עוד שבוע יש!!!

barbendavid202

New member
עוד שבוע יש!!!

יש סיכוי שפאולה תחזור? אלן חתמה על 6 פרקים בלבד

barbendavid202

New member
איך את יודעת?

היא לא אמרה על זה כלום חוץ מזה תמיד יש סיכוי שישכנעו אותה לחזור כי פשוט צריך לסיים את העונה עם צ4 שופטים כי כככה היא תתחיל זאת דאת דעתי

LeAnnDylan

Well-known member
לעונה הזאת היא לא תחזור בטוח

מקסימום שיצליחו להוציא ממנה זה איזה הופעת אורח או איזכור בגמר. אלן חתומה כבר לכל העונה. מה יהיה בעונה הבאה אם תהיה- זה כבר נתון לשינויים למרות שאני מאמינה שהיא לא תטרח לחזור. אם למפיקים היה מספיק איכפת מהעזיבה שלה הם היו מעלים לה את השכר ואם הם לא העלו לה עד עכשיו אני לא רואה סיבה למה פתאום בעונה הבאה יחליטו להתחנף אליה ולהציע לה שכר גבוה יותר. במיוחד לאור העובדה שאני ממש לא רואה את העזיבה שלה גורמת לאחוזי הרייטינג לצנוח בצורה דרמטית מספיק בשביל לגרום למפיקים להבין שהם עשו טעות. דבר שעצוב לכשעצמו.

X יו יו S

New member
למה?

היא לא תרמה משהו מיוחד אני בעד אלן היא נראת לי אחת עניינית ואנחנו בהחלט זקוקים לעוד משהו כזה

LeAnnDylan

Well-known member
היא תרמה המון

כשהיא לא תהיה תראו כמה שהיא חסרה.

X יו יו S

New member
אממ

אני ראיתי רק את 4 או 3 עונות האחרונות והיא ברוב מקרים סתם אמרה משהו כדי להגיד משהו וזה בכלל לא היה קשר לביצוע

LeAnnDylan

Well-known member
לא טענתי שהיא אמרה דברים ברומו של עולם כל פעם

מצד שני גם רנדי לא, (אפילו לא סיימון והשטויות שהוא מרעיף לעבר מתמודדים לאחרונה.) ואיכשהו גם הוא יחסר לי אם הוא יעזוב. כל שופט שעוזב או שופט שנכנס הורס את הכימיה המקורית שהייתה בין השופטים ובין אם התרגלנו לזה או לא זה הורס:\

אז זאת היתה טעות להביא את קארה?

X יו יו S

New member
אני לא מסכימה איתך

אני מרגישה שיש הבדל בין איך שהיא מדברת אחרי ביצוע כלשהו לשאר

אני מסכים לגמרי!

פאולה היתה מבינה במוזיקה וגם משעשעת. הוסיפה המון לתוכנית ולאינטרקציה עם השופטים.. וחוץ מזה כולם מדברים על אלן ועל כמה היא מצחיקה ויותר טובה, כשאפילו לא ראינו איך היא שופטת. אני אפילו חושב שזה יכול להיות מביך...

ודרך אגב, אני ממש אוהב את אלן

ויכול להיות שהיא באמת תהיה תוספת מבריקה לתוכנית, לא פוסל את זה. אבל אני באמת שואל את עצמי אם היא תוכל לתת ביקורות/עיצות מקצועיות למתחרים מבחינה מוזיקלית? היא בכלל מבינה בסולמות/טונים/עיבודים וכו'? אני בספק.

למעלה