עוד שלושה ימים לגיוס... (
)

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

The Reuty

New member
ברור שלא!

בגלל זה אני אומרת, תשארי מורעלת, אבל תדעי שיש לו צדדים שלילים, והמון. אני לא אומרת לך לא להתגייס, כי בתכלס ההחלטה היא שלך. אבל אני גם לא אומרת לך להתגייס, כי שוב, ההחלטה היא שלך אני רק אומרת לך מה לי קרה בצבא, ואיך זה השפיע עליי כדי שתדעי שצבא זה לא הכל טוב ויפה. צבא זה לא משהו ירוק ומדהים ומקסים צבא זו מסגרת נוראית, שיש אנשים שמסתדרים בה, אבל יש כאלו שנופלים, ויש המון כאלו. בכולופן, אני מקווה בשבילך שסגירת המעגל שלך ההיא תגיע. ובהצלחה בצבא
אני למדתי ערבית!!! זה משעמם

The Reuty

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ווווווווואאאאאאאאאההההההההההההההההה
*בוכה כמו ילדה קטנה שלקחו לה את הדבר שהיא הכי אוהבת בעולם* וואההההההההההההההההההההה

Sweet Fantasy

New member
איילת ../images/Emo24.gif

יהיה בסדר מתוקה באמת אל תשכחי שגם אני "הפקרתי" אתה חמוסים בכל התקופה הזאת בידיי אמא שלי היא טיפלה בהן מצויין למרות שהיא ממש פוחדת מהם היא איפלו עברה את ההמלטה של ג'וזי ברור שזה קשה בכל זאת הוא הבייבי שלך אבל אל תדאגי אני בטוחה שאמא שלך לא תעלל בו ותזניח אותו.. הבת הקטנה שלה מתגייסת, וחשוב לה שתגיעי הביתה שמחה ומאושרת ואני בטוחה שהיא יודעת כמה ולנטינו חשוב לך.. גם את לא צריכה להסחף במקרה הכי גרוע תסגרי שבת אחת ראשונה ואח'כ את בבית לא סוגרים יותר משבועיים רצוף.. זה יהיה קשה אני לא אשקר אבל זה יעבור ואת תראי שזה לא נורא.. בהצלחה

WTR

New member
אני מקווה..

נראה לך שהוא ישכח אותי אחרי חודש+ ?

WTR

New member
אוף לא הבנת

נכון, אני חוזרת הביתה. אבל ולנטינו יהיה אצל רעות בצפון ואני לא יודעת מתי ייצא לי לראות אותה. הכי הרבה זה יכול לקחת אפילו מעל לחודש...

Sweet Fantasy

New member
אז למה לתת אותו לרעות

כמו שאמרתי, עם כל הכבוד אני בטוחה שאמא שלך תטפל בו יפה מאוד.. אולי לא כמו רעות אבל אני לא חושבת שצריך להסחף ולחשוב שהיא תזניח אותו

The Reuty

New member
רגע!!!!

מה רע בלתת אותו לרעות??????????? יש לו פה חדר משלו עם כל הצעצועים שלו הוא יקבל כל כך הרבה צומי ויחס שהזמן שלו יעוף ואז הוא יראה שוב את איילת חוצמזה, בשבת שהיא יוצאת, אני נוסעת אליה, או היא אליי.. מה רע בלתת אותו לרעות?! חוצפנים!!!

Sweet Fantasy

New member
לא רע

אבל זה סתם מיותר להעביר אותו ממקום למקום כשהוא יכול בכיף להשאר בבית.. והוא יהיה בסדר גמור גם בבית

The Reuty

New member
לא ממש

אמא שלה פוחדת ממנו מה שאומר שליטופים ואהבה הוא לא היה מקבל זמן מחוץ לכלוב, זה רק שהיא יוצאת מהבית וזה לא תמיד קורה ככה שהוא פשוט היה הופך חאיזה חודש או פחות לחיית כלוב ולטינטין לא מגיע כזה יחס! אז הוא בא לגנעדן

The Reuty

New member
מדברים על החמוס

והחמוס בא השובב הזה תפס לי את כל המיטה! וזו מיטה זוגית! נשמע מוזר, נכון? איך חיה כל כך קטנה תופסת מיטה כל כך גדולה? הוא פשוט נרדם לי באמצע המיטה!
איזה בובי מלאכי קטן כמה הוא חורפ

Sweet Fantasy

New member
אה הוא כבר אצלך?

תאמת גם אמא שלי לא נתנה להם ליטופים ואהבה.. אבל העדפתי אני לתת להם כפול כשאני חוזרת.. אבל אם איילת ממילא תראה אותו שהיא חוזרת זה לא משנה.. בכל אופן לדעתי היה אפשר לחסוך את ההעברות אבל מילא לפחות הוא יקבל צומי :)

The Reuty

New member
כן הוא אצלי..

חזרתי לעפולה
ואני כבר מתגעגעת
ולא היה אפשר לחסוך, מגיע לו אהבה והוא יקבל אהבה. חוצמזה הוא מאד נהנה מהנוף המתחלף לו בנסיעה באוטובוס, הוא פשוט היה מהופנט!

skarlet ohara

New member
אני גם מסכימה עם מיכל שאמא שלך

כל כך תדאג לבת שלה, שתהיה שמחה כשהיא תחזור הביתה, שהיא תטפל בחמוס ממש טוב. יש מצב שזה יהיה גיבושון- אמא- איילת- ולנטינו. מלבד זאת- ממר"מניקים הם כאלה שחוזרים כל יום הביתה. יש לי ידיד יוצא ממר"מ, וככה זה היה בשירות שלו.

WTR

New member
אתם שוכחים שאמא שלי מפחדת

ממנו ומפחדת להתקרב אליו ככה שזו בטוח תהיה תקופה קשה בשבילה אז העדפתי להביא אותו לרעות.. מאחר והיא גם יודעת לטפל בחמוסים נפלא.. והיא אמא שניה שלו, אחרי הכל
אני לא חושבת שזה הסחפות אני פשוט חושבת שזה הדבר הכי טוב בשבילו, ואם אפשר להביא לו את זה - למה לא?

Sweet Fantasy

New member
כמו שאמרתי

גם אמא שלי פחדה מהם ולמה להתמודד בשבילי.. וזה יהיה לתקופה של מקסימום שבועיים רצוף כל פעם בתקופה של הטירונות והקורס , אח'כ את תהיי יומיות בבית ברור שזאת החלטה שלך אבל אני חושבת שאפשר לסמוך על אמא..

למעלה