ואיך חגגתם בסוף?
S s h l o m k e New member 30/7/07 #23 הפאסטה של עודד טעימה ../images/Emo45.gif היא ממש סבבה. רובכם חוויתם פאוזה ביחסים שלכם עם הטבחית שבנדון. אני שרדתי, אני הייתי שם כל הדרך. והדרך היתה קשה, בהתחלה בלי מים, בהמשך מאוד רכה... עם אובר קוקד וחזרה למוצר הבסיסי - קמח ומים ... דבק טבעי. והיום, לאחר שנים של סבל קולינארי, אני יכול לומר בפה מלא (בפאסטה) כי המאמצים נשאו פרי. הפאסטה של עודד ממש טעימה.
הפאסטה של עודד טעימה ../images/Emo45.gif היא ממש סבבה. רובכם חוויתם פאוזה ביחסים שלכם עם הטבחית שבנדון. אני שרדתי, אני הייתי שם כל הדרך. והדרך היתה קשה, בהתחלה בלי מים, בהמשך מאוד רכה... עם אובר קוקד וחזרה למוצר הבסיסי - קמח ומים ... דבק טבעי. והיום, לאחר שנים של סבל קולינארי, אני יכול לומר בפה מלא (בפאסטה) כי המאמצים נשאו פרי. הפאסטה של עודד ממש טעימה.
ע עודד א New member 30/7/07 #24 אוקיי...אני מניח שזו הייתה מחמאה.... נו, שויין - beggers can't be choosers
X xanadu New member 30/7/07 #25 ברור לך מה זה אומר עכשיו? אחרי כל ים הטינוף הזה על כישורי המרתה-סטיוארט שלך, אין לך ברירה אלא להזמין אותנו לארוחת ערב ולהראות הכצעקתה.
ברור לך מה זה אומר עכשיו? אחרי כל ים הטינוף הזה על כישורי המרתה-סטיוארט שלך, אין לך ברירה אלא להזמין אותנו לארוחת ערב ולהראות הכצעקתה.
S s h l o m k e New member 30/7/07 #28 אני מריח מפגש פורום ../images/Emo35.gif ../images/Emo178.gif ../images/Emo35.gif
ע עודד א New member 30/7/07 #33 אל תגיד מפגש../images/Emo70.gif זה מלחיץ את איתי אמור "פגש" "איגוד מקרי של אנשים" ובכל מקרה - בוא נחכה שהפורום יחגוג לפחות חודש לפני שמתחילים להביא אותה במפגשים.
אל תגיד מפגש../images/Emo70.gif זה מלחיץ את איתי אמור "פגש" "איגוד מקרי של אנשים" ובכל מקרה - בוא נחכה שהפורום יחגוג לפחות חודש לפני שמתחילים להביא אותה במפגשים.
X xanadu New member 31/7/07 #37 כן, בטח זה לא שאנחנו לא מכירים אחד את השני מזה עשור. וזה לא שחלקנו לא ראה את חלקנו האחר בעירום פרונטלי מלא. אנחנו הרי אנשים זרים לגמרי. לא יהיה לנו על מה לדבר (או את מי להשמיץ חוץ מנעמה. מה קורה איתה באמת? התגעגעתי)
כן, בטח זה לא שאנחנו לא מכירים אחד את השני מזה עשור. וזה לא שחלקנו לא ראה את חלקנו האחר בעירום פרונטלי מלא. אנחנו הרי אנשים זרים לגמרי. לא יהיה לנו על מה לדבר (או את מי להשמיץ חוץ מנעמה. מה קורה איתה באמת? התגעגעתי)
ע עודד א New member 31/7/07 #38 מי לעזאזל ראה פה את השני בעירום פרונטלי? למה לעזאזל לא מספרים לי כבר שומדבר
ג גלעד יא New member 31/7/07 #41 התעוררת צועק ושטוף זיעה מהחלום? ואגב, אם אתה מתגעגע לנעמה פשוט תחפש את הפרסומת ליופלה דיאט. השחקנית הראשית דומה לה שתי טיפות יוגורט תותים
התעוררת צועק ושטוף זיעה מהחלום? ואגב, אם אתה מתגעגע לנעמה פשוט תחפש את הפרסומת ליופלה דיאט. השחקנית הראשית דומה לה שתי טיפות יוגורט תותים
X xanadu New member 31/7/07 #42 זה היה משהו כזה, נכון. התעוררתי באמצע הלילה וצעקתי "Never Again! Never Again!"
E E W New member 30/7/07 #30 הלו..... איפה ארוחות יום השישי???? זו מחאה רישמית!!! נוותר על 3 עותקים.....
ע עודד א New member 30/7/07 #32 אתה מדבר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif קדימה - בוא נראה אותך. תגיד מתי. נו. אני ממתין.
אתה מדבר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif קדימה - בוא נראה אותך. תגיד מתי. נו. אני ממתין.
G gavioto New member 30/7/07 #31 חג אהבה שמח זה יום קצת אכזרי לרווקים שבינינו. בכל מקרה, ים של אהבה שיהיה לכולנו.