זהו החליטה לפרוש,האמת הסתקרנתי עם גנץ עשה אותה בהנאה רבה,ואם כן אני הכי כועס עליו שבעולם ולא יסלח,השמועות וכו מעניין אם זה נכון וקרה או שלא!
היא מתגרשת אז אני מתאר לעצמי שהיה משהו אחרת חרדי לא יתגרש סתם ללא ניאוף או עקרות או בעיות נפש!
לא יודע מה איתכם, אבל אישה נאה ונאה מידי רק מעורר פחדים אצל הגבר מבגידות ,בעיני זה לא מוסיף לאישה שמזילים עליה ריר כשהיא נשואה או פונים בפרטי בהצעות ,יש לי חברה שגם הבת שלה בפייסבוק מה היא חטשבת על אימא שהיא רואה לבבות וכו מגברים בסטטוס ובאינסטגרם?
בעיני גם אם את אוהבת את האדרלין של מחזרים שאת נשואה קצת טאקט מה יגיד הבעל והסביבה????
מה דעתכם?
כולם היום בזוגיות פתוחה ברמה זאת או אחרת.
גם חרדים.
הבעל שלה קיבל שדרוג כלכלי מהותי על מנת לשתוק מספיק טוב.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________
הדבר העצוב זה גנץ, אדם שביצע חטא ענק - לפי כללי הפורום - לזיין בעבודה.
מעבר לזה - הפך את עצמו לסחיט - הוא הביא את המאהבות האופורטוניסטיות שלו למפלגה, זה הציג אותו כאדם לא רציני והרס לו הרבה. בלי זה אולי היה מצליח בעוד כמה מנדטים והתמונה הייתה שונה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
סיפורי הבגידות שלו עם אישה נשואה - לא פונים טוב לכול הקהלים.
לבטח שאתה רואה מי הגברת - היא מוציאה שם אופורטוניסטי לאופורטוניסטים. (לכל מי שראה את נושא זיוף דוחות השכר).
________________________________________________________________________________________________________________________________________
האמת גם אותי כחילוני זה מגעיל שהוא הכניס אנשים חסרי קשר למקצוע הפוליטי רק כי היה לו מקום - ולא כי יש להם כישרון מינימלי לביצוע התפקיד.
כולי תקווה שמיקי חיימובץ חזרה לרכב היוקרה שלה עם מושבי העור (יש צילום שלה עם בעלה לשעבר) - כי בכנסת היא לא הצליחה לשבת על מושבי העור.
או כי הגב' חימוביץ מבינה שהרעיון להחזיר את הגז לאדמה "בשם כדור הארץ" מחייב ראשית להפסיק להשתמש בחשמל ולהפסיק לנהוג.
אבל אלא האנשים שהוא הביא. אנשים בלי תבונה. להקריא חדשות ולהוביל מציאות אלא תכונות שונות לחלוטין.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
בן אדם צריך מעט יותר כבוד מזה לתפקיד שאתה רוצה - הוא בכל זאת לא שמעון פרס. שאז אנו סלחנו לו על שלל בגידות בשל סוג של "ניסיון", ואפילו חייכנו שהביא את המאהבות שלו לתפקידי מפתח בפוליטיקה הישראלית - כולל שרים.
או שהוא לקח שלמונים - ואנו שתקנו, כי זה סוג של הומור אישי וזה לא כי הוא נהנתן.
זה שחברים לשו נתנו לו מיליונים - שאת חלקם קיבלו מהמדינה והפרישו - זה כבר כי הם מעריכים את פועלו - ולא כי הוא נתן להם - עיין ערך סבן ובזק.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
בכול אופן - אני מניח שעוד רגע הוא יפרוש.
האמת היא שלקראת הסוף הוא התחיל לגדל עצמות והתנהלות מכבדת הרבה יותר.
חבל שלא התנהל כך מההתחלה.
אישוניאיש.
בפרישה מרצון.