עוד 2 דקות ההגרלה

יואב ק.

New member
תגיד למתמטיקאי הידוע שהוא טעה

באופן תאורטי כל הקבוצות בבית יכולות לסיים עם 6 נק'. נגיד שכל הקבוצות מנצחות במשחקי הבית והנה לך 6 נק' לכולם.

the red king

New member
צודק 100%

גם מה זה השטויות האלה "מתמטיקאי ידוע" - זה באמת ידוע, אבל פשוט, "בקרב העם" מה שנקרא שברוב הגדול של המקרים 6 נקודות מספיקות בטוח ו-5 יכול להיות (כמו שכבר אמרתי קודם).

יואב ק.

New member
לסיכום

קיבלנו את פנאתינייקוס, פ.ס.ז', ראפיד בוקרשט ומלאדה בולסלב. סדר המשחקים: 19/10 - פנאתינייקס (ח) 2/11 - ראפיד (ב) 23/11 - פ.ס.ז'. (ח) 30/11 - חופשי 13/12 (שימו לב - יום ד') - מלאדה (ב) על הנייר, בית לא קל אבל יכל להיות יותר גרוע. את משחקי הבית צריך לנצח ואם נוציא לפחות נקודה אחת בחוץ זה יספיק להעפיל לשלב הבא. ה"הפסד" היחיד הוא שלבלומפילד לא יגיעו קבוצות אטרקטיביות, אבל זה לא צריך למנוע מבלומפילד להיות מלא. אז תרשמו לכם בכל מקום אפשרי את התאריכים, ותבואו לעודד בהמוניכם (הלוואי שיכולתי להצטרף, ואם המשחק האחרון היה שבוע מאוחר יותר אני הייתי בבלומפילד באותו יום...)

zvika190

New member
טסים לאתונה

חברה כול האדומים טסים למשחק נגד פנתיניקוס צריך לארגן צרטר ב 18.10 יום ד כולל 2 לילות במלון פשוט ולחזור ב 20.10 כרטיסים כבר נשיג במגרש חבל לשלם לכול הסוכנויות שלוקחות עמלות מטורפות דיל כזה צריך להיות עד 300 דולר וכרטיס לא יותר מ 15 יורו אז אם מישהו יכול לבדוק או שיש לו קשרים בחברות תעופה ותירות שיפרסם כאן גם אני יבדוק אדום עולה כובשים את אתונה

וואלה, בא לי.

ויש סיכוי שאפילו אני אשיג לזה כסף
אשמח אם תמשיך לעדכן אותנו כאן בפרטים, או אצלי במסר.
תודה.

כל הכבוד לך שאתם מארגנים דיל לאתונה

אבל לא חבל לנסוע עד אתונה ואז לגלות שהמשחק בלי קהל ואין כרטיסים? האמת שאם ענבר(בהמה אדומה) נוסעת איתכם אז יש סיכוי לא רע שתצליחו איכשהו להכנס. אם היא מצליחה להכנס במוצ"ש להופעה בגהה אז היא תצליח להכנס גם למשחק באתונה

אוקיי, הבנתי.. הכוונה שלי הייתה -

שאני לא חושבת שכבר יש, כלומר- שכבר התחילו למכור. או שמא אני טועה?

the red king

New member
אאה הבנתי אותך חח

אני לא רוצה להגיד כלום כי אני לא מעודכן בנושא. מה שכן זה שקראתי בוואן שאפשר יהיה לקנות כרטיס משולב לשני המשחקים בלבד. הנה כאן.

ממש ממש ממש ממש חשובבב !!! כנסווווו

אני צריך מספר להזמין מנוי או משו להתעדכןןן בבקשה אנחנו כמה בחורים 8-13 צריכים לקנות אזז בבקשה מישו יפרסם מספר של ההזמנוותת!! TNX

למעלה