עולם קשוחח

TEENAGER1

New member
עולם קשוחח ../images/Emo32.gif

אני יכול עליו רק עם כוח רק בבעיטות למוחחחח הוא כזה טוב
נמ. כל היום התלוננתי שאין לי זמן לכלום, הייתי כבר בדרך לצאת מהבית לשיעור פסנתר, פתאום מתקשרים ומודיעים לי שהוא התאחר בשעה :$ והייתי חצי שמחה-כי פתאום נהיה לי זמן :|, וחצי עצובה-כי מה כבר התרגלתי למחשבה שאין לי זמן היום!!
אז אמ התיישבתי ליד המחשב וזהו :|| בלע שיישרף הכל בלחש תתחנני אליייייייייי

אנבלייי

New member
להלהההלהלהלהלה

להלהההההההה להלהלההה. כן איזה כיף יהיה בסוף ימיייייייייייי ;; אושלא. אני לא אוהבת את השיר הזה בכלל. למה אני שרה אותו כלהזמן!?!?!

ScOrPiO gIrL1

New member
בנות אתן יודעות שיום השטן מתקרב?

ה- 6.6.06 זה יום השטן (סופסוף!!!) היום הזה מגיע פעם ב-10 שנים! למי שלא יודעת לפי האגדה: לפני מליוני שנים ביום הזה השטן צבר הרבה כוח וכלא את אלוהים.המוות הילך בכל מקום! לקח לאלוהים כמה שנים להשתחרר. ומאז כל פעם ביום השטן אלוהים מסתתר כי הוא יודע שרק ביום זה השטן יוכל לכלוא אותו עוד פעם. וכל פעם ביום השטן, השטן צובר כח ושולח את המוות להלך על העולם. אז תהיו אקסטרה זהירות(אם אתן לא סוגדות לשטן כמוני)!

אנבלייי

New member
סתם נו>>

אני בעד ריבוי דיעות? לאכפתלי שכל אחד יאמין במה שבאלו
בהצלחה לך עם יום השטן>> אמ, אנחנו לאממש מתקרבים ל6.06.06 זה עוד הרבה זמן
ואיך זה יוצא בעשר שנים..? זה לא משהו עם שש? [כאילו, לפי זה>>]

ScOrPiO gIrL1

New member
זה כל 10 שנים

אחרי הכל המספר של השטן זה 666 6.6.06 6.6.16 6.6.26 וכך הלאה.....

ScOrPiO gIrL1

New member
לא!

הספרה הראשונה והספרה האחרונה (וכמובן שגם האמצעית) חייבות להיות 6

shooroo

New member
אז השנה

זה ממש מיוחד, נכון? כי הכל זה -בדיוק- 6, נכון?
אויש נו. טח

broken winges

New member
את סוגדת לשטן ואוהבת את בראד פיט?

D:::: כמו שאנבליי אמרה אני בעד ריבוי דעות.. כן. אבל לסגוד לשטן?.. וול. אדם באמונתו יחיה

ScOrPiO gIrL1

New member
למה לא?

כל זה בעצם התחיל כשההורים שלי הולידו אותי! אחרי הכל אני מטאליסטית לא סתם מטאליסטים אלא heavy mettal black mettal gothic mettal אבא שלי גם אוהב את סוגי המוזיקה האלו ואני מקשיבה לזה מאז שהייתי בת יומיים! ובעצם כל הסוגים האלה (במיוחד המטאל הגוטי מדבר על השטן) ומאז אני סוגדת לשטן - הייתה לי גם שרשרת של המיסטיק סירקיל ( mistik circle) והיא הביאה לי ממש הרבה מזל! ובלל לפי הורוסקופים וכל זה מספר המזל שלי זה 666 הצבעים שמתאימים לי זה שחור וגווני אדום וקמיעות המזל שלי הם - צלבים,דרקונים, מוות וכו'......... ולפי ההורוסקופ של אבא שלי - הוא הגרים (כלב הרפאים הענקי ששומר על הכניסה לעולם השאול) מגניב נכון? משפחה שטנית יש לי!

למעלה