בטוח לגמרי. לא צוחק..... הלוואי ויכולתי לראות סרטון😊😉
Y Yakir4179 Well-known member 2/2/21 #16 נכתב ע"י הדרומי מהדרום: בטוח לגמרי. לא צוחק..... לחץ כדי להרחיב... הלוואי ויכולתי לראות סרטון
ה הדרומי מהדרום Well-known member 2/2/21 #17 נכתב ע"י Yakir4179: הלוואי ויכולתי לראות סרטון לחץ כדי להרחיב... סרטון של אשתי?
Y Yakir4179 Well-known member 2/2/21 #19 נכתב ע"י הדרומי מהדרום: סרטון של אשתי? לחץ כדי להרחיב... חחחח סרטון של ינקלביץ , אם יש לך סרטונים לא מבויימים של נשואות אשמח תמיד לקבל לפרטי תודה!
נכתב ע"י הדרומי מהדרום: סרטון של אשתי? לחץ כדי להרחיב... חחחח סרטון של ינקלביץ , אם יש לך סרטונים לא מבויימים של נשואות אשמח תמיד לקבל לפרטי תודה!
Mo432020 Well-known member 2/2/21 #11 נכתב ע"י הדרומי מהדרום: קצת התפזרת לא? אשה לא צריכה להתנצל על זה שהיא נראית טוב או על זה שהיא מקבלת פניות. מי שהזוגיות שלו טובה ,יש לו תקשורת עם בת הזוג והסקס גם הוא טוב, לא צריך לחשוש מבגידות. אישית אני מפרגן לאשתי שתזדיין עם כל העולם. אם לי מותר, למה שלה יהיה אסור? לחץ כדי להרחיב... אפשר את הטלפון שלה ?
נכתב ע"י הדרומי מהדרום: קצת התפזרת לא? אשה לא צריכה להתנצל על זה שהיא נראית טוב או על זה שהיא מקבלת פניות. מי שהזוגיות שלו טובה ,יש לו תקשורת עם בת הזוג והסקס גם הוא טוב, לא צריך לחשוש מבגידות. אישית אני מפרגן לאשתי שתזדיין עם כל העולם. אם לי מותר, למה שלה יהיה אסור? לחץ כדי להרחיב... אפשר את הטלפון שלה ?
ה הדרומי מהדרום Well-known member 2/2/21 #14 נכתב ע"י Mo432020: אפשר את הטלפון שלה ? לחץ כדי להרחיב... לא כדאי לך....... יש זיונים יותר טובים
Mo432020 Well-known member 2/2/21 #20 נכתב ע"י הדרומי מהדרום: לא כדאי לך....... יש זיונים יותר טובים לחץ כדי להרחיב... אקח את ההמלצה שלך
ה הדרומי מהדרום Well-known member 2/2/21 #21 נכתב ע"י Mo432020: אקח את ההמלצה שלך לחץ כדי להרחיב... תאמין לי שזה לטובתך....
Mo432020 Well-known member 2/2/21 #22 נכתב ע"י הדרומי מהדרום: תאמין לי שזה לטובתך.... לחץ כדי להרחיב... לא מתווכח