עוד 24 שעות...יום ה -

עודד א

New member
עוד 24 שעות...יום ה - ../images/Emo23.gif

כן, נו, אז אני חוגג גם בזה של שלנו וגם בזה של הגויים. SUE ME! ונשאלת השאלה, מה לעזאזל (אני חייב לנקום את הפה המלוכלך הזה שנהיה לי...) אפשר להכין ליום הזה? ולא. בבקשה לא לענות לי שכדאי ללבוש תחתונים חושפניים ומתלקקים. הביקיני ווקס שלי נדחה לשבוע הבא.

אני לא מהחוגגים, אף פעם לא הייתי

מוזר לי הקונספט שביום ספציפי צריך לעשות משהו רומנטי כי כולם עושים. אבל אם אתה רוצה משהו רומנטי (ולא בהכרח תנוחה חדשה בסקס) מה למשל על טיסה על הבקאי (טרקטורון מעופף)? יש את זה ברשפון אני חושב (אל תתפוס אותי במילה תבדוק באתר שלהם) וזה צריך להיות ממש מגניב.

עודד א

New member
פחד גבהים ממי....

לצווח כמו ילדה קטנה זה לא הרעיון שלי לבילוי רומנטי.

צודק נכון, חשבתי שרק לקסאנדו יש כזה....

פיקניק יכול להיות רומנטי. ארוחה רומנטית. (אל תבשל תעשה מצווה....תזמין משהו מבחוץ)

עודד א

New member
אני מבקש הצבעה על העניין הזה../images/Emo70.gif

חצי מהפורום אכל מהפסטה שלי ונהנה.

xanadu

New member
עודד, הפסטה שלך מצויינת

רק צריך להוסיף קצת תבלינים, קצת בזיליקום אולי, אורגנו, פפריקה, מלח, פלפל, עגבניות לרוטב עגבניות ומים חמים. אה, כן. וצריך גם לבשל אותה.

גלעד יא

New member
מי באמת יכול להגיד מה זאת הנאה?

אצלי, לדוגמא, הנאה מתקשרת לחתולה אפורה מסויימת ולזריקה שאומרים שהיא הומאנית מאוד. ואם נחזיר את הדיון הזה לכותרת שלו, אני לא מתכנן משהו מיוחד לכבוד חג ההולמרק הזה. ואם בן הזוג שלי מתכנן משהו, שלא יהיה מופתע אם הוא היחיד שיעניק מתנה. כל יום שהוא איתי הוא כמו מתנה עבורו. (לא עודד, אין עם המתנה הזאת פתק החלפה)

S h a m i

New member
אני מצדד בעודד...

הפסטה היתה מצוייינת בנוסח רומני אסלי
... ומזמן לא הזמינו אותי לפסטה

עודד א

New member
הוא חזר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif (תודה לאל)

אז ככה.... מתי שאתה פנוי, הפסטה על האש (ועוד כל מיני דברים טעימים שלמדתי להכין וגלעד כבר לא יאכל...) 'תגעגעתי

S h a m i

New member
אני במתכונת תזונה חדשה....

אז תתכונן לתפריט חדש כשתזמין אותי..... ותהנו לכם בחג האהבה

עודד א

New member
גיברת קסאנאדו היקרה

פליטה יקרה משבועון אופנה זול שכמותך. הרשי לי, כמיטב החינוך הקוקטי, שעל ברכיו חונכתי, להתעלם מהערותייך הנלוזות. לא ארד לתהומות הביבים המזוהמות, בהן את נמצאת ואתייחס להעלבות קטנוניות ובוטות כנגד קידוחי התבשילים המעודנים, היוצאים ממטבחי. אנא קחי 2.5 ממעותיי, קחי עימך את גב' גלעד, המנודה אף היא מחמת מיאוס, עטו עליכן את מיטב אופנת "סודה לימון" 85' ואוצו רוצו לכן למקדש התענוגות הגסטרונומי, אותו אתן מכירות הו כה טוב (AKA - בורגר ראנץ'). וכפי שלימדה אותי זה מכבר גברת מנהלת יוסי: פה זה פורום זוגיות גאה פה זה לא שוק שחור משרשרת הצעות לט"ו באב ושותקת ת'פה שלך
ובברכת אום שנטי גורו גורו נישט נסיים בברכה,

xanadu

New member
למישהו יש פה מילון רומני-עברי?

לא כל כך הבנתי, אבל נראה כאילו אדון לומיניצה אילייסקו פה ממסעדת הגריל הרומני של חיים ניסה להשתלח בי לעונג יהיה לי ללכת עם גלעד יא למסעדת המבורגרים, בפרט כשאתה משלם. לגבי אופנת סודה לימון, אני לא יודע באיזה מרכז מסחרי בבת ים, שם גדלת, הייתה את החנות הזאת. אצלי בארון רק ראש אינדיאני!

גלעד יא

New member
העונג אכן כולו שלך

אני באותה ההזדמנות אספק מפה לחנות "סודה לימון" הקרובה למקום מגורייך רק אנצל את הבמה הזו כדי לעדכן על 16 שנות צמחונות, ועוד הפרה רושמת

xanadu

New member
אז כמו שאמרתי לך פעם

אתה יכול להביא גבינות, תבלינים, רוטב, חצילים, לשים הכל בתוך עלים של לזניה ובתנור. יהיה המון, עודד לא מוזמן.

yosef 30

New member
לזה אתה קורא פסטה עודד../images/Emo35.gif

פסטה
אתה מתכוון לדבר הזה שזרקת בכמויות בתוך קערה מפלסטיק שסביר להניח היה במקרר שבוע שלם (אם לא חודש), ואני הייתי בטוח שזה עיצוב מפלסטלינה שהכנת ובטעות אכלתי. וכמו שקסאנדו אומר, קודם תתקשר לחברת הגז. ואז תרתיח סיר מים לאחר מכן תקנה ספגטי, שפוך את התכולה פנימה. אל תפחד הגז לא נגמר כלכך מהר. עד כאן קלטת
ואני אתן לך עצה לחג האהבה. תוציא את הויזה שלך מהארון ותזמין ארוחה כמו שצריך. ואני בטוח שאתם תהנו ובן זוגך ירגיש שסוף סוף יש אוכל
. באהבה גדולה מלאה באור ואהבה ותזונה בריאה מהמסעדה למטה יוסף.

למעלה