עוד שאלת אחים
נראה לי שהבכור הפך מילד צייתן וממושמע לילד שובב שלעתים שובבותו מתבטאת בשכנוע אחותו לעשות משהו ואז היא בדרך כלל נענית (הוא האח הגדול שלה...) ואחר כך הוא מכחיש קשר למקרה. השיא היה אתמול. שמעתי אותו מדבר איתה משהו על הנרות והם התבוננו בנרות בחנוכיה. הלכתי לשבריר שנייה לחדר אחר (הדירה קטנה) ופתאום שמעתי אותה צורחת. רצתי אליה וראיתי שהשיער שלה עולה באש
ישר כיביתי את האש בידיים (לא הספקתי לחשוב. רק לפעול) ושטפתי לה את השיער. הריח היה נורא. ועכשיו יש לה כ״ה מעט שיער
מזל שיש לה תלתלים כך שלא נראה שחסר לה המון שיער בצד אחד. באמת שלא חשבתי שאי אפשר להשאיר אותם (בן שש וקצת ותיכף בת ארבע) ליד נרות לשנייה וחצי. מתברר שהוא שוכנע אותה לכבות את הנרות בחנוכיה שלה וככה זה התחיל
אני תוהה אם להגיד להם היום שאסור להם להדליק נרות בחנוכיה בגלל ההתנהגות אתמול. מה דעתכן? הם מאד נהנים מהדלקת הנרותכך שזה משהו שאכפת להם. ומה לעשות לטווח ארוך? לדבר איתה שהיא לא חייבת לשמוע בקולו? לדבר איתו? תודה רבה
נראה לי שהבכור הפך מילד צייתן וממושמע לילד שובב שלעתים שובבותו מתבטאת בשכנוע אחותו לעשות משהו ואז היא בדרך כלל נענית (הוא האח הגדול שלה...) ואחר כך הוא מכחיש קשר למקרה. השיא היה אתמול. שמעתי אותו מדבר איתה משהו על הנרות והם התבוננו בנרות בחנוכיה. הלכתי לשבריר שנייה לחדר אחר (הדירה קטנה) ופתאום שמעתי אותה צורחת. רצתי אליה וראיתי שהשיער שלה עולה באש