עוד שבוע יש!!!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שאני חשבתי

אני מבינה שלמפיקים של התוכנית אייקיו של השופטים זה לא דבר הכרחי אבל חשבתי שלפחות זיקה כלשהי למוזיקה זו דרישה מינימלית:\

Mikey Weiss

New member
דווקא ממש לא מסכימה עם שניכם

אני חושבת שדווקא השילוב של אנשים שבאים מתחומים שונים של המדיה זו קומבינציה יותר טובה. קארה מבינה בסולמות, רנדי מבין בסולמות, זה מספיק. לאלן יש מספיק רקע בבידור כדי להתעסק יותר עם הנוכחות הבימתית, עם מה שהם מעבירים ואיך שהם מעבירים ומופיעים... אני דווקא חושבת שזה טוב שמישהו שהוא מהשואוביז אבל לא מתוך עולם המוזיקה זה מרענן ותורם זווית אחרת. אנשים שנמצאים הרבה זמן בתוך שוק המוזיקה הרבה פעמים כבר תקועים בתוך שטאנצים כאלו ואחרים.

להזכירכם, גם לסיימון אין רקע מוזיקלי

זה שהוא יודע לזהות מי יכול להיות כוכב ומי לא, לא אומר שהוא מבין במוזיקה... אבל הנה, הוא הוכיח לנו שהוא כן. לכן גם את אלן אסור לשלול עד שנראה.

LoLo16

New member
סיימון הוא מפיק, בטח שיש לו רקע.

הוא עבד בתעשיית המוזיקה 20 שנה לפני איידול, הוא אולי לא נגן/זמר יוצר, אבל במוזיקה תכלס הוא מבין ויודע לזהות למה/למי יש פוטנציאל. היופי בין סיימון, פאולה ורנדי היה שיש לנו בפאנל את כל עסק המוזיקה במוקטן - יש את האמן, הפרפורמר - פאולה יש את המפיק המוזיקלי - רנדי ואת המפיק, מי שצריך להשקיע את הכסף - סיימון עכשיו אין בפאנל את מי שיביא את נקדת המבט של האדם שהכי יכול להזדהות עם המתמודדים - הפרפורמר. במקום זה קיבלנו את השופטת הממורמרת כי היא לא הצליחה לפרוץ ככוכבת אז תמיד נשארה מאחורי הקלעים ככותבת שירים, ואת "דעת הקהל" דג'נרס. למה אני צריכה שופט שייתן את דעת הקהל?? אני דעת הקהל, כל אחד אחר הוא דעת הקהל!

את מכירה את סיפור חייו של סיימון?

הוא נהיה מפיק מכלום, בלי שום ניסיון. התחיל בתור עובד בחדר הדואר של EMI. לא היה לו שום ניסיון מוזיקלי לפני זה חוץ מהאזנה מאסיבית לביטלס(
). נכון שעכשיו יש לו הרבה שנות ניסיון, אבל את בעצמך אמרת, הוא יודע לזהות פוטנציאל. זה הכישרון היחיד שיש לו בנוגע למוזיקה. יכול להיות שגם לאלן יש משהו דומה, בגלל זה אני אומרת שאסור לשלול ישר.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא משנה איך הוא התחיל

אני חושבת שגם כשהיום אנחנו יודעים שהוא כביכול מבין במוזיקה ויודע לזהות פוטנציאל- אז בימיו ההתחלתיים לא היה צריך לתת לו לשפוט תוכנית בסדר גודל כזה, וכנ"ל לאלן וימיה ההתחלתיים-כיום. אלן לדעתי צריכה להרוויח את זכותה לשבת בכס השיפוט עם התעסקות כלשהי בעולם המוזיקה- מכל סוג. אני חושבת שזה טיפה אינטרסנטי ומאוד לא מקצועי מצידם להכניס אותה לפאנל השיפוט. אבל ממתי איידול שיחקו לפי החוקים? אני מסכימה איתך שלא צריך לסמן עליה איקס לפני ששמענו אותה אבל גם לא צריך לקבוע כבר שהיא הדבר החם הבא. שתוכיח את עצמה קודם.

אני לא קבעתי דבר כזה

בהחלט התלהבתי מזה שהיא תהיה בפאנל כי אני אוהבת אותה, אבל לא קבעתי שהיא שופטת טובה כי עוד לא ראינו אותה. שורה תחתונה, זה ממש לא משנה מה אנחנו חושבים

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך

אני גם חושבת שפאולה תחסר בפאנל.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo45.gifפולה הייתה כבר קצת מעיקה, והיא לא

תחסר לי בכלל, עם כל ההתלהבות המוגזמת מכל פלוץ מזמר
רק העניין של סאולה יחסר לי
ועם אלן אין מצב
טוב, תמיד יש את שיפ ריאן-סיימון להנות ממנו
מתי גם קארה עוזבת? אני לא אוהבת אותה

Mikey Weiss

New member
לא אתגעגע לפאולה בכלל גם. תמיד עשיתי לה

פסט פורוורד. גם לרנדי, האמת. באופן כללי השיפוט באמריקן איידול די מעצבן ואני לא מקשיבה לו כל כך, חוץ מלפעמים לסיימון, וגם אליו אני לא כזה אתגעגע אם הוא יחליט לעזוב.

R o c k s e n

New member
אין סיכוי שיחזירו את סטאר???? ../images/Emo7.gif ../images/Emo122.gif

אוף איתם.. הייה כ"כ טוב שהיה אותו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo207.gif האלבום החדש של קת'רין

כן מגיע לזה נצלש ולא זה ממש לא שווה הודעה חדשה. אם מישהו מכם לא שמע עדין ומתכנן לשמוע- אל!! סרייסלי, דונט! זה האלבום הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי!! עם רשימה כזאת מעולה של כותבים היא לא הצליחה למצוא אפילו שיר אחד טוב (חוץ מהד איט אול) שיתפקד כסינגל שני או לחלופין יגרום לאנשים לרצות לקנות את האלבום הלוק הבלונדי שלה בטח שלא מושך גברים חרמנים אז באמת שכל האלבום הזה נכנס ישר לתקיית הסל מחזור ועושים ישר רוקן סל כדי שגם הסל מיחזור שלי לא יסבול יותר מידי נוראי.

למעלה