עונה 2 - פרק 10

irene17

New member
עונה 2 - פרק 10 ../images/Emo58.gif

טוב מה יש לי להגיד? לא, לא ראיתי את הפרק. שמעתי שהוא היה ככה ככה מבחינת התעלומה השבועית. ורוניקה עדיין עם דאנקן? מישהו מופתע? אני אישית לא... מג מתה? נו באמת! הם בטח צוחקים עלינו! מה זה השטויות האלה, הם מראים לנו את מג מתה בסוף האלטרנטיבי ואז עושים עניין גדול ומיסתורי ממי ימות בפרק 10, ואז זו מג... זה טיפשי ולא מעניין ככה. הבנתי שליאו היה ממש חמוד, ולא היה הרבה דאנקן בפרק, אז זה בטוח בשבילי כדי להנות מהפרק. ושוב, ורוניקה נשארה עם דאנקן? אני מקווה שהיא מוכנה להיות אמא! כי מישהו יצטרך לגדל את התינוק הזה, אני רק מקווה בשביל התינוק שורוניקה לא תתיחס אליו כמו לתינוק הרובוטי... חחח זה היה מצחיק. ולוגן! סצינת לוגן וקית' I'M HAPPY. לוגן, לוגן, לוגן! עד כמה צריך להיות מטומטם בחיים? הוא הרס את הקלטות! נו באמת! ולילי היא אהבת חייו? המממ... ואני חשבתי שורוניקה היא היחידה שמנסה לחיות בפנטזיה מהעבר... לא שזה מפריע לי, ורוניקה כולה פוצי מוצי עם דאנקן אז לוגן יכול להגיד מה שבא לו, מצדי שקייטלין תהיה "אהבת חייו". אבל החלק הכי טוב בפרק הזה זה לאמב! מממממ
ואני חשבתי שדברים כאלה קורים רק בחלומות שלי.

אחרי הפרק של שבוע שעבר../images/Emo113.gif

יהיה קצת קשה להתעלות עליו...
אבל אני מרוצה עד עכשיו מהעונה, וראיתי שעשיתם על זה כבר דיון, ואני די מסכימה שם עם כולם..... למרות שאישית, אני מעדיפה את העונה השניה... עד שאני יראה את הפרק יהיה לפחות יום ראשון,אם לא יום שני....אני בטח האחרונה שרואה כל שבוע...

guysahaf

New member
../images/Emo58.gif

והנה תם תפקידה של אלונה טל בסדרה אמריקאית מצליחה :\ דיי הופתעתי מזה... אבל באופן עצוב יותר מ... לפעור את הפה. חבל שוואלס חזר והרס את האווירה העצובה. היה עדיף שיחזור בפרק הבא. חוץ מזה העלילה של הפרק הייתה ככה ככה... זאת הייתה תעלומת רצח רגילה, אבל היא התרחשה כולה אותו לוקיישן אז זה לא היה משו. אבל פרק חביב ביותר

פשוט זונות.../images/Emo58.gif

אני כל-כך אוהב את המשחק של אלונה טל בעונה 2, והורגים אותה? פאק. וכ"כ קיוויתי שהיא תישאר ותעניין את העלילה, כי תאמינו לי שזה אפשרי. אבל לא. בוא נהרוג שחקנית מעולה! בוא פשוט נהרוג אותה כדי שאנשים יגידו "אווווו" במקום לעשות עלילה באמת מעניינת במקום "מי רצח את מי? תגלו בפרק האחרון ב-2 שניות האחרונות!".

irene17

New member
אני חושבת ש../images/Emo58.gif 210

לדעתי כל עניין המג בתרדמת היה מעצבן. אני חושבת שהיא הייתה מעולה בפרק הראשון של העונה, ואהבתי את מג הביצ'ית הרבה יותר ממג הטהורה והייתי רוצה לראות הרבה יותר ממנה... אבל תמיד יש פלאשבקים, אז אני מקווה שאולי עוד נראה אותה בפרקים הבאים...

נראה לך?../images/Emo58.gif

פלאשבק לא נמשך לנצח. הוא נמשך פרק אחד וזהו. ואני אהבתי את התרדמת כי זה הראה שמכולם, מג בחיים. משמע, היא נשארת! ובסופו של דבר, היא תקום ותעשה בעיות ותהייה מג האהובה שלנו.
ובדיוק. שנאתי את מג המתחסדת של עונה 1, הביא לי בחילה. ובעונה 2 כשראיתי אותה, כמעט לא זיהיתי. היא הייתה כ"כ.. נהדרת! מג היא דמות שצריך להשאיר באמת לתפקיד קבוע. בניגוד לאלה שמופיעים בקליפ פתיחה ולא מופיעים אף-פעם. (תרזה משהו הזאת. מי זאת בכלל?!).

inbalinbal1

New member
אוף אני כבר רוצה לראות

נראה לי רק מחר אני אוכל לראות באסה!!!!

noa4u

New member
חחחחחחחח ../images/Emo58.gif 210

איזה תמונה מצחיקה! בקשר לפרק לדעתי אחד הפרקים הפחות טובים.. ממש לא אהבתי אותו. וזה שהרגו את אלונה
ממש מעצבן!

Nitzan122

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif210

אני לא זוכרת עוד פרק של ורוניקה שאמרתי את זה עליו אבל- לא אהבתי... מה זה היה? מה נסגר עם לוגן?! הוא התחרפן לגמרי?! הוא מוחק את הראייה אולי הכי חשובה לרצח?! יופי לי שהוא לא רצה שהתמונות יפורסמו לכל העולם אבל אל תמחוק אותם! זה שהתמונות יפורסמו לא נראה לו אפשרות קצת יותר טובה מאשר שאהרון יזוכה?! חוץ מזה שמהרגע שליאו אמר שהאבטחה שם חרא זה היה ברור שזה הוא והם צוחקים?! הייתי בטוחה שהם יעשו איזה משהו מפתיע עם כל הקטע של מי שמת אבל לא, הם יהרגו את מג פרק אחרי הסוף האלטרנטיבי שבו היא מתה... והיא "בסדר עם זה"?! לחבר בן ה18 שלה נולדה בת עם האקסית שלו והיא "בסדר עם זה"?! היא רוצה עכשיו להיות אמא!? חוץ מזה שלמה נראה לה שמה שהוא עמד להגיד זה שהיא מדהימה? והמוות של מג היה כל כך לא במקום! (חוץ מזה שאלונה ממש תחסר בסדרה)במיוחד לא אחרי הפרק עם החלומות של דאנקן, מה? עכשיו הוא ישאר עם ורוניקה כי זה מה שנשאר לו? זה יהיה כל כך דפוק!!!! והחזרה של וואלאס הייתה ממש תקועה... אוף! הפרק הזה כל כך עיצבן אותי!!! ועכשיו צריך לחכות חודש וחצי עד לפרק שיתקן את זה!!

irene17

New member
גיליתי משהו ../images/Emo58.gif 210

מסתבר שמי שכתב את הפרק הזה, זה אותו אחד שכתב את פרק 9 בעונה שעברה, אז הכל ברור לי עכשיו. ואני חייבת להגיד שהסתובבתי היום בבוקר קצת בפורום TWOP והם נתנו לי קצת פרספקטיבה. אם נחשוב על זה לרגע, מה הקלטות האלה באמת מוכיחות? שאהרון שכב עם לילי, וזהו! ולפי פרק 6, נראה שאהרון לא מכחיש את זה. ככה שהוא לא באמת הרס איזושהי ראיה כ"כ מרשיעה. אני חושבת שמה שהכי מרשיע זו העדות של ורוניקה וקית', ואולי גם של לוגן שיוכל להעיד על האופי האלים של אהרון. חוץ מזה אם כ"כ קל לגנוב את הקלטות האלה, אני חושבת שאהרון כבר מזמן היה מסדר שהן "ייעלמו", וזה רק מראה שכנראה זה לא עד כדי כך חשוב. בקשר לורוניקה, באמת כבר נמאס לי ממנה. זה הדבר שהכי איכזב אותי העונה, אני כ"כ לא אוהבת את ורוניקה כמו שאהבתי אותה בעונה שעברה, וזו אחת הסיבות היחידות שבגללן אני מעדיפה את העונה הראשונה. וזו הסיבה הראשית שבגללה אני כ"כ שונאת את ורוניקה ודאנקן ביחד, כל הזמן שהיא הייתה איתו זה נראה כאילו הוא גורר אותה לארץ הפנטזיות הרובוטיות שלו. היא לא מתמודדת עם דברים שיושבים לה על האף!!! היא לא תזהה את המצב המציאותי גם הוא יתנגש לה מאוד חזק בפרצוף. היא פשוט מתעלמת ומתעלמת ומתעלמת! כמה אפשר?! מילא כשדאנקן עושה את זה, זה לא כ"כ חשוב שיאהבו את הדמות שלו, הסידרה לא נשענת על זה, אבל ורוניקה? זו הסידרה של ורוניקה מארס, אני רוצה לאהוב את הדמות הראשית שלי! כ"כ אהבתי אותה בעונה שעברה. עם כל מה שהיא עשתה בעונה שעברה (אפילו כשהיא האשימה את לוגן פעם אחרי פעם - ואתם מכירים אותי אני חולת LoVe) תמיד יכולתי למצוא איזה חלק קטן של הזדהות והבנה. ואני מצטערת אני ממש לא מוצאת את זה פה. אני לא יודעת, אולי זה אחרי הטראומה של כל השנה של חיפוש הרוצח של לילי וכל מה שהיא עברה עם אהרון באותו לילה, אבל מה שזה לא יהיה זה נמשך מספיק זמן. שישלחו אותה לפסיכולוג מצדי, אני רוצה את ורוניקה האמיתית בחזרה. זו שנלחמת על כל דבר ולא מוותרת לאף אחד. ואני ממש ממש - אבל ממש!! רוצה לראות אותה נפרדת מדאנקן, ובאמת שלא בגלל האהבה הנצחית שלי ללוגן/ורוניקה. אני אוהב אותם בכל מקרה, אבל ראיתי ואהבתי את הסידרה הזאת בעונה שעברה גם בלי שהם יהיו ביחד. לא איכפת לי שבקושי נראה סצינות רומנטיות בניהם כל העונה. שניהם דמויות חזקות ויש להם מספיק כוח לעשות דברים בנפרד. אבל כל סיפור הVD הזה כ"כ מייגע. קראתי הרבה תגובות של אנשים שהתאמצו ונתנו להם הזדמנות אבל אפילו הם כבר סופרים את השניות לפיצוף הפצצה המתקתקת הזו (למרות שזו בטח איזו פצצה שקטה לפי איך שכל מערכת היחסים הזאת נראית). שורוניקה תפסיק לוותר לדאנקן על הכל ולראות אותו באור כ"כ חיובי עם איזו הילה לבנה וזוהרת מעליו, כ"כ טהור ותמים שאף פעם לא יוכל לעשות משהו רע! די!

Nitzan122

New member
מה הם מוכיחות?../images/Emo58.gif210

כן, הם מוכיחות שהוא שכב עם לילי, בלי שום "זהו" זה מראה שהיה ביניהם רומן ולמה לאהרון להודות בזה אם אין שום שמץ של ראיה שתגבה את זה? ברור שהעדות של קית' וורוניקה היא לא חשובה כמו הקלטות אבל הקלטות הם חלק מכריע במשפט בלי זה, זאת רק המילה של ורוניקה וקית' ומה זה כבר נחשב מול המילה של אהרון אקולס כוכב הקולנוע? וזה לא כל כך קל שהם "יעלמו" ליאו אולי נב אותם אבל הוא עובד שם... ואני באמת לא מבינה למה הוא לא השאיר את ההעתקים האידיוט... ומה זה שזה אותו כותב כמו של פרק 9 הבהיר לך בדיוק?... ומסכימה- מצידי שהיא תהיה עם כל אחד אחר (בתקווה שבסופו של דבר זה יהיה עם לוגן) אבל לא עם דאנקן! די בהתחלה עוד סבלתי אותם אבל כל כך נשבר! אם הם לא נפרדים (מה שהיה צריך לקרות לפני 2 פרקים לפחות- מאז החלומות) פרק הבא אני מתחרפנת! זה כבר ברור אפילו להם שהם סתם חיים בעבר אז למה לעזאזל הם לא נפרדים למה?!?! ובאמת ממש עיצבן שהיא הבליגה בכזאת קלות על הקטע של "יש לך ילד איזה יופי"

irene17

New member
לא ממש ../images/Emo58.gif 210

איך בדיוק הן מוכיחות שהוא רצח אותה? מה שבאמת מכריע זה שורוניקה תגיד שהוא הודה בזה לפניה. בדיוק כמו שהוא אמר ללוגן, ניהלתי איתה רומן אבל לא רצחתי אותה, זה בדיוק מה שהוא יכול להגיד במשפט, קלטות או לא קלטות. לדעתי הוא בכל מקרה יהיה בכלא, כי זה יהיה לפחות על שני סעיפים של ניסיון לרצח. עם העדות של ורוניקה שהוא רצח את לילי, והעדות של הבן שלו שהוא בן אדם אלים שהיכה את אישתו ובנו זה יהיה מספיק לשופטים כדי להאשים אותו ברצח. ועוד כשהוא הודה שהוא שכב עם לילי היה שם איזה מישהו בתא איתם, ואני חושדת שזה שתול של לאמב... חוץ מזה שאני מתארת לעצמי שהם לקחו ממנו כבר הצהרות מאז שהוא נעצר, ובהן הוא בטח טען שהוא שכב איתה ולא רצח אותה. אני לא ממש מנסה להצדיק את לוגן כי גם אני חושבת שזה היה טיפשי ביותר אני רק אומרת שהקלטות האלה בסך הכל לא עד כדי כך חשובות. ואני חייבת לאמר שבאיזושהי צורה אני קצת מבינה את לוגן. כשלילי מתה, קלטות צילומי הגופה שלה דלפו לאינטרנט וזה היה זוועתי בשבילו. אני חושבת גם שכל השורה של "לילי אהבת חייו" הייתה כדי להראות שהוא לא הורס את הקלטות רק בשבילו אלא גם כדי לא לפגוע בכבודה עוד יותר. ומה אומר לי שזה אותו כותב מפרק 9? אני חושבת שפרק 9 בעונה הקודמת היה הפרק הכי משעמם בסידרה.

dafni14

New member
ורוניקה באמת מוותרת לו יותר מדיי..

היא לא אמרה לו כמעט כלום על זה שהוא לא סיפר להורים שלו שהם ביחד! היא רק אמרה כמה מילים על זה שהוא היה צריך לספר להם, או לפחות לספר לה שהוא לא סיפר... אני חושבת שבסוף הם ייפרדו, אבל לא נראה לי שהיא תחזור כל כך מהר ללוגן.. אם היא הייתה נפרדת מלוגן בגלל דאנקן אז ברור שהם היו חוזרים אבל היא נפרדה ממנו בגלל משהו אחר אז ייקח להם כמה זמן לחזור.. אבל מה שכן בטוח שהם יחזרו מתישהו, יש יותר מדיי מעריצים שרוצים לראות אותם ביחד ולא יאכזבו את כולם.

irene17

New member
בדיוק מה שאני חושבת ../images/Emo58.gif 210

ואני גם לא רוצה שהם יחזרו כ"כ מהר, זה ייראה מאולץ ולא קשור, אני רוצה שזה יקרה לאט ובסופו של דבר לא צפוי כמו הנשיקה מהעונה הראשונה.

למעלה