עוד שאלה על ק.פ.א.פ..

משהוא נוסף

קרב מגן ישראלי דומה מאוד לקרב מגע (מישום שהתפצל מימנו ). בקרב מגן ישראלי( שספר הבחינות שלו מונח לידי) ניגמרות הטכניקות בדאן 1 ובדאן 2 כבר חוזרים למקורות איקידו ,ג'ודו ,ג'יאוג'יצו וקארטה - מנסיון (סינית ,יפאנית וישראלית )ניתן להגיד שקאטה הינה "קפסולת זמן ידע וקודים חברתיים " ומכאן קרב המגן מדבר בצורה של כאן ועכשיו ,תוך תימצות מדויק של מצב ומתן תגובה אינסטיקטיבית . ברמות הגבוהות חוזרים לבסיסי התנועה . מבחינת יעילות בתקופת האינסטנט בה אנו חיים (מה גם שבזמן הזה השכנים שלנו באים לבקר עם חגורות נפץ )אין מבחינת יעילות כמו השיטות הללו . מבחינת פילוסופיה ,דרך חיים ...צורת תנועה אומנותית ,ספורט יש מיגוון אומנויות ששם בדרך כלל לא נהוג ללמד לישרוט ,לינשוך וליתלוש אבל מתאמנים לאורך שנים ויש מאות קאטות.

sasi69

New member
שאלה:ממתי עורכים בקרב-מגע

קרבות?אני התחלתי לפני 3 שיעורים.מתי יתנו לי לעשות קרבות-מגע כדי לתרגל את שאני למדתי?(אני אישה) האם גם אנשים בגיל 30+ כמוני,עושים קרבות ותחרויות?

תלוי במאמן....

כל מאמן לפי הקצב והשיקולים שלו...... סה"כ עברו 3 אימונים חכי תעלי רמה תלמדי את הבסיס ואז........ מי המאמן שלך?

sasi69

New member
התחלתי להתאמן אצל אלי בן-

עמי,בנ"צ, ואני מאוד מרוצה,הוא מדריך נהדר והקבוצה טובה,אלא שאני מקווה שגם בגילי הוא ייתן לי בהמשך לערוך קרבות .אגב,סקרנות,איך מתקדמים מבחינת החגורות(צהובה,כתומה וכולי)?

למעלה