נכון,
בסדרה זה מוצג בצורה מאוד בוטה, ואני יודע שזה קיים גם במועדונים של סטרייטים ושל הומואים(ד"א יש מועדנים שמשלבים??), רציתי לשאול מה היחס של הקהילה פה לסמים, האם פה אנשים רואים לנכון להשתמש בסמים, אפילו עם "מדיי פעם", אני חושב שזה לא מוצדק להשתמש בסמים או בסיגריות - ואני מתאר לעצמי שרובכם מעשנים, בלי קשר שזה לא בריא זה גם מסריח בצורה נוראית זה גם מצהיב שיניים , ועוד הרבה אפקטים לא ידועים - אז מי ירצה להתנשק ????מי ירצה להתחבק??? אני אישית הייתי נגעל מלהיות עם מישהו שנכנע לאמוציות שלו בצורה שכזאת, מישהו שאינו יכול לשלוט בעצמו ואינו יכול לעבור את השעה בלי להוציא סיגרייה, האפקט היחיד ה"טוב" של הסיגריה זה אפקט ההרגעה כביכול, אך אפקט זה יכול להיות מושג בדרכים הרבה יותר בריאותיות. בנוגע לאפקט של סמים שהוא כמובן "אקסטזה" אני חושב שהוא מיותר לחלוטין, ואישית מניסיון אישי אפשר להגיע ל"אקסטזה" הרבה יותר גדולה גם מבלי להשתמש בסמים. עכשיו בנוגע למציאת אנשים\חברים וכו', עם יש לכם עוד דרכים מעניינות או רשימות אי סי קיו שמצויין שם גילים מקומות וכו' אני ישמח לקבל אותם, ואני גם רוצה להגיד שהרשימה של האתר הזה אינה פועלת, ולפחות לי היא לא עולה בכלל.