עוד 24 שעות...יום ה -

עודד א

New member
אתה יודע מה../images/Emo35.gif

בואו נחליט שגם לרווקים מגיע יום משלהם. ט"ז באב? נחגוג לרווקים מבינינו מחר?

gavioto

New member
זה לא מהר מדיי לעבור מהרגשת

באסה לחגיגות??? בוא נדחה את זה קצת, מה אתה אומר?

גלעד יא

New member
מה חוגגים בחג הרווקים:

1. את האופציה לשכב כל יום עם מישהו אחר? 2. את הרצון לישון באלכסון בלי שמישהו יגנוב את השמיכה? 3. את היכולת לעשות מה שרוצים בלי לבדוק קודם עם החבר? 4. כל התשובות נכונות

עודד א

New member
אז הנה יוזמה פורומית ברוכה

יום הרווק הבינלאומי - 01.08 בכל שנה. אני רואה את זה בגדול - קמפיין, סטיקרים, אלפי רווקים משוטטים ברחובות. בקיצור - אטרף

לא יודע לגבי כל האופציות

מאחר וחיי המין שלי לא כאלה פעילים נראה לי שאפשרות מצד אחד לא ממש רלוונטית..אבל אני מפרגן למי שכן. לדעתי זה דווקא יכול להיות רעיון מגניב! לא עוד מרדפים אובססיבים אחרי האהבה! לא עוד חיסול ק"ג של גלידות! כן קצת שקט. כן להנות קצת מהשקט. לקבל את עצמנו בלי לחפש מה לא טוב. כן לאהוב את עצמנו קצת. (אלוהים....אני מתחיל להשמע כמו יוסף....)

yosef 30

New member
איתיוש אמרת יוסף../images/Emo35.gif

וזה טוב שאתה מתחיל להישמע כמו יוסף. בהחלט זה חשוב לתת זמן לעצמנו, להנות מהשקט ומהיצירתיות הפנימית את הגלידה אני אקח אליי - אם אתה לא רוצה ועדיף שתהיה בכל מיני טעמים ובצבעים כמובן. אני הכנתי לי אתמול ארוחה מעניינת מאוד (ולא פסטה-פלסטלינה
) מה אני לא יכול לחגוג - בטח שכן. לגביי המיניות..... בוא נאמר שאני עסוק. בלימודים
(טוב ששמי לא פה) עכשיו אחרי הגלידה יוסף הולך לרוץ. שויהיה לכם בוקר נפלא מלא באהבה ולא רק בחג האהבה באנו מאהבה אנחנו מקבלים אהבה ונותנים אהבה. יוסף.

yosef 30

New member
איתיוש ממוש

אולי אתה לא יודע אבל אנחנו מתאמנים באותו מכון ויוסף אומנם מרוקאי עם מקרר כמו של שבט אך שומיר על גיזרה ... בידיים הבטן מסרבת להשתנות
.

yosef 30

New member
../images/Emo13.gif איתיוש אתה כל הזמן ממהר לאיזה סטודיו

שמשחקים שם בכדורים וחבלים, ותמיד אתה מגיע לחוץ. תבוא רגוע שנספיק לעצור אותך
. בפעם הבאה אתה תשמע אותי

שמשחקים בכדורים וחבלים אה?

כנס אתה פעם אחת לשיעור עיצוב של יעל. פעם אחת ותתוודע מחדש לשרירים ששכחת שהם קיימים או שלא ידעת בכלל על קיומם.

למעלה