עונה 2 - פרק 10

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gifבדיוק.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

זו בדיוק הייתה הכוונה שלי. אין לה מה לכעוס עליו על זה שהוא שכב עם חברו שלה בתקופה ההיא והכניס אותה להריון. על טרוי היא כעסה עם סמים כי, נו, זה סמים, לא בריא, מסוכן וכל זה... עם לוגן והאקדח גם כן. אבל פה זה סקס עם חברה שלו בתקופה ההיא, היא יכולה לכעוס אם הם לא היו זהירים או משו ולהטיף לו כמה זה לא אחראי(כמו שהטיפה ללוגן על החזקת אקדח) אבל מצד שני היא לא יכולה לדעת אם פשוט נקרע קונדום או מג אמרה שלקחה כדורים או לא או מיליון סיבות... כך שעל כל זה אין לה מה לכעוס. בקשר לזה שהוא לא גילה לה, אנחנו לא יודעים כמה זמן הוא ידע, אולי הוא התכוון לספר? זה לא קל, הוא גם חשב אולי שיש לו עוד קצת זמן אז הוא רצה לחשוב איך לומר לה את זה בצורה הטובה ביותר(עד כמה שאפשר) ואולי גם היא חשבה שיש לה עוד זמן עד הלידה לחכות עם התגובה, לעכל... לשניהם הכל היה מאד קשה ופתאומי, אני בטוח. רק חבל שאין להם זמן. מג מתה, יש תינוק ויש "צוואה לא כתובה" בין מג לורוניקה. פאן.

../images/Emo58.gif

נכון. גם אני לא אהבתי את הקטע הזה. מהרגע כשמג אמרה "אם ייקרה לי משהו..", וכמעט היה אפשר לראות שהיא עושה קריצה בעין, ידעתי שהיא תמות. כנ"ל באנג'ל, שנאתי את זה. Sucks.

goola31

New member
???

איך כולכם ראיתם ואני לא? אני לא מצליחה להוריד.................. אופפפפ למישהו יש תשובה??

הפרק הכי לא טוב../images/Emo58.gif

בעונה השנייה עד כה, ונראה לי שהוא מתחרה על תואר הפרק הכי פחות טוב אי פעם. לדעתי זה היה הפרק היחידי שבו לא עניין אותי כל כך מהתעלומה השבועית, וגם העלילה העונתית המתמשכת הייתה לא משהו בכלל, חזרתו של וואלס דפוקה, ורוניקה לא הייתה במיטבה, חוץ מבקטע עם הפוני, הסיפור עם לוגאן וליאו וקית' באמת שלא מיצה את הפוטנציאל והיה פשוט די משעמם. אבל לא אוותר על ורוניקה, כי העונה השנייה עד עכשיו הניבה כמה פרקים מצויינים. אה, ומה מג עשתה לכם? קרי לב שכמוכם.

hospital_food

New member
הפרק הגרוע ביותר הסדרה../images/Emo58.gif

ולמה להרוג את מג אוף-סקרין? לא יכלו לתת לה כבוד אחרון עם מוות שנזכור, אחרי הכל היא השתתפה בלא מעט פרקים. כל כך מאכזב.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif פרק 10 (עד 212)

הממ.. שמתם לב שגם בעונה 1 וגם בעונה 2 פרק 10 היה פרק קריסמס? אבל מבחינת העלילה של שני הפרקים.. נו טוב. לפחות הפרק הזה יותר טוב מ1X9. טוב זה לא קשה... אז נתחיל: מה דאנקן?? הכנסת את מג להריון?? וידעת על זה?? נו טוב, לא נורא. אני חברה כ"כ מדהימה שאני אכין לך אישור כניסה לבקר אותה, למה לא? בכיף! [חיוך לא במקום]
או מיי גאד! תתעורי ותריחי את האפטרשייב של לוגן! מה קורה איתך ורוניקה? כמה אפשר להבליג לדבר הזה? אני מצטערת - אוהבי דאנקן - אבל הגעתי למצב שכל פעם שאני רואה את פרצוף ה"כן-אני-חרא-אבל-אני-אחייך-חיוך-מעצבן-וורוניקה-ישר-תסלח-לי" שלו - פשוט בא לי להחטיף לו כזאת כאפה!! די זה בלתי נסבל המצב הזה! אם הייתי במקומה, בוא נגיד שהתינוק של מג היה האחרון שהוא היה מסוגל להביא לעולם...
ומג.. למרות שקראתי את הספוילרים (לצערי הרב!) לפני שראיתי את הפרק, איך שהיא אמרה את זה, הבנתי שהיה לי ברור גם אם לא הייתי קוראת את הספויילר.. איך אומרים? אם יש אקדח במערכה הראשונה - מישהו יירה בו במערכה השלישית. ואם מישהו אומר "אם משהו יקרה לי אז..." - משהו קורה לו בהחלט. נו טוב אז עכשיו זה בהחלט מאשר את תיאוריית הבריחה של דאנקן עם התינוקת למקסיקו מהחוק וההיעלמות שלו מהסדרה בפרק 12... ולא דקה אחת מוקדם מדי! ולוגן - לילי היא אהבת חייו?? מה נסגר? היא בגדה בו, זרקה אותו, החליפה אותו בוויביל, שכבה עם אבא שלו והיא אהבת חייו? סליחה? מי הייתה שם בשבילו כשאמא שלו החליטה לעשות באנג'י בלי חבל לנהר? מי באה כל יום בחופשת הקיץ רק כדי לאכול איתו בבי"ס? מי עמדה לצידו במשך כל המשפט? רגע... לא ורוניקה? למישהו יש סדר עדיפויות משובש ! חוץ מזה - היה פרק בלע. "תעלומה" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מרדימה, אין אינטראקציה בין לוגן לורוניקה, אין התקדמות בעלילה הראשית... סתם. מה שכן- יש גם כמה נקודות לציון - לאמב בלי חולצה, לוגן בוכה ורגיש ודיאלוגים טובים. אוקיי, חודש וקצת בלי ורוניקה... מי מקים איתי קבוצת תמיכה??

irene17

New member
ומי זרק אותו ../images/Emo58.gif 212

ומי זרקה אותו כשהוא היה זקוק לה הכי הרבה? מה שכן אני מסכימה שעניין ה"לילי אהבת חייו" הוא קצת מוזר. ואני כ"כ אוהבת לקרוא את ההודעות שלך! הדגמה: "או מיי גאד! תתעורי ותריחי את האפטרשייב של לוגן!" זה היה טוב!!! "אם הייתי במקומה, בוא נגיד שהתינוק של מג היה האחרון שהוא היה מסוגל להביא לעולם... " חחחחחחח אין עליך! ובקשר לתיאוריות של פרק 11, אלוהים אני כ"כ מקווה שזה באמת נכון! רק מה שנראה לי וגם לפי השמועות שמגיעות לאוזני, ורוניקה בכל מקרה לא תפרד מדאנקן ותשאר בוכייה כשהוא יברח לו עם התינוק... טוב נו שיהיה העיקר שהוא יעוף לי מהמסך. קראתי איזו הודעה לפני כמה זמן בפורום TWOP שמישהי כתבה וזה הצחיק אותי. היא התלוננה על עד כמה שהדמות דאנקן גרועה ועד כמה השחקן לא יודע לשחק ואז אמרה: "פעם קיוויתי שהוא יעוף מהמסך למעני, עכשיו אני כבר מקווה שהוא יעוף מהמסך למענו". לי לא איכפת מדאנקן אז אני אישית עדיין מקווה שהוא יעוף וזה 100% למעני. ואם הוא באמת עוזב את הסידרה בפרק 12, אני הולכת לחגוג כמו שצריך!! *** ספוילר לפרק 214 *** כן כן, התגלו ספוילרים לפרק 14, ועניין לוגן/האנה עדיין נמשך. ופה רשמית הפכתי לשיפרית לוגן/האנה, כן! שורוניקה תעבוד קשה לשם שינוי. חוץ מזה שאם בפרקים האלה ורוניקה עדיין במצב ההכחשה שלה היא לא מעניינת אותי.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 214 חחח תודה!

לגבי זה שהיא זרקה אותו כשהוא היה זקוק לה הכי הרבה... חשבתי על זה, אבל זה היה הורס לי את התאוריה שהיא בעצם אהבת חייו אז העדפתי להתעלם מהפרט הקטן והלא משמעותי הזה.. חוץ מזה שהם היו חייבים להפרד כדי למשוך עוד עונה כי אחרת פוצי מוצי ביניהם כל העונה לא היה מחזיק אותה. אבל למען האמת אני עדיין לא בדיוק מבינה למה היא זרקה אותו. כאילו כל מה שהיא עשתה באותה תקופה היה קשור לרצון שלה לחיים נורמליים ולא למה שהיא בעצם מרגישה באמת. חוץ מזה שמאז הכל השתגע שם עוד יותר אז התקווה לחיים נורמליים די התפוגגה לה אני מניחה, אפילו ה"חבר התמים האוהב והנאמן" שלה כבר לא כזה נורמלי(חס וחלילה שהיא גם תשים לב לזה). למה לעזאזל היא לא שאלה אותו ממתי הוא יודע?? אם הוא ידע על זה מההתחלה וזרק את מג בשביל ורוניקה למרות שהוא ידע? זה בסדר? וזה באמת נכון שאם לוגן היה עושה את זה הוא כבר היה עף אצלה מכל המדרגות! אוף! למה היא עוד לא הבינה שהיא אוהבת את לוגן? ואם כבר למה לוגן טוען שלילי היא אהבת חייו? האמת אם חושבים על זה כולם סלחו שם לכולם על הרבה דברים: לוגן סלח לורוניקה על ההסגרה למשטרה, ורוניקה סלחה ללוגן על הבאדי שוטס, לוגן סלח לדאנקן על "הגניבה" של ורוניקה.. ובעצם אף אחד שם לא באמת מתעמת עם הדברים החשובים! ו
לפרק 214 מה זה העניין הזה עם האנה הזאת? קודם קנדל, עכשיו האנה... גם פה הם יחזרו בפרק 2X21??

irene17

New member
אני מרוצה מזה ../images/Emo58.gif 214

ועוד אחרי שראיתי את פרק 10 אני עוד יותר מרוצה מלוגן/האנה. אני מבינה שגם להם לא בא לשים את דאנקן בסצינות יותר מידי אז כדי לקצר את הסצינה בבית הספר ורוניקה השלימה עם זה מאוד מהר, אבל עדיין! היא מגלה שחברה לשעבר של חבר שלה בהריון ממנו והיא במצב קריטי והוא מספר לה שהוא כבר יודע ותוך שניה היא כבר כולה חמודה ומסדרת לו ביקור פרטי אצלה, WHATEVER. למרות שמשום מה אהבתי את מה שטדי לבש בסצינה הזאת, הז'קט שלו עשה לי את זה, מצד שני אהבתי את כל מה שכולם לבשו בפרק הזה, לוגן בכלל שלט בתחום! חום/ירוק שולט! וכ"כ יפה לו שחור! שילבישו אותו יותר בשחור. המממ שוב התחלתי ממשהו אחד וגלשתי ללוגן. נחזור לנושא, ורוניקה עיצבנה אותי ברמות בסצינה עם דאנקן. מצד שני ידעתי שאני לא עד כדי כך אשנא את הפרק הזה כי בTWOP הרבה אנשים ציינו לטובה את העובדה שאין הרבה דאנקן ובשבילי זה התנאי הראשון לפרק טוב. ובשאר הזצינות שלה דווקא אהבתי אותה, במיוחד בסצינות עם קית' זה היה פשוט מ-ת-ו-ק! ובקשר ללוגן/האנה, זה מעולה, כמה שיותר קווי עלילה ללוגן יותר טוב, והעובדה שמשקיעים כ"כ הרבה בקו עלילה שלפחות חצי רומנטי (כי זה בטח גם קשור לעניין פליקס) זה מצוין. העובדה שהם הלכו לכיוון רומנטי עם לוגן אומרת לי הרבה, הם לא היו עושים את זה אם זה לא היה קשור לדמות הראשית שלנו - ורוניקה. הרבה מהקטעים עם קנדל היו גם בהקשר לורוניקה: * פרק 2 - המסדרון * פרק 3 - השיחה בין ורוניקה ולוגן בחדר שינה(במגבת יאמ) * פרק 7 - המלון ואני אישית מקווה שיהיה משהו בין לוגן וג'קי, ולפי ההערות של רוב ת'ומס על זה שהוא מתכנן משהו בהמשך לג'קי רומזות לי שאולי נקבל את זה. ובכלל לא נראה לי שלוגן וורוניקה יחזרו להיות ביחד העונה, ואם כן זה יהיה לפרק מקסימום. ההערה של רוב ת'ומס על זה שהוא חושב שלוגן ורוניקה יוכלו להיות זוג יציב ואוהב בעונה החמישית גורמת לי לחשוב שהעונה ממש לא נראה אותם ממש כזוג. מה שכן אני בטוחה שנקבל איזשהם "התפרצויות" רומנטיות של שניהם מתישהו אחרי פרק 16. אין מצב שהיוצרים ובטח שלא הרשת יתעלמו כ"כ מהחלק הכי גדול של המעריצים. ואני גם לא נבהלת מההערה של רוב על העונה החמישית, הוא בחיים לא יצליח לגרור את כל העניין הזה כ"כ הרבה זמן, הוא בטח ישים אותם ביחד בעונה השלישית (בתקווה שתהיה אחת).

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 214 אני לא!

די כמה התעללות יכולים לספוג אוהבי LoVe?? אני רוצה לראות אותם לפחות קצת ביחד! (בעונה החמישית עלק!) לפחות סצינות שלהם ביחד, קצת מתח מיני! הערות ציניות במסווה של "אני בעצם עדיין מאוהב/ת בך"! משהו! אבל לא! היא תקועה עם בטטה, הוא תקוע עם קנדל/האנה/ג'קי (אלוהים יעזור לי אם זה יקרה - אני אפוצץ את המסך!) די! האמת שלדעתי לג'קי תהיה איזושהי בעיית התמכרות, אם כבר מדברים. בשיר הפתיחה לכל אחד יש ציור עם איזושהי משמעות ליד השם שלו - אז לג'קי יש ציור של בקבוק גלולות... זאת רק תיאוריה אבל יהיה מגניב אם היא נכונה. וכנראה שבגלל זה השאירו את השם של לילי עם לבבות אצל לוגן כי היא "אהבת חייו" חחח!

irene17

New member
הם השאירו לכולם אותו דבר../images/Emo58.gif214

אבל אני חושבת שאת צודקת בקשר לג'קי כי נראה לי שהיא הייתה מסוממת בפרק 5 במסיבה. ואני מבינה את הטענה שלך כי זאת הדעה של רוב מעריצי LoVe, או לפחות אלה שבפורום הרשמי שלהם - ויש שם הרבה אנשים! אנחנו קהילה הולכת וגדלה, כרגע יש 830 משתמשים רשומים, ואני בטוחה שיש עוד מלא שלא רשומים. רובם שם ממש בדיכאון מכל ההתעללות בזוג הזה ובעובדה שרוב ת'ומס מושך אותנו באף כ"כ הרבה זמן. אבל לכי תדעי, אנחנו יודעים רק את מה שקורה עם לוגן והאנה, אי אפשר לדעת מה קורה עם לוגן וורוניקה בפרקים האלה. אני הבנתי שגם בפרק 11 אין שום סצינות של לוגן-ורוניקה, אבל אני מקווה שאחרי שכל עניין דאנקן ייגמר נתחיל לקבל אותם (בתקווה בכמויות).

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif עד 214

מסוממת? הבחורה רקדה עם לוגן מחובקת.. נשמע לי דווקא דבר מאוד שפוי לעשות חחח
בכל אופן, אם גם בפרק 11 אין סצינות ורוניקה-לוגן, זה כבר עושה את הציפייה לפחות גרועה... גאד חודש ושבוע! אבל מי סופר... אני רוצה LV בכמויות ומהר! אני לא חושבת שורוניקה תסכים לזה שלוגן מפלרטט עם האנה מצד אחד ואיתה מצד שני.. ואולי זה קשור לרצח והיא תהיה מודעת למה שקורה. אוף! אין לי מושג! נדע רק עוד איזה חודשיים! הזוועה!

guysahaf

New member
יש תרגום לפרק (10)../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שכחתי להגיד, אבל אתמול בלילה עלה תרגום בעברית לפרק 10, באתר Torec.

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif תמונות מ 210 יאמממ../images/Emo70.gif

קצת לשטוף את העיניים...

snoop cat

New member
אני אוהבת את כולו העונה! ../images/Emo99.gif

וגם בעונה שעברה אם כבר... הבחור נהיה יפיוף מפרק לפרק!

למעלה