S SHTRUDIDI New member 7/1/10 #26 ../images/Emo207.gifאתמול היה טקס ה-People's Choice Awards קרי אנדרווד זכתה ב-Favorite Country Artist. אמריקן איידול זכתה ב-Favorite Competition Show. מזל טוב
../images/Emo207.gifאתמול היה טקס ה-People's Choice Awards קרי אנדרווד זכתה ב-Favorite Country Artist. אמריקן איידול זכתה ב-Favorite Competition Show. מזל טוב
ה הרגלים רעים New member 7/1/10 #27 ../images/Emo45.gif הבנתי שהיה טקס ממש טוב! יו לאורי זכה סוף סוף בפרס
F Fairywitch New member 8/1/10 #38 ../images/Emo228.gif../images/Emo229.gif אני כל פעם מתרגשת מחדש כשאני שומעת איך קרי מצליחה, זה מדהים. אני זוכרת גם שסיימון חזה את זה לגביה.
../images/Emo228.gif../images/Emo229.gif אני כל פעם מתרגשת מחדש כשאני שומעת איך קרי מצליחה, זה מדהים. אני זוכרת גם שסיימון חזה את זה לגביה.
B barbendavid202 New member 9/1/10 #43 הפתעה של הרגע האחרון תארו לעצמכם שבתכונית האולפן הראשונה במקום קארה תיכנס פאולה ומהר תחליף מקום עם אלן חבל שאין סיכוי שזה יקרה זה יכלה להיות הפתעה טובה במיוחד לסיימון חחח...
הפתעה של הרגע האחרון תארו לעצמכם שבתכונית האולפן הראשונה במקום קארה תיכנס פאולה ומהר תחליף מקום עם אלן חבל שאין סיכוי שזה יקרה זה יכלה להיות הפתעה טובה במיוחד לסיימון חחח...