מניסיון - זה עובד!
H hazelnut New member 28/8/05 #44 ../images/Emo6.gifעכשיו אתה מגלה לי../images/Emo8.gif אחרי אין- ספור הפתילים שהתקפלו לי ושהתביישתי הן מכמותם והן מאורכם
../images/Emo6.gifעכשיו אתה מגלה לי../images/Emo8.gif אחרי אין- ספור הפתילים שהתקפלו לי ושהתביישתי הן מכמותם והן מאורכם
ק קרמיט524 New member 28/8/05 #34 ../images/Emo12.gif לא הבנתי איפה קילקלתי...../images/Emo163.gif אבל כמו שחמותי נוהגת לומר: "היו לי כוונות טובות."
../images/Emo12.gif לא הבנתי איפה קילקלתי...../images/Emo163.gif אבל כמו שחמותי נוהגת לומר: "היו לי כוונות טובות."
ס סוס כסוף New member 28/8/05 #37 אפרופו חמות: מה הדבר היחיד שמתברר סופית בגירושים? האמא של מי צדקה כבר מן הרגע הראשון.
א אבא של נעם New member 28/8/05 #42 שפוך חמותך על הגויים - אני תמיד נהנה לשאות את חמותי איך אומרים חמות ברבים. היא כמובן עונה נכון, חמיות, ואני מתקן אותה. צריך לומר "צרות צרורות".
שפוך חמותך על הגויים - אני תמיד נהנה לשאות את חמותי איך אומרים חמות ברבים. היא כמובן עונה נכון, חמיות, ואני מתקן אותה. צריך לומר "צרות צרורות".
H hazelnut New member 28/8/05 #46 ../images/Emo6.gifלא, לא קילקלת. גילית לי שיטה נוספת ליעול התרגום ולהנאה מרבית מפורום תפוז