עוד 2 דקות ההגרלה

petertosh

New member
עוד 2 דקות ההגרלה

שידור ישיר ביורוספורט. יאללה הפועל!

יוון צרפת רומניה צ'כיה

הכינו את המזוודות ואת הכרטיסים. אנחנו טסים ליוון פנא של שום לשעבר לפאריז סן ז'רמן לבוקרשט ראפיד לצ'כיה מלאדה. סבבה של טיול. חמסה חמסה שום בצל יין

the red king

New member
טוב כינרת אני רואה שאת לא בדיוק בקי

אה בנושא. אז בואי תשמעי של-2 מהערים הללו (פריז, בוקרשט, אתונה, בולסלאב (לא יודע איזו עיר זאת חח)) הפועל תטוס ו-2 קבוצות היא תארח בביתה. בעזרת השם נקבל את מלדה ופנתנייקוס בחוץ ופ.ס.ז' ובוקרשט בבית וככה יהיה לנו סיכוי גדול לעלות. ליואב/על האש: המלצה - תשרשר את כל ההודעות שקשורות לגביע אופ"א להודעה שלי.

טוב מודה באשמה

לא מבינה. מדוע אנחנו מארחים קבוצות אחרות בבית?אנחנו לא משחקים נגד אותן קבוצות בחוץ וגם בבית? אודה למי שיענה לי תודה מראש.

the red king

New member
ככה זה בשלב הבתים בגביע אופ"א

בשונה משלה הבתים בליגת האלופות. אנו נארח את ראפיד ומלאדה ונתארח אצל פנאתנייקוס ובפריז כאשר מקסימום הנקודות כמובן יהיו 12. למרות שגם 4 יכולות להספיק, 5 נקודות כנראה יספיקו ו-6 בטוח (תקנו אותי אם אני טועה) בשביל לעלות לשלב הבא. מצד אחד זה פחות אטרקטיבי שהקבוצות הפחות טובות באות לפה אבל מצד שני משחק המפתח יהיה מול ראפיד על הכרטיס השלישי ככה שמבחינה טכנית (ונקווה שלא יתברר אחרת) זה יותר טוב.

petertosh

New member
מלך אדום יקר

אולי כדאי שתתחיל לשים לב איך אתה פונה אל אנשים בכלל ובייחוד שהם גדולים ממך ואוהדים את הפועל עוד לפני שחשבו לכיוון של להביא אותך לעולם בפרט. אם אדם כזה או אחר טעה או לא ידע פרט מסויים,לא צריך לבוא אליו ביציאה מתנשאת. שיהיה לך ולנו אחלה שבוע.

the red king

New member
שבוע מעולה גם לך!

באמת שלא "באתי ביציאה מתנשאת" כמו שהגדרת את זה וגם אם כן אז אתה בבקשה שים לב לאנשים שחשבו בכיוון של להביא אותך לעולם ותעזוב את אלה שחשבו עליי בשקט. אם היית שוהה בפורום זמן רב יותר היית רואה את יחסי הטוב לכינרת ולעולם לא היו לנו תאקלים אז אין לי שום סיבה להתנשא מעליה (חחח מצחיק אותי לכתוב את זה בכלל). אני מכאן בא ואומר לך כינרת: אם פגעתי בך בדבר כלשהו שאמרתי אני מבקש סליחה מכל הלב. באמת שלא התכוונתי.

חחחחח זה בסדר

באמת לא הבנתי ותודה על ההסבר. באמת שלא נפגעתי. עכשיו הכל ברור. ואת העבודה ניתן לאדומים המתוקים שלנו לעשות. אז קדימה אדומים נהיה מאוחדים לקראת הבתים. יהיה מה שיהיה אנחנו איתכם לנצח נצחים. תודה

itamar argaman

New member
שיואו שתוק כבר

לכל דבר אתה חייב להגיב? הרי אתה יודע שלא היית בסדר, אז קבל ביקורות ואל תוסיף שמן למדורה.

adi cb14

New member
אוקיי אז ככה-

נארך את פריז סאן ז'רמן ואת הקבוצה שבאה מהדרג השלישי -הרומנית והחמישי-הצ'כית. ב19 לאוקטובר כולם בבלומפילד תומכים בהפועל נדמה לי מול ראפיד בוקרשט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נארח לצערנו שום קבוצה גדולה בארץ ואת פאנא ופריז סן ז'רמן נקבל בחוץ(פחות כסף למועדון בגלל זכויות שידור וכאלה אבל עדיין בלומפילד יהיה אדום ומלא אני בטוח כמו מול פארמה זשזה משחק לכל החיים) לעומת זאת יש לנו יתרון אחד שפאנאתאנייקוס סוחבת עונש משנה שעברה ולכן מולינו המשחק יהיה ללא קהל(ממה שהבנתי). יש בעיה קטנה שגם לחיפה יש משחק באותו יום בארץ ואסור לארח 2 משחקים אלא אם הם ברדיוס של 50 ק"מ אחד מהשני אבל רמת גן ובלמופילד קרובים מדי וכידוע משחקים בארץ מותר לארח רק בת"א ואי אפשר גם לדחות(לשחק אחת אחרי השנייה בבלומפילד) את השעות כי ליגת האלופות באותו יום הקיצר נראה מה יסגר. ד"א אין בית וחוץ יש מול הקבוצות מהדרג ההראשון והשני בחוץ והשלישי והחמישי בבית.

the red king

New member
הבית של הפועל הגביע אופ"א

לפני כ-20 דקות הסתיימה ההגרלה של שלה הבתים בגביע אופ"א. הבית שאליו הפועל שובצה הוא בית ז' (G). ההרכב המלא שלו: פאנאתנייקוס פריז סן ז'רמן ראפיד בוקרשט הפועל תל אביב
מלדה בולסלאב נו אז מה יש לכם לאמר על ההגרלה? לדעתי זה בהחלט אפשרי לעקוף את אחת משלושת הקבוצות בדירוגים הראשונים.
יאללה הפועל!!!

the red king

New member
אנחנו מארחים את מלאדה ופ.זס.ז'

הייתי מעדיף לארח את בוקשרט כמו שכבר אמרתי במקום הצ'כים אבל גם ככה זה לא נורא.

ReDEAD

New member
קל או קשה

אין ספק שהמפתח להצלחה בבית הזה זה קודם כל ניצחון במשחק הראשון בבית נגד פ.ס.ז'.. ועברנו כבר פעם משוכות קשות יותר

the red king

New member
מסתבר שפ.ס.ז' בחוץ.. הסבר:

השקרנים המפגרים האלה ONE כתבו שמלדה ופ.ס.ז' בבית ופנא וראפיד בחוץ וזה לא נכון - פ.ס.ז' בחוץ וראפיד בבית. מצטער שהטעתי - גם אני הופתעתי לגלות את הטעות היום לפני רבע שעה בחדשות הספורט.

משהו מעודד מאירופה...

מתמטיקאי ידוע עשה חישובים וגילה שקבוצה שיש לה 6 נקודות עולה בטוח... כך שמספיק שננצח בשני משחקי הבית נגד הקבוצות "החלשות" עלינו בטוח... וזה מעודד מאוד...!!! נ.ב.. אתם יכולים לבדוק ואני סגור על זה של מי שקורא את ההודעה שמח רצחחח!!חח :)

למעלה