה לי את פרק 4x11 של מכושפות.
גם היה פ'סדר, לא הכי מרתק, אבל פ'סדר... בקשר לקלטות, אין מה לומר, לוגן פשוט מפגר. אבל אולי יש עוד עותק איפשהו? אולי לקיט יש עותק שלא סיפר עליו? משו? עצוב לי שהרגו את מג בגלל שייצוג ישראלי היה נחמד. גם אני אהבתי את מג הביצ'ית והייתי רוצה לראות עוד ממנה, אז חבל גם על זה. אבל כמו שאמרו, יש הרבה פלאשבקים וחלומות, מי יודע, אולי עוד נזכה לראות את אלונה. בקשר לורוניקה, אתם קצת מגזימים לדעתי. מה בעצם רציתם שתאמר? הוא הכניס את מג להריון כשהם היו ביחד, כשהוא ו-ורוניקה לא היו יחד, מה הוא כבר עשה לה? כלום. כנראה שהיא אוהבת, או חושבת שאוהבת מספיק כדי לקבל את זה. היא גם לא רצה לשחק את מיסטר מום, נראה עוד מה יהיה עם זה. מציק לי גם שמג התעוררה רק בשביל לומר משהו לורוניקה ואז למות. זה כל כך מאולץ כזה. אבל באופן מאד מוזר זה טיפה הזכיר לי את
לאנג'ל עונה 5: כשקורדיליה חזרה בפרק ה-100 ואז מתה. למרות ששם זה שונה ונעשה דווקא בצורה מעולה. לא שפה זה רע, זה פשוט מעצבן וכזה מכוון שזה מציק לי.

irene17

New member
לה הוא לא ממש עשה ../images/Emo58.gif 210

אבל בזמן האחרון הוא כל הזמן מסתיר ממנה דברים והיא מוותרת כמו כלום. חוץ מזה כשחבר שלה בן ה-18 עומד להיות אבא זה ביג דיל! ורוניקה של פעם לא ויתרה על הדברים הכי קטנים. כשהיא גילתה שלטרוי היו פעם בעיות של סמים היא ישר קפצה עליו עם זה ושאני בכלל לא אתחיל על לוגן! שהיא תמיד התעמתה איתו על הכל ואפילו יותר גרוע מזה. אני אומרת שאם זה היה הפוך וזה היה לוגן היא הייתה מניחה שלוגן ידע על ההריון מההתחלה, זרק את מג בכוונה ואז כל הזמן הזה לא סיפר לורוניקה. אבל לא "קדוש" דאנקן הוא כ"כ טהור!

כנראה שעם דאנקן זה אחרת ../images/Emo58.gif

כי הוא כזה נפרד ממנה בפתאומיות, והיא ממש אהבה אותו.. וכנראה שזו האהבה הראשונה שלעולם לא נעלמת לגמרי. ובגלל שהיא כ"כ אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו, היא סולחת לו על כל הטעויות המפגרות שלו. אבל פאק, מה היא מוצאת בו? הוא כזה משעמם ומציק. לוגן, לעומת זאת...

irene17

New member
אני אמשיך להתווכח עד שייצא לי עשן מ

מהאוזניים, אבל למה אנשים מניחים שהיא הייתה מאוהבת בו? (***בהודעה ספוילרים עד 210***) הם יצאו כשהם היו בני 16 או 15! ושניהם היו תמימים כאלה אז הכל נראה להם פרחוני ורומנטי והם חשבו שהם מאוהבים. האם אי פעם ראינו איזשהו בסיס אמיתי ל"אהבה" הזו? בסך הכל ראינו כמה רגעים קיטשיים שלהם, זה לא אומר שזו אהבה. הוא פשוט היה החבר הראשון שלה וזה היה הכל מיוחד ונחמד. אני לא אומרת שמה שיש לה עם לוגן זו אהבה, אבל לפחות איתו יש לנו איזשהו בסיס לאהבה פוטנציאלית, נקרא לזה ככה. הם מבינים אחד את השני, הם עברו ביחד דברים לא נעימים, הם מכירים אחד את השני לעומק. מה שגרם להם מההתחלה להיות ביחד זאת חוויה שהם עברו ביחד. אולי אני כ"כ לא אוהבת את VD בגלל שאף פעם לא ממש נתנו לי סיבה להאמין בהם. את לוגן וורוניקה ראיתי פורחים על המסך שלי וזה מה שמיוחד בשבילי. וכל מה שכתבתי למעלה זה רק חצי מהעניין. ורוניקה ודאנקן כ"כ לא מתאימים אחד לשני, הם אולי התאימו כשהם היו צעירים יותר אבל לא עכשיו. הורוניקה הזאת צריכה מישהו חזק יותר, מישהו שמראה רגשות ולא בורח מעימותים. ורוניקה חזקה ולא מוותרת, ואני חושבת שלוגן הוא גם כזה. שניהם נקמנים, חטטניים, שקרנים לפעמים, ציניים, שניהם עברו חוויות מאוד לא נעימות בחיים שלהם (מה ששונה פה מדאנקן הוא ששניהם גם מראים רגשות של איזושהי התמודדות עם מה שהם עברו). בגלל זה אני חושבת שהם כ"כ מתאימים - הם מבינים אחד את השני. לעומת זאת דאנקן רואה את ורוניקה החדשה כאיזשהי רשעית, לוגן רואה בה את הטוב ולא את הרע. בכל מקרה, דנתי על זה כבר כ"כ הרבה שבאמת יוצא לי כבר עשן מהאוזניים, אבל לא איכפת לי, מבחינתי ורוניקה ודאנקן אף פעם לא אהבו אחד את השני, זו הייתה איזושהי פנטזיית נעורים שהם מנסים לשחזר (ללא הצלחה אני חייבת לציין) עד מתי אלוהי, עד מתי?!?!

אני לא מתכווחת איתך ../images/Emo58.gif

שורוניקה ולוגן הרבה יותר מתאימיים, אני מתה על לוגן ובלי שום ספק אני חושבת שהוא הרבה יותר מתאים לורוניקה והרבה יותר אהבתי אותם ביחד. אבל לא יודעת, משהו בבקשר שראיתי של ורוניקה ודנקן מהעבר גרם לי לראות שם אהבה חזקה, אני לא יודעת בדיוק להסביר מה זה, כי אני גם לא זוכרת לפרטי פרטים, ראיתי את זה מזמן. אבל גם ראיתי כמה היא נפגעה שהוא פתאום הפסיק לדבר איתה.. אני יודעת שכל אחד היה נפגע מדבר כזה, אבל לא יודעת, זה נתן לי תחושה שהיה ביניהם משהו עמוק. מה ההבדל בעצם בין לילי ולוגן לורוניקה ודקנן? את חושבת שגם לוגן ולילי לא היו מאוהבים? וזה שהם היו בני 15-16 ממש לא אומר שהם לא יכולים היו להיות מאוהבים, האהבה הראשונה והחזקה שלי הייתה בגיל 14, ואין לי שום ספק בעובדה שהייתי מאוהבת. אני חושבת שהם כן היו מאוהבים, ובגלל שהוא האהבה הראשונה שלה אז עדיין יש קשר חזק ביניהם, וקשה לה לוותר על זה, אבל גם אני רואה כאן פצצת זמן שמחכה להתפוצץ.

irene17

New member
לא התכוונתי ש../images/Emo58.gif 210

לא התכוונתי שאת מתווכחת פשוט אני תמיד מתווכחת עם אנשים על זה וזה נהיה מעייף. בכל מקרה אני לא מסכימה, אני מקבלת את הפגיעה העמוקה שלה מדאנקן בגלל שהיא בטחה בו והיא הייתה תמימה וזה היה טראומתי בשבילה. ובקשר לאהבה בגיל כזה, אני לא אתווכח איתך אבל לדעתי זה לא קיים, ואם זה קיים זה משהו מאוד זמני שבחיים לא יחזיק מעמד לזמן ארוך. ובכל מקרה נגיד שבאמת הייתה שם אהבה גדולה (כמה שהבחילה חזקה אצלי עכשיו, את לא יודעת...), אף פעם לא נתנו לנו משהו שבאמת חיבר אותנו ריגשית לזוג הזה, לא נתנו לנו לראות ממש מאיפה זה בא, אני אישית לא מתחבת אליהם בעיקר בגלל זה. אצל לוגן וורוניקה לא רק שנתנו לנו לראות איך זה התחיל וממה אלא הראו לנו גם מה שהיה הרבה לפני, את כל ההיסטוריה הארוכה שלהם. זה עושה את זה מאוד מיוחד, לפחות בשבילי.

מסכימה איתך בקשר לזה../images/Emo58.gif

אני גם לא מתחברת לדנקן וורוניקה, לעומת לוגן וורוניקה.... שזה היה כזה.. לא יודעת, זה היה כזה מושלם..שהם שונאים אחד את השני ואז פתאום הם מתנפלים אחד על השני.. כאילו, קודם היה את הקטע שהיא עוזרת לו, כי ורוניקה תמיד עוזרת גם לאנשים שהיא שונאת. קיצר זה היה ממש חמוד כזה, לא יודעת להסביר, ממש אהבתי מאיפה שהקשר הזה בא.

snoop cat

New member
סורי, חייבת להגיב.. ../images/Emo58.gif 210

לגבי דאנקן וורוניקה - כן היא ראתה בו את החבר הראשון והמושלם כי הוא היה בדיוק מי שהיא חיפשה והוא מאוד התאים למה שהיא רצתה בזמנו. מה שהיה שם נקרא puppy love ולא "אהבת אמת" כי זה הדבר הראשון שורוניקה הכירה ושום דבר חוץ מזה, ומבחינתה זה היה מושלם וטהור - ובסדר "אהבה ראשונה". שוב אני חוזרת ממש לא אומר שהוא אהבת האמת שלה (ע"ע דוסון - ג'ואי ושוב סליחה על ההשוואה...). הם השיגו את סגירת המעגל שלהם כבר אז קדימה - לפרק את החבילה ומהר! לגבי לוגן ולילי, גם שם לא הייתה אהבת אמת, בטח לא מהצד של לילי שדאגה לעבור על חצי מתושבי נפטון... מצד לוגן, אני חושבת שהוא אהב אותה הרבה יותר ממה שהיא אהבה אותו, ולפי טענתו בפרק האחרון, שאני אפילו לא יודעת איך לפרש את זה אבל שיהיה... ושוב אני לא יכולה להגיד שגם פה לא הייתה אהבת אמת. לגבי ורוניקה ולוגן - האמת שפה לא הייתה להם אפילו הזדמנות לפתח אהבת אמת אבל יש להם את הבסיס לזה כ"כ! קודם כל יש את יחסי השנאה שהפכו לאהבה, יש את התשוקה, יש את כל מה שהם עברו ביחד, ויש שם משהו שעוד לא נכבה עבור שניהם. כמו שאירנה אמרה - הראו לנו את מערכת היחסים הזאת מתפתחת מהתחלה, ונתנו לנו להתחבר אליהם באופן הזה. מה שכן לוגן טרח כמה פעמים לציין באוזנינו הנמסות משפטים לעבר ורוניקה כמו "אני לא מאמין שעשיתי לך את זה כשכל מה שרציתי היה להגן עלייך" 1X21 וכמובן "מה שאני מנסה להגיד זה שאני מתאהב בך..." 2X01
כן.. אנחנו קצת גולשים..
בקיצור - זה הזוג שצריך לקבל זמן מסך ולא הסופגניה!

irene17

New member
בגללך כל פעם שאני חושבת על סופגניות

אני מתחילה להקרע מצחוק, אנשים כבר מסתכלים עלי מוזר.

shira245

New member
אני חושבת שזה בגלל שורוניקה

מנסה להיאחז בכל מה ששפוי ונורמלי בחיים שלה.ודאנקן מייצג את החבר הנורמלי שאפשר להביא הביתה,ויסחוב לך את הספרים לכיתה וכו'.בקיץ היא ניסתה להיות עם לוגאן אבל זה היה מטורף וזה היה הדבר האחרון שהיא צריכה על הראש שלה אחרי השנה שהיא עברה.נמאס לה להיות שונה מכולם ונמאס לה שכל יום הוא חתיכת הרפתקאה<ולאו דווקא באופן החיובי> והיא רוצה להיות כמו כולן-לראות עם החבר שלה סרט ולאכול איתו פיצה.ואת זה היא מוצאת בדאנקן.נראה לי שמתישהו היא תבין שזה פשוט לא עובד כי ורוניקה מארס זה ההפך הגמור משפוי ונורמלי.אבל בינתיים היא מנסה ומסרבת להאמין שזה לא יכול לקרות.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifגם לי זה הזכיר מכושפות^^

וגמני דווקא אהבתי את הפרק! כשורוניקה התחילה לבכות שמג מתה התחלתי לבכות איתה ביחד.. וכשוואלס חזר נורא התרגשתי! חיכיתי לו הרבה שהוא יחזור כבר ולא אכפת לי באיזה תזמון זה היה. ובכלל מבחינת ורוניקה זה מעולה שהוא חזר עכשיו כי היא לא תתמודד עם המוות של מג לבד. אגב, מאיפה לכם שהיא השלימה עם העובדה שמג בהריון וזהו? אולי היא פשוט דחתה את "סידור העניינים" עם דאנקן עד אחרי כמה זמן.. בכל זאת היא הייתה עסוקה... בין אם לבקר את מג עכשיו שהיא התעוררה לבין ההיריון והג'ורי וורק...

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאני לא מדברת על הדברים

האחרים. אני מדברת על הקטע עם ההריון. כי זה כבר ממש משהו שאי אפשר להתעלם ממנו ולעבור הלאה. ואם היא באמת תתעלם מזה ותעבור הלאה אז משהו נדפק בורוניקה. איך אפשר לא לספר משהו כזה?.. כלומר, היא לא יכולה לכעוס עליו על זה שהוא הכניס אותה להריון. זה משהו בינו לבין מג. ואם היא תזרוק אותו בגלל שהוא הכניס אותה להריון זה יעשה אותה לחברה הכי גרועה בעולם כי דווקא עכשיו הוא צריך תמיכה ועוד בנושא הזה. אבל על זה שהוא לא סיפר לה והיא הייתה צריכה לגלות בעצמה היא צריכה להתעצבן.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif210 בהודעה שלי ^

למעלה