עוד שלושה ימים לגיוס... (
)

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

carmikush

New member
בהצלחהההה

את לא יודעת עדיין איפה תשרתי? איזו עיר? מתי תחזרי הביתה? בכל אופן גיוס קל. ולדעתי ולטינו לא יישכח אותך או יכעס עלייך על זה שעזבת אותו. הוא קשור אלייך ואוהב אותך

WTR

New member
עדיין אין לי מושג.. אדע רק בבקו"ם

ואני מקווה שהוא יזכור אותי ויתגעגע כמו שאני אתגעגע ואחשוב עליו.... תודה על העידוד

skarlet ohara

New member
איילת ביום הגיוס שלך יש גיוס לממר"מ

אבל אולי לא רק, אל תתפסי אותי במילה ואם את באמת בממר"מ, וואלה שיחקת אותה! אמממ את קשורה למחשבים איכשהו?

WTR

New member
הייתי במגמה יחידה במינה של מחשבים

שיש אותה רק ב2 בתי ספר בארץ אבל אני בספק....

ממר"מ זה קד"צ

כלומר יש מיונים, חותמים מראש בלשכ"ג והגיוס מתבצע רק אחרי סיום הקורס. (חוץ ממקרים מיוחדים של אנשים שמגיעים אחרי הגיוס)

skarlet ohara

New member
באמת תהיתי איך חברה שלי ידעה

שהיא הולכת לממר"מ... האחרון שיצא מאצלנו לממר"מ זה היה לפני 6 שנים, חשבתי אולי השתנה מאז ואין קד"צ. טוב נו איילת, בהצלחה בכולופן ומחזיקה לך אצבעות!!!

מאחלת לך שירות צבאי ממצה ../images/Emo24.gif

כמי שכבר השתחררה מהצבא לפני המון שנים, יכולה להגיד לך שהשירות הצבאי יכול לתת לך המון, תלוי איך את מסתכלת על הדברים. ישנם כאלה שמזלזלים בתקופת השירות הצבאי, אבל בתקופה הזאת את יכולה ללמוד המון על עצמך. השירות הצבאי מכין אותך לחיים האמיתיים, הוא יחשל אותך ויעמיד אותך בפני החלטות שתצטרכי לקחת על עצמך ולהחליט עבור עצמך. תסתכלי על השירות הצבאי כמעבר ובניית האני העצמי שלך. קחי רק את הטוב!!!!!!!!! וגם מהרע תלמדי המון. ושוב, מאחלת לך מכל הלב שירות צבאי פורה וממצה עבור עצמך.
אין לך מושג כמה אני מקנאה בך (חוץ מהטירונות כמובן בעעעעעעעע) הייתי מוכנה לשלם הון כדי לחזור לתקופה הזאת.

למעלה