עוד שאלה..

kenpark

New member
עוד שאלה..

רציתי לשאול האם אתם חושבים שהקשר היותר נפוץ בין הומואים הוא לרוב קשר מיני לראשונה מאשר רגשי?...האם יש דרך לשנות זאת? האם יש מקומות ואנשים שאפשר להכיר שאינם רוצים סקס ולאחר מכן לדבר, עם בכלל?
 

לירונדה

New member
זו הכללה....

כמו סטיגמות רבות על הקהילה הומו-לסבית, זו הכללה שבכלל לא נכונה לגבי כולם... ככה שאני חושבת שיש הרבה מאוד מקומות והומואים שלא מחפשים רק את הקשר המיני
 
זה ממש לא ככה

יש הרבה אנשים שמחפשים חבר נאמן ושסקס זה לא הדבר היחיד שיש לו בראש ויש כאלה וזה סבבה אבל לצערנו יש רבים שמחפשים רק סקס ת'אמת אני בעצמי עדיין לא קיטלגתי את עצמי לאיזה מהם אני משתייך אבל זה לא ככה חמוד .
 

kenpark

New member
תודה על התשובות, אבל

רציתי לשאול גם עם אתם מכירים מקומות ודרכים להכרת אנשים כאלה, שבערך באותו גיל ובאותו אזור, בלי להיפגש קודם. אני יודע שזה דיי שיטחי להציג כאן את העניין הזה אך רציתי לשאול, בהכי גאים שיש, שזו היא סדרה המבוימת ומופקת ע"י הומואים מוצהרים ובה מנסים להראות את דרך החים של ההומאים וכו', הם מראים (לפחות ברוב הזמן,יש חריגים) את הסקס סמים וכו', אני מודע לזה שבסדרה לא יראו את כול ההתפתחות של מערכת יחסים וכו' , אך אתם בטוחים שהמציאות כול כך שונה מאיך שהם מציגים אותה?
 

resputin

New member
אנחנו יודעים שהמציאות (כ"כ) שונה

מאיך שהם מציגים אותה כי אנחנו חיים בה. אומנם רוב האנשים כאן לא הולכים למועדונים האלה ולסצנה הזו, אך יש שכן. ואני לא אשקר, יש סקס מזדמן. יש גם סמים. אבל לא בצורה המוגזמת שיש שם, לא איך שזה נראה שם, אך זה עדיין שם. זו אחת הסיבות למדוע חלקים לא הולכים לשם, אגב. אבל זו כמו כל סצינת מועדונים אחרת. ומערכות יחסים שונות נבנות לפי אידיאלים שונים, גם בסדרה זה ככה. מה שעובד לאחד לא עובד לאחר. ולשאלתך בקשר למקום מפגש של נוער גאה, בערך באותו הגיל ובאותו האיזור יש את הקבוצות של ארגון הנוער הגאה שהן קבוצות חברתיות המחולקות לגילאים. לעוד פרטים על האיזור שלך כנס ל www.igy.org.il וכן למאמרי הפורום בקטגוריית "ארגון הנוער הגאה" (איגי).
 

detleth2

New member
מה הקשר לסמים בכלל?

הומואים לוקחים יותר סמים? אפשר לחשוב שיש שוק של סמים במועדונים, כמה לוקחים כמה כדורים ויש מי שמעשן. מה השטויות?? מועדונים של הומואים וסמים הם לא משוואה. אני לא מבין מאיפה זה בא?
 

resputin

New member
הוא לא ציין על כמות, הוא ציין קיום.

וסמים -והשימוש בהם- קיימים במועדוני גייז בדיוק כמו שמועדונים של סטרייטים.
 

detleth2

New member
למה לציין?

זה כמו שאני אציין שחלק מההומואים לומדים באוניבריסטה וחלק לא. מה הקשר לאפיון קהילה או כל דבר אחר?
 

kenpark

New member
נכון,

בסדרה זה מוצג בצורה מאוד בוטה, ואני יודע שזה קיים גם במועדונים של סטרייטים ושל הומואים(ד"א יש מועדנים שמשלבים??), רציתי לשאול מה היחס של הקהילה פה לסמים, האם פה אנשים רואים לנכון להשתמש בסמים, אפילו עם "מדיי פעם", אני חושב שזה לא מוצדק להשתמש בסמים או בסיגריות - ואני מתאר לעצמי שרובכם מעשנים, בלי קשר שזה לא בריא זה גם מסריח בצורה נוראית זה גם מצהיב שיניים , ועוד הרבה אפקטים לא ידועים - אז מי ירצה להתנשק ????מי ירצה להתחבק??? אני אישית הייתי נגעל מלהיות עם מישהו שנכנע לאמוציות שלו בצורה שכזאת, מישהו שאינו יכול לשלוט בעצמו ואינו יכול לעבור את השעה בלי להוציא סיגרייה, האפקט היחיד ה"טוב" של הסיגריה זה אפקט ההרגעה כביכול, אך אפקט זה יכול להיות מושג בדרכים הרבה יותר בריאותיות. בנוגע לאפקט של סמים שהוא כמובן "אקסטזה" אני חושב שהוא מיותר לחלוטין, ואישית מניסיון אישי אפשר להגיע ל"אקסטזה" הרבה יותר גדולה גם מבלי להשתמש בסמים. עכשיו בנוגע למציאת אנשים\חברים וכו', עם יש לכם עוד דרכים מעניינות או רשימות אי סי קיו שמצויין שם גילים מקומות וכו' אני ישמח לקבל אותם, ואני גם רוצה להגיד שהרשימה של האתר הזה אינה פועלת, ולפחות לי היא לא עולה בכלל.
 

The Snow Goose

New member
אני!

יש לי חבר והכרנו איזה שבועיים לפני שעשינו משו בכלל.. סטיגמות זה פיפי!
 
למעלה