עוד שלושה ימים לגיוס... (
)

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
עוד שלושה ימים לגיוס... (../images/Emo7.gif)

ואני מכינה לאמא שלי הוראות לטיפול בולנטינו, תגידו לי אם שכחתי משהו.. "- שיהיה מים ואוכל כל הזמן - לשחרר לפחות 4 שעות (ואז לסגור מרפסת, להרים סלסלה במטבח ושלטים מהסלון) - לדאוג שיש לו צעצועים (חלק בקופסא וחלק מפוזרים, הוא יפזר בעצמו את אלו שבקופסא). - לנקות צואה בפעם ביומיים-שלושה (אפשר גם יותר), הסבר: 1. מרימים את הצואה עם המסננת האדומה, ואם יש פיפי במקום מסויים, לנסות להרים גם חלק ממנו. 2. את השאר מערבבים ככה שיהיה אחיד ומחזירים לכלוב. *אם החול ממש מלוכלך, להחליף את כולו. - לא לתת לאנשים ללטף אותו - אם הוא חולה (אפטי, אדיש, לא מתנהג כרגיל או מתעטש הרבה) להתקשר מהר לויטרינר (המס' למטה). אם הוא בחופשה או לא יכול לקבל מאיזושהי סיבה, להתקשר לנרי (המס' למטה) ולהתייעץ האם כדאי להגיע. - אם מפעילים חימום בבית, לשים אותו בחדר אחר. - לדאוג שיש לו מצעים יבשים וחמים (סוודר וכו'). - אם צריך להזמין אוכל או חול, להתקשר ל"גג לחיות" (מס' למטה). הוא אמור להחליף פרווה ולעלות במשקל בזמן הקרוב. אז לא לדאוג!" וכאן הוספתי רשימת טלפונים... . . . . זה בסדר?

WTR

New member
רעות רוצה לקחת אותו אליה לכל תקופת

הטירונות + קורס בלי קשר לאן ולנטינו יילך בסוף, יש משהו שכדאי לי להוסיף?

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif אני חושבת שזה כל מה

שצריך...
מצד שני, גם את מה שכתבת למעלה בטח לא הייתי זוכרת. יש לי נטייה לשכוח את כל הדברים שאני עושה באופן נורמלי. גיוס קל
תחסרי לנו
אל

N a d a v 1 6

New member
איילת לא כדאי לך......

עדיף לך לתת אותו לרעות ולא להשאיר עם אמא.....אני אומר לך מניסיון פעם ביקשתי מאח שלי שיישמור עלייהם יום..והוא גדול הן 25 והוא לא הבין כלום וכל שניה התקשר..אחרי הכל זה נשמע לא מסובך למי שמבין אבל זה מאוד מסובך...... חוצמזה....שבאמת לא כדאי לך תחשבי עם עצמך(אחרי מה שדיברנו) בלי קשר אם את מעוניינת לתת לאמא שלך לשמור עליו....(ואם את לא זוכרת על מה דיברנו אני אזכיר לך בMSN). אם את צריכה עזרה את מוזמנת להגיד שהוא אצלי אוו שאת יכולה להביא אותו אליי. הוא אומנם לא יהיה עם החמוסים שלי אבל הוא יהיה איתי. בכל אופן איילת מי שיש לו ניסיון עם חמוסים לא רק מישהו ש"חי" עם החמוס בבית ומשתדל להמנע להיות איתו במגע..כמו אמא שלי. תחשבי טוב טוב......עדיף לך להיות בטירונות ולדעת שהחמוס שלך פשוט ביידים אחראיות.(ואני אינני אומר שאמא שלך לא אחראית). אבל בכל זאת. צריכה משהו? בMSN. נדב.

WTR

New member
יש בזה משהו...

אוף..
נראה לכם שאם אני לא אראה את ולנטינו חודש-חודשיים רצופים הוא ישכח ממני?

למה את חושבת שלא תראי אותו חודש

חודשיים??? זה צבא, לא מחנה כפייה... אל תיכנסי לסרטים. פעם בשבוע שבועיים את בבית וככה גם בטירונות ובטח גם בקורס.

WTR

New member
רוב הסיכויים שהוא יילך לרעות והיא

בצפון אז לא בטוח שאני אצליח לבוא ולראות אותם

The Reuty

New member
צבא זה לא כיף חיים

בטח שזה מחנה כפייה עובדה, איילת לא רוצה להתגייס אבל איילת כן מתגייסת. למה!? כי כופים עליה!!!
צבא זה רע. ומעבר לזה, טינטין יהיה אצלי, אז היא לא תראה אותו הרבה. אלא אם כן, היא תבוא אליי....
או שאני אבוא אליה איתו

המדינה נותנת, המדינה גם לוקחת

קצת פטריוטיות! מההתרשמות שלי מאיילת לא יזרקו אותה באיזה חור, אני משערת שהיא הולכת ליחידה טובה בצבא, ולתפקיד טוב שינצל את הפוטנציאל שלה. נכון שמסגרת צבאית זה חרא, האוכל מגעיל והמשכורת בקושי קיימת, אבל אנחנו עושים את זה למען המדינה שתרמה לחינוכנו ולמען החיילים שהגנו עלינו, שכיום הם ההורים שלנו, האחים שלנו והשכנים שלנו. בישראל זה שלב בחיים. כאן נולדנו ולמסגרת ולמסלול החיים הזה אנחנו שייכים. ואם המדינה צריכה אותנו אז אנחנו נתגייס. זו לא כפיה, זו בחירה מלידה, נולדת כישראלי ואתה תתרום את חלקך כישראלי. איילת, אני סומכת עליך שתלחמי להגיע למקום שיהיה לך בו טוב ושתוכלי ללמוד בו ולא לשרוף את עצמך. יש מקום כזה בצבא, ואת תלחמי בשביל להגיע אליו! אל תשרפי את השנים האלה, תנצלי את הצבא!

Sweet Fantasy

New member
לא כפייה?

"נולדת ישראלי ואת תתרום את חלקך כישראלי.." מה??? מזה אשמתי שההורים שלי בחרו ללדת אותי פה?! מזה אשמתי שהמדינה הזאת "עלק דמוקרטית" ומכריחה ילדים להתגייס בגיל 18 לקבל פקודות ולהרוג אנשים, למה אני בכלל חייבת משהו? למה אני צריכה לתת דין וחשבון למישהו? למה נראה למדינה הזאת שאני אשרת מישהו בגלל שיש לו חומוס צ'יפס סלט (פלאפל) על הכתף? למה שאני אנקה אחרי מישהו שירותים? וישטוף אחריו כלים? למה אני צריכה ללבוש מדים מכוערים שלא נוחים לא משנה איך תסתכלי על זה? למה אני צריכה לחיות כמו כולם, כי מישהו החליט? למה אני לא יכולה לנהל חיים חופשיים כמו שלי בא? ולא כמו שמכתיבים לי? למה אני צריכה לסבול מפקד מתלהב שחושב שהוא מקסימום ראש המשללה כי הוא חתם קבע וקיבל דרגה? אז למה? פטריוטיות ? (רק ברגליים) אני לא בעד מה שקורה פה בארץ.. המדינה לא נותנת משהו מיוחד שמדינה אחרת לא נותנת, זה לא שהמצב פה בארץ כזה מאיר פנים, לא משנה כמה חכמה וגם טובה את תהיי יזרקו עלייך *** ,ואת זה למדתי מקרוב באתי עם הרבה פוטניצאל למרות שלא רציתי בכלל לשרת, ואמרתי נו טוב אולי באמת יקרה משהו, יעשו ממני משהו.. ופשוט שמו עליי פס.. וזה בסדר " " כי זה היחס לכולם.. "את לא שונה ,כולן עברו את זה לפנייך, הבכי שלך מזיז לנו בכלל? את סתם עוד נקודה קטנה שמתחברת עם קו קטן בדרך ליצור תמונה מסויימת", שלא נראה שתהייה קיימת בכלל.. ואחרי המגילה אני מקווה שהבנת את המבט שלי על המדינה הזאת ועל השירות הצבאי..

N a d a v 1 6

New member
אני מת לשרת לצבא.

יהיה קשה ואני יודע יהיה מעצבן ואני יודע יציקו יעצבנו אני אקלל בלב.... אבל אני אעשה ואשרת 3 שנים..כמו גדול. חוצמזה אל תגידו שבנים עם מדים לא עושים לכן את זה אחרי הכל;). חח סתם אני צוחק. בכל אופן..תראו כל אחד רואה את השרות הזה בעין אחרת..מיכלי אני מקבל את דעתך כך שאת תקבלי את דעתי גם. אבא שלי הוא היה משהו מאוד גדול בצבא הוא נפגע וברוך השם דאוגים לו המון. יש אליו כבוד רב..ובאמת..אני באתי ממשפחה כזו..שצבא זה חלק מהחיים. לפני הצבא נחרוש קצת על הודו....(למרות שזה אמור להיות אחרי) אבל אני מעדיף לפני:). אז.....אני אמור להתגייס עוד שנה וחצי.....ואני יודע שהזמן יעבור מהר..מאוד. =).

Sweet Fantasy

New member
זה שקיבלת וכיבדת את דעתי

לא מחייב אותי לכבד את שלך אבל זה נושא אחר. בכל אופן זאת הבעיה בצהל שהם ששמים ומכבדים רק את מי שהיה שם משהו או לחילופין מי שיש לו פרוטקציות הכל שם פוליטי ומגעיל. מיהו החייל הזוטר ? מי יזכור אותו בכלל כשישתחרר? מי יזכור כמה מבצעים הוא עשה? וכמה חברים הוא איבד? למה זוכרים אנשים רק אם יש להם כמה דרגות על הכתף? ורק אם הם נפצעו במבצע זה או אחר? הרי באותו מבצע היו עוד הרבה חיילים שעברו בדיוק מה שאותו חייל שנפצע עבר.. בכל מקרה המדינה הזאת עובדת על פוליטיקה.. היא לא שווה, לא בשבילי. זייהו בכל מקרה שיגיע הזמן שלך מן הסתם אני אאחל לך הרבה הצלחה..

Sweet Fantasy

New member
אה ועוד משהו

גם אצלי , לאבא שלי יש קריירה צבאית ארוכה (25 שנה), ואחי שירת ביחידה מובחרת בצהל, ואחותי שירתה בתפקיד לא פחות נחמד.. אולי אני הכבשה השחורה במשפחה, אבל אני יודעת ושמחה וגאה
על זה שאני עומדת על שלי, גאה בזה שידעתי להגיד דיי שראיתי שזה לא בשבילי.. ואולי אנשים יקראו לי "וותרנית" ויגידו שאין לי אופי או שאני לא מסוגלת להתמודד במסגרות, אבל זאת אני ואולי זה נכון אולי אני כן שונה אולי אני באמת אוהבת חופש יותר מבנאדם ממוצע אני לא שמה (סליחה) ל אף אחד ואני עושה מה שטוב לי ולא מה שאחרים חושבים ויש כאלה שיעקמו פרצוף , אבל לי טוב וזה מה שחשוב.

skarlet ohara

New member
אמרתי לכם שאני אוהבת את נדב!!!!

אין כמוך, כל הכבוד!!!!!
ולא בהכרח גאווה כזאתי...

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo4.gif אני רוצה לראות

מה הוא יגיד אחרי שהוא יתגייס.. בהנחה שהוא לא יקבל פרוטקציות וכאלה..

skarlet ohara

New member
אני רוצה לראות מה אני אגיד אחרי ש

שאני אתגייס עוד שנה לגיוס ברררר

למעלה