אני אמשיך להתווכח עד שייצא לי עשן מ
מהאוזניים, אבל למה אנשים מניחים שהיא הייתה מאוהבת בו? (***בהודעה ספוילרים עד 210***) הם יצאו כשהם היו בני 16 או 15! ושניהם היו תמימים כאלה אז הכל נראה להם פרחוני ורומנטי והם חשבו שהם מאוהבים. האם אי פעם ראינו איזשהו בסיס אמיתי ל"אהבה" הזו? בסך הכל ראינו כמה רגעים קיטשיים שלהם, זה לא אומר שזו אהבה. הוא פשוט היה החבר הראשון שלה וזה היה הכל מיוחד ונחמד. אני לא אומרת שמה שיש לה עם לוגן זו אהבה, אבל לפחות איתו יש לנו איזשהו בסיס לאהבה פוטנציאלית, נקרא לזה ככה. הם מבינים אחד את השני, הם עברו ביחד דברים לא נעימים, הם מכירים אחד את השני לעומק. מה שגרם להם מההתחלה להיות ביחד זאת חוויה שהם עברו ביחד. אולי אני כ"כ לא אוהבת את VD בגלל שאף פעם לא ממש נתנו לי סיבה להאמין בהם. את לוגן וורוניקה ראיתי פורחים על המסך שלי וזה מה שמיוחד בשבילי. וכל מה שכתבתי למעלה זה רק חצי מהעניין. ורוניקה ודאנקן כ"כ לא מתאימים אחד לשני, הם אולי התאימו כשהם היו צעירים יותר אבל לא עכשיו. הורוניקה הזאת צריכה מישהו חזק יותר, מישהו שמראה רגשות ולא בורח מעימותים. ורוניקה חזקה ולא מוותרת, ואני חושבת שלוגן הוא גם כזה. שניהם נקמנים, חטטניים, שקרנים לפעמים, ציניים, שניהם עברו חוויות מאוד לא נעימות בחיים שלהם (מה ששונה פה מדאנקן הוא ששניהם גם מראים רגשות של איזושהי התמודדות עם מה שהם עברו). בגלל זה אני חושבת שהם כ"כ מתאימים - הם מבינים אחד את השני. לעומת זאת דאנקן רואה את ורוניקה החדשה כאיזשהי רשעית, לוגן רואה בה את הטוב ולא את הרע. בכל מקרה, דנתי על זה כבר כ"כ הרבה שבאמת יוצא לי כבר עשן מהאוזניים, אבל לא איכפת לי, מבחינתי ורוניקה ודאנקן אף פעם לא אהבו אחד את השני, זו הייתה איזושהי פנטזיית נעורים שהם מנסים לשחזר (ללא הצלחה אני חייבת לציין) עד מתי אלוהי, עד מתי?!?!