עומר ינקלביץ

Yakir4179

Well-known member
זהו החליטה לפרוש,האמת הסתקרנתי עם גנץ עשה אותה בהנאה רבה,ואם כן אני הכי כועס עליו שבעולם ולא יסלח,השמועות וכו מעניין אם זה נכון וקרה או שלא!

היא מתגרשת אז אני מתאר לעצמי שהיה משהו אחרת חרדי לא יתגרש סתם ללא ניאוף או עקרות או בעיות נפש!

לא יודע מה איתכם, אבל אישה נאה ונאה מידי רק מעורר פחדים אצל הגבר מבגידות ,בעיני זה לא מוסיף לאישה שמזילים עליה ריר כשהיא נשואה או פונים בפרטי בהצעות ,יש לי חברה שגם הבת שלה בפייסבוק מה היא חטשבת על אימא שהיא רואה לבבות וכו מגברים בסטטוס ובאינסטגרם?

בעיני גם אם את אוהבת את האדרלין של מחזרים שאת נשואה קצת טאקט מה יגיד הבעל והסביבה????

מה דעתכם?

טכנולוג

Active member
זהו החליטה לפרוש,האמת הסתקרנתי עם גנץ עשה אותה בהנאה רבה,ואם כן אני הכי כועס עליו שבעולם ולא יסלח,השמועות וכו מעניין אם זה נכון וקרה או שלא!

היא מתגרשת אז אני מתאר לעצמי שהיה משהו אחרת חרדי לא יתגרש סתם ללא ניאוף או עקרות או בעיות נפש!

לא יודע מה איתכם, אבל אישה נאה ונאה מידי רק מעורר פחדים אצל הגבר מבגידות ,בעיני זה לא מוסיף לאישה שמזילים עליה ריר כשהיא נשואה או פונים בפרטי בהצעות ,יש לי חברה שגם הבת שלה בפייסבוק מה היא חטשבת על אימא שהיא רואה לבבות וכו מגברים בסטטוס ובאינסטגרם?

בעיני גם אם את אוהבת את האדרלין של מחזרים שאת נשואה קצת טאקט מה יגיד הבעל והסביבה????

מה דעתכם?
הבנתי שהיא מוצצת נפלאה, שואבת נהדר, בכיף מה שעושה לה טוב... מה שעשה לגנץ נהדר :) אדם מקסים היה המפקד שלי, מעריך אותו אישית , פוליטיקאי הוא לא!

דקל נור*

Well-known member
ברוך שפטרנו. מעניין שלמרות כל הנסיונות שלה להיטיב עם המתנחלים, היא לא מצאה בית חדש באף מפלגת ימין.

נערך לאחרונה ב:

Yakir4179

Well-known member
ברוך שפטרנו. מעניין שלמרות כל הנסיונות שלה להיטיב עם המתנחלים, היא לא מצאה בית חדש באף מפלגת ימין.
היא לא הטביעה חותםצבסך הכל חרדית או דתיה מאוד נאה שהייתה מאוד מקורבת , לא דמות מעניינת להכיר כמו היא ומירב מיכאלי ועוד כמה!

לא ראיתי בה דמות של אשת ציבור ,בסך הכל אישה נאה בפוליטיקה שהכניסו אותה,היא לא השקיעה פריימריז!
הרויחה לרזומה הייתי חכית ומשפיעה

אישון34

Well-known member

מה דעתכם?
כולם היום בזוגיות פתוחה ברמה זאת או אחרת.

גם חרדים.

הבעל שלה קיבל שדרוג כלכלי מהותי על מנת לשתוק מספיק טוב.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________

הדבר העצוב זה גנץ, אדם שביצע חטא ענק - לפי כללי הפורום - לזיין בעבודה.

מעבר לזה - הפך את עצמו לסחיט - הוא הביא את המאהבות האופורטוניסטיות שלו למפלגה, זה הציג אותו כאדם לא רציני והרס לו הרבה. בלי זה אולי היה מצליח בעוד כמה מנדטים והתמונה הייתה שונה.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

סיפורי הבגידות שלו עם אישה נשואה - לא פונים טוב לכול הקהלים.

לבטח שאתה רואה מי הגברת - היא מוציאה שם אופורטוניסטי לאופורטוניסטים. (לכל מי שראה את נושא זיוף דוחות השכר).
________________________________________________________________________________________________________________________________________

האמת גם אותי כחילוני זה מגעיל שהוא הכניס אנשים חסרי קשר למקצוע הפוליטי רק כי היה לו מקום - ולא כי יש להם כישרון מינימלי לביצוע התפקיד.

כולי תקווה שמיקי חיימובץ חזרה לרכב היוקרה שלה עם מושבי העור (יש צילום שלה עם בעלה לשעבר) - כי בכנסת היא לא הצליחה לשבת על מושבי העור.

או כי הגב' חימוביץ מבינה שהרעיון להחזיר את הגז לאדמה "בשם כדור הארץ" מחייב ראשית להפסיק להשתמש בחשמל ולהפסיק לנהוג.

אבל אלא האנשים שהוא הביא. אנשים בלי תבונה. להקריא חדשות ולהוביל מציאות אלא תכונות שונות לחלוטין.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

בן אדם צריך מעט יותר כבוד מזה לתפקיד שאתה רוצה - הוא בכל זאת לא שמעון פרס. שאז אנו סלחנו לו על שלל בגידות בשל סוג של "ניסיון", ואפילו חייכנו שהביא את המאהבות שלו לתפקידי מפתח בפוליטיקה הישראלית - כולל שרים.

או שהוא לקח שלמונים - ואנו שתקנו, כי זה סוג של הומור אישי וזה לא כי הוא נהנתן.

זה שחברים לשו נתנו לו מיליונים - שאת חלקם קיבלו מהמדינה והפרישו - זה כבר כי הם מעריכים את פועלו - ולא כי הוא נתן להם - עיין ערך סבן ובזק.

בכול אופן - אני מניח שעוד רגע הוא יפרוש.

האמת היא שלקראת הסוף הוא התחיל לגדל עצמות והתנהלות מכבדת הרבה יותר.

חבל שלא התנהל כך מההתחלה.

אישוניאיש.
בפרישה מרצון.

נערך לאחרונה ב:

Yakir4179

Well-known member

גם חרדים.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

מעבר לזה - הפך את עצמו לסחיט - הוא הביא את המאהבות האופורטוניסטיות שלו למפלגה, זה הציג אותו כאדם לא רציני והרס לו הרבה. בלי זה אולי היה מצליח בעוד כמה מנדטים והתמונה הייתה שונה.

לבטח שאתה רואה מי הגברת - היא מוציאה שם אופורטוניסטי לאופורטוניסטים. (לכל מי שראה את נושא זיוף דוחות השכר).
________________________________________________________________________________________________________________________________________

האמת גם אותי כחילוני זה מגעיל שהוא הכניס אנשים חסרי קשר למקצוע הפוליטי רק כי היה לו מקום - ולא כי יש להם כישרון מינימלי לביצוע התפקיד.

כולי תקווה שמיקי חיימובץ חזרה לרכב היוקרה שלה עם מושבי העור (יש צילום שלה עם בעלה לשעבר) - כי בכנסת היא לא הצליחה לשבת על מושבי העור.

או כי הגב' חימוביץ מבינה שהרעיון להחזיר את הגז לאדמה "בשם כדור הארץ" מחייב ראשית להפסיק להשתמש בחשמל ולהפסיק לנהוג.

אבל אלא האנשים שהוא הביא. אנשים בלי תבונה. להקריא חדשות ולהוביל מציאות אלא תכונות שונות לחלוטין.

בן אדם צריך מעט יותר כבוד מזה לתפקיד שאתה רוצה - הוא בכל זאת לא שמעון פרס. שאז אנו סלחנו לו על שלל בגידות בשל סוג של "ניסיון", ואפילו חייכנו שהביא את המאהבות שלו לתפקידי מפתח בפוליטיקה הישראלית - כולל שרים.

זה שחברים לשו נתנו לו מיליונים - שאת חלקם קיבלו מהמדינה והפרישו - זה כבר כי הם מעריכים את פועלו - ולא כי הוא נתן להם - עיין ערך סבן ובזק.

אישוניאיש.
בפרישה מרצון.
דתיים וחרדים לא יכולים להיות בזוגיות פתוחה,הם עושים חילופי זוגות מי שעושה,אצלם מספיק שידעו שהם משתרללים והם מחוקים וגם המשפחה מבחינת שידוכים וכו!

אם הם מחשיבים את עצמם דתיים לאחר זיון מלא עם אחרים בפרט האישה ,אז הנישואים כבר לא תקפים וחייבים להתגרש ואסור לבעלה ולמאהב לגעת בה יותר!

בתור בעל להיות נשוי לאישה שמשתגלת מהצד ,תאמין לי שרוב הגברים זה פאדיחה גדולה שהאישה בגדה,הם גם לא מתביישים להודות שזה קרה בפני זרים וחברים!

אישון34

Well-known member
דתיים וחרדים לא יכולים להיות בזוגיות פתוחה,הם עושים חילופי זוגות מי שעושה,אצלם מספיק שידעו שהם משתרללים והם מחוקים וגם המשפחה מבחינת שידוכים וכו!

אם הם מחשיבים את עצמם דתיים לאחר זיון מלא עם אחרים בפרט האישה ,אז הנישואים כבר לא תקפים וחייבים להתגרש ואסור לבעלה ולמאהב לגעת בה יותר!

בתור בעל להיות נשוי לאישה שמשתגלת מהצד ,תאמין לי שרוב הגברים זה פאדיחה גדולה שהאישה בגדה,הם גם לא מתביישים להודות שזה קרה בפני זרים וחברים!

כולם עושים הכול כל הזמן.

אין מה לעשות - יש צאנה שלמה של חילופי זוגות ואורגיות דתיות.

אז אני מניח שהם יודעים היטב שהאישה משתגלת.

אישוניאיש.
ברגע זה לא משתגל.

alongrin100

Well-known member

גם חרדים.

אישוניאיש.
בפרישה מרצון.
גנץ הרס לעצמו כי הוא בגד בקהל הבוחרים שלו.
זיונים, בגידות, מינויים לא ראויים, שחיתות שלטונית, יש כל הזמן והכל בסופו של דבר נשכח ונסלח.
מה שהוא עשה - לא!

אישון34

Well-known member
גנץ הרס לעצמו כי הוא בגד בקהל הבוחרים שלו.
זיונים, בגידות, מינויים לא ראויים, שחיתות שלטונית, יש כל הזמן והכל בסופו של דבר נשכח ונסלח.
מה שהוא עשה - לא!
הדבר היחידי שהוא מוכיח זה שפוליטיקה זה מקצוע.

הציפייה הנוספת היא לסוג של יושרה.

אין לו את היושרה - והוא מביט בך כמו שק מזומנים לחליבה. מפרנס מאהבות ועוד ועוד.

בתפיסה שלי זה לא ניסלח.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

מה הוא עשה?

הוא חסר כישורים פוליטיים משמעותיים.

אז כל מה שהוא עשה - נישלח.

העדר יושרה - לא.

אישוניאיש.
ישר כמו סרגל עקום.

alongrin100

Well-known member
הדבר היחידי שהוא מוכיח זה שפוליטיקה זה מקצוע.

הציפייה הנוספת היא לסוג של יושרה.

אין לו את היושרה - והוא מביט בך כמו שק מזומנים לחליבה. מפרנס מאהבות ועוד ועוד.

בתפיסה שלי זה לא ניסלח.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

מה הוא עשה?

הוא חסר כישורים פוליטיים משמעותיים.

אז כל מה שהוא עשה - נישלח.

העדר יושרה - לא.

אישוניאיש.
ישר כמו סרגל עקום.
ברור שפוליטיקה זה מקצוע, כמו שעריכת דין זה מקצוע.
חלק מהיכולות הוא לדעת לשקר לקהל הבוחרים שלך במצח נחושה,
בדיוק כמו שעו"ד פלילי מגן בחירוף נפש על רוצח בבית המשפט.

ובסופו של יום כולנו סוג של שק מזומנים לחליבה על ידי כל מי שרק אפשר.
אם זה הממשלה שמוציאה מאיתנו מיסים, או כל מיני חברות שמנסות למכור לנו דברים שאנחנו לא צריכים.

לגבי גנץ עצמו, אפס מאופס שהתמזל מזלו והגיע לדרגות ומקומות שלא היה צריך להגיע אליהם.
אחרי שבגד בכל קהל הבוחרים שלו, הוא עוד מעיז לעלות לשידור בזמן צפיית שיא ולגעור בכולם כמו מ"כ טירונים ש"צריך להכנס מתחת לאלונקה".
הזוי ובזוי...

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל

מה דעתכם?
לפעמים נראה לי שאתה לא חי את המציאות,אתה מבולבל עם הנושא הדתי/הפורום והחיים שלך.
מה אישה תעדיף,להיות מושכת ונאה ולקבל הודעות או הפוך?יש המון נשים נשואות שאני כאישה מזילה ריר,מפרגנת מאד ומעריצה שבכל מקום יביטו בהן ,אז מה?זה אומר שהן הולכות לבגוד?הכל תלוי באישיות וכמה טוב לך עם הפרטנר שלך.
אגב,תסלח לו כי אלוהים לבטח סלח לו.

Yakir4179

Well-known member
לפעמים נראה לי שאתה לא חי את המציאות,אתה מבולבל עם הנושא הדתי/הפורום והחיים שלך.
מה אישה תעדיף,להיות מושכת ונאה ולקבל הודעות או הפוך?יש המון נשים נשואות שאני כאישה מזילה ריר,מפרגנת מאד ומעריצה שבכל מקום יביטו בהן ,אז מה?זה אומר שהן הולכות לבגוד?הכל תלוי באישיות וכמה טוב לך עם הפרטנר שלך.
אגב,תסלח לו כי אלוהים לבטח סלח לו.
לא מבולבל כלל ! ברור שכל אחת תעשה מה נכון לה גם מבחינת התנהגותה , אני לא מחנך אנשים ונשים,יש מה שנקרא לעורר גם מינית גם אישי גם קינאה מסביב וכו,ישנם כאלו שצריכים חיי חברה וחברים גברים או נשים בכדי להוכיח שהם שווים נחשקים וכו!

יוצא לי לראות המון חשבונות של נשים ופנויות ,והיו כאלו שאמרתי להם תמחקו תמונות מהרשת כי אתן יוצאות שרלילות בתמונות ואך גבר נורמטיבי יסתקרן להכיר לקשר זוגי ולא רק מיני!
גם בטינדר רואים את זה ,תמונות משדרות המון ,כשאני בזוגיות אני מכבד את הצד השני ,תמיד הייתי שולח הודעות תפוצה אני בזוגיות זמין רק בבקרים וצהריים ולא לפטפוטי סרק,אני לא דברן עם נשים ,נותן להן לדבר בעיקר!
ככה לי לא נוצרה תדמית של חובב נשים וישבנים זרים!

שאת עם תמונה פתיינית וסלפי על גבול האירוטי ,ומזמנת תגובות אז טבעי שתקבלי כל מיני הצעות בפרטי ,ומה קורה בווטאספ אחר כך מי יודע?

כמובן שיש גברים שנותנים חופש או שמודעים או שלא מודעים ,הייתה לי חברה פייסבוק שפגשתי בפאב נשואה עם חברות מרוב שהייתה שתויה כמעט עשו עליה אורגיה 2 צעירים ,הצלתי אותה חברותיה היו פנויות ומתודלקות אז מה אפשר לצפות?

יש הודעות מגברים שנוטפות סקס בהסתר וכו ,אם היו כך כותבים לאימי הייתי כועס עליה מאוד!

ייתכן שזה משחקי משיכה וירטואלים וכו שוב יש כללי התנהגויות לנשואים שזה מה זה לא נעים שרואים!

היום הכל גלוי ברשת ורואים סטורי וכו!
שוב זה דעתי האישית רק!גם אני מתפלא אך שמרתי ושומר על דיסקרטיות כבר מספר שנים..

אבח"י

Well-known member

מה דעתכם?
מי שחגגה עליה בלי סוף היתה ליאורה, כתבת הרכילות של מעריב בגליונות סופ"ש. שם היא ריאיינה תדיר את אמהּ של יענקלביץ שכועסת, בזה וכו' לבתהּ.

ai27

Well-known member
עומר ינקלביץ' לא מתגרשת.

זה היה פייק ניוז.
כמו שאר השטויות שהבאת

קצת התפזרת לא? אשה לא צריכה להתנצל על זה שהיא נראית טוב או על זה שהיא מקבלת פניות. מי שהזוגיות שלו טובה ,יש לו תקשורת עם בת הזוג והסקס גם הוא טוב, לא צריך לחשוש מבגידות. אישית אני מפרגן לאשתי שתזדיין עם כל העולם. אם לי מותר, למה שלה יהיה אסור?

Yakir4179

Well-known member
קצת התפזרת לא? אשה לא צריכה להתנצל על זה שהיא נראית טוב או על זה שהיא מקבלת פניות. מי שהזוגיות שלו טובה ,יש לו תקשורת עם בת הזוג והסקס גם הוא טוב, לא צריך לחשוש מבגידות. אישית אני מפרגן לאשתי שתזדיין עם כל העולם. אם לי מותר, למה שלה יהיה אסור?
לא דיברתי על מי שבזוגיות פתוחה או בהסכמה ,יש כללי התנהגות לנשואות וגם לנשואים שמה לעשות הם לא כמו רווקים מתהוללים ומחוזרים,האם שווה לך כגבר שיפיצו עלייך שמועות שאתה נואף?או שאת בטח בוגדת ואיזה חופש בעלה נותן לה וכו

מסקרן מה הנשים כאן חושבות

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני מסכימה איתך...אתה בטוח בזה??

למעלה