עונה 2 - פרק 10

GiTaNiTo

New member
האמת שכל מה שאני חושב נאמר אבל...

יצא לי לחשוב לגבי הרעיון שמאחורי הסצינה עם ורוניקה והאישה הזו, שהציעה לה מלגה לאוניברסיטת נפטון.. אולי בעצם זה בסיס לעונה השלישית? אולי בעצם אחרי שורוניקה תסיים את יב' היא תמשיך להיות בנפטון (במסגרת לימודית) ולפתור תעלומות כאלה ואחרות.. נכון שזה קצת מוקדם לחשוב על עונה השלישית כשאנחנו רק בפרק העשירי בעונה השניה - אבל זו לא הסדרה היחידה שדברה על הקולג' כ"כ מוקדם.. לא יודע - אבל נחמד לחשוב על זה..

irene17

New member
גם אני חשבתי שזה רמז

ורוב ת'ומס אמר שהם חושבים על העניין עם הקולג' והאמת שאני ממש מעדיפה שהיא תשאר בנפטון, ככה ישאר לה קשר עם ויביל וקית' כי היא עדיין תגור בבית.

Charmed Gal

New member
היא יכולה.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

ורוניקה תמיד יכולה לגור בקולג' ולבוא לבקר בבית פה ושם, מה רע? גם באפי ו-ווילו נשארו בסאנידייל לקולג' וגרו במעונות. באפי באה לבקר בבית מידי פעם ו... זהו.
כמובן שבסוף היא חזרה אבל זה סיפור אחר.

GiTaNiTo

New member
כן זה נשמע ממש נחמד

מעניין איך היא תהיה בקולג', וגם מה יהיה המצב החברתי שלה.. אם היא תתחיל מ-0, תנהל חיי חברה חדשים (או שיכירו אותה כבר בתור "ורוניקה מארס" - או שגם שם יהיה את לוגן דאנקן וזה יהיה בעצם כמו תיכון.. זו אחת הסיבות שאני רוהצ שהיא תגור בקולג'.. חיי החברה שלה

snoop cat

New member
לדעתי ../images/Emo58.gif 201

יהיו לפחות כמה אנשים מהשכבה שלה שילכו לקולג' הזה, וחוץ מזה, לא נשכח שהיא וקית' אמורים להיות סוג של מפורסמים בגלל כל הקטע עם הספר והמשפט של אהרון.. ושמועות רצות מהר בנפטון. חוץ מזה, מישהו רואה את לוגן הולך להרווארד או לייל?? רוב הסיכויים שהוא יישאר קל"ב...וטוב שכך!

irene17

New member
יהיה חוסר בורוניקה וקית'

העניין הוא שהסידרה הזאת מתבססת הרבה על מערכת היחסים של שניהם. ואם היא תיסע רחוק האספקט הזה בסידרה יפגע. אני חושבת שזה ממש יפגע בסידרה אם יהיה פחות קית'. גם אם היא תשאר ותחיה במעונות זה יהיה שונה, הסצינות עם קית' בכל זאת יהיו פחות, וזה יראה מאולץ, נסיונות של לתת להם סצינות. כשהיא גרה בבית זה מאוד טבעי. כי כרגע הוא נחשב לאחד משלושת הראשיים, יש לו חוזה מלא של 22 פרקים. ברגע שזה ירד זה יורגש.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 210

נכון. זאת בטוח הכנה לעונה השלישית אם תהיה. לפי רוב הוא אמר שבשנה הבאה הוא הולך לשים אותה בקולג' ולא למשוך עוד שנה בתיכון כמו שעשו בבוורלי (למרות שלא זכור לי דבר כזה). אבל בכל אופן, ברור שזאת הכנה כי אחרי שהאישה אמרה לה את שם הקולג' ורוניקה הדגישה "להשאר בנפטון?" מה שבהחלט מרמז שזה מה שהולך לקרות, וטוב שכך. לא אכפת לי שזה מאולץ!

irene17

New member
נכון

זה אולי יראה מוזר שבחורה חכמה כזאת לא תלך לאיזה קולג' יוקרתי אבל לדעתי זאת הקרבה שצריך לעשות. ככה הסידרה לא תשתנה בצורה דרסטית. כי אם היא תיסע, זה יחתוך ממש את האינטרקציה עם קית' וויביל, ובעצם כל מה שהסידרה הזאת מתבססת עליו - השחיתות בנפטון! אז אני מצביעה להשאר במקום!

GiTaNiTo

New member
אני גם בעד..

מה גם שורוניקה בלי נפטון זה קצת מוזר.. תמיד יש דגש שזו עיירת עשירים וכמה שהכל מפוקפק בה..

GiTaNiTo

New member
אוי שכחתי לשים ספוילר ../images/Emo2.gif

טוב, מזל שכבר העמוד הספיק להתקפל...

inbalinbal1

New member
אני מאוד נהנתי מהפרק ספויילר

לפי דעתי היה פרק טוב אמנם לא הכי טוב אבל פרק טוב אני מסכימה שהצורה בה הרגו את מג הייתה על הפנים אבל מצד שני אם היא הייתה מתה בצורה אחרת זה היה מפתח קוו עלילה אחר ואנחנו די עמוסים העונה החזרה של וואלס הייתה מושלמת כי זה היה הרגע בחמשת הפרקים האחרונים שהיא הכי הייתה זקוקה לו והוא בא!!!!

irene17

New member
נכון?

זה היה כ"כ מרגש כשהוא חזר!! כ"כ שמחתי, התגעגעתי אליו כבר, וזה מוזר כי אף פעם לא ממש התייחסתי אליו, הוא תמיד פשוט היה.... שם.

shira245

New member
הוא חזר!../images/Emo99.gif../images/Emo152.gif.

ממש לא ציפיתי לזה
.היה כל כך טוב לראות אותו עומד בפתח הדלת ואז הוא וורוניקה מתחבקים. אני דווקא אהבתי את הפרק.הוא לא היה מעולה כמו הפרק שעבר בעיקר בגלל שכל העניין של חבר המושבעים היה משעמם לחלוטין..זה היה נראה שהם דחפו את זה בשביל שבסוף האישה תבוא לורוניקה ותציע לה לנסות להתקבל לקולג' בנפטון ואז כל העניין עם העונה השלישית יסתדר וכו' וכו'. היה לי ממש חבל על ליאו
וגם על לוגאן.המשפחות בנפטון כאלה דפוקות שזה מדהים.זה היה צפוי שמג תמות- "תבטיחי לי שהתינוקת שלי תהיה בסדר אם יקרה לה משהו בלה בלה בלה",ברגע שהיא אמרה את זה,הבנתי שזאת היא שהולכת למות.בסה"כ,פרק לא רע בכלל.אבל מה חודש?
.

למעלה