עוד סקר?

לי נתקעים הרבה שירים...

בדרך כלל מיד אחרי שאני קונה דיסק אני שר כמה שירים ממנו בלי הפסקה לחברים שלי למשל אפטייט פור דיסטקשן זימזמתי כעל היום את סוויט ציילד אוף מיין ועוד... אני מניח שפה מדובר על שיים שלא אוהבים ונתקעים לי נתקע השיר החדש והמעצבן של סיסטם שיר סביר אבל מתופף מעצבן בסוף הוא פשוט מנגן 5 פעמים אותו דבר כמו שילד בן 5 היה עושה... יש גם ימים שאני פשוט לא יכול להפסיק לשיר את גרמי של פרל גאם למרות שקניתי את האלבום מזמן ואני עדיין שומע אותו יש לי דחף בילתי נשלט לשיר אותו !!!!!!!!!

Sham 69

New member
חחחחחחח

חח עלק TOTO - AFRICA קרעת אותי עכשיו .. נשמע כמו להקה של כורדים עם חוטיני מה הם מנגנים? ואיפה אני יכול להשיג את השיר?

DISTURBED

New member
מה?

לא הבנתי מה מצחיק... זה שיר ששמעתי הרבה פעמים בגלגלצ והוא נתקע לי בראש...מאז אני הורדתי אותו. שיר חביב בהחלט.אני ממליצה לך להוריד אותו-טוטו זה שם הלהקה ואפריקה זה שם השיר. אני לא יודעת איך קוראים לסגנון הזה. אני חושבת שזה רוק קלאסי.

חולוני

New member
זה שיר אייטיז טיפוסי

קבל את היוגרפיה שלהם ממומה - המוסיקה של טוטו ייצגה את כל הטוב והרע במוסיקת המיינסטרים האמריקאית. היא הייתה מהוקצעת, מופקת היטב, מנוגנת לעילא, אך גם צפויה ובלתי מסעירה. הלהקה, שכללה כמה מנגני האולפן המבוקשים ביותר בתחום השיפוט של עיריית לוס-אנג´לס, הגיעה לשיאה האמנותי והמסחרי באלבומה הרביעי, Toto IV, שיא אותו לא הצליחה הלהקה לשחזר, למרות פעילות מוסיקלית עקבית בשני העשורים הבאים. רוב חברי הלהקה הכירו ב-72´ בתיכון "גראנט" בדרום קליפורניה. מאוחר יותר הם המשיכו להיתקל אחד בשני בהקלטות אלבומים של הרכבים דוגמת סטילי דן, פינק פלויד ואדמה רוח ואש, בהם נטלו חלק עד שב-78´ החליטה החבורה לעשות מעשה ולצאת לעצמאות אמנותית. הלהקה כללה את בובי קימבול, דייוויד פייק (בנו של פסנתרן הג´אז מרטי פייק), סטיב לוקאתר, דיוויד האנגייט והאחים סטיב וג´ף לבית פורקארו, בניו של נגן כלי ההקשה ג´ו פורקארו. לפני הקמת הלהקה הספיקו פייק, האנגייט וג´ף פרוקארו להשתתף בכתיבת חלק מהחומר ובנגינה באלבום Silk Degrees של בוז סקאגז מ-76´, אחד מאלבומי המיינסטרים המצליחים של אמצע שנות ה-70. ב-78´ יצא אלבום הבכורה של ההרכב, Toto שהניב את הלהיט“Hold The Line”. האלבום עצמו נמכר בלמעלה מ-2 מיליון עותקים באמריקה בלבד. שני האלבומים שיצאו בעקבותיו, Hydra מאוקטובר 79´ ו-Turn Back שיצא בינואר 81´, לא הצליחו להתקרב לממדים של אותה הצלחה. כל זה השתנה ב-82´ עם אלבומם הרביעי, בעל השם הסמלי Toto IV. האלבום הפך למצליח ביותר שלהם, הן אמנותית והן מסחרית, עם מכירות של 3 מיליון עותקים ושלושה להיטים שהתבססו בין עשרת הראשונים במצעד האמריקאי: “Africa” שהתמקם במקום הראשון, “Rosanna” (שלוקאתר כתב על חברתו רוזאנה ארקט) הסתפק במקום השני ו-“I Won´t Hold You Back” שהסתנן למקום העשירי. האלבום המלא והסינגל “Rosanna” כבשו בסערה גם את טקס ה"גראמי" כשזיכו את הלהקה בשורת פרסים, ביניהם האלבום והסינגל המצטיינים לשנת 83´. הדשדוש האמנותי והמסחרי באלבומים הבאים של הלהקה, גרמו לנטישה של הקהל האמריקאי, שהושפע בוודאי מהביקורות הלא אוהדות במגזינים הרלוונטיים. במקביל עברה הלהקה חילופים תכופים בסגל. ב-92´ נפטר ג´ף פורקארו מהתקף לב, שנבע בין השאר מצריכת קוקאין מוגברת. ב-99´ יצא אלבומה האחרון של הלהקה, Mindfields, שלא הצליח לשנות את מעמדה המדשדש של הלהקה. כיום ממשיכים חברי הלהקה להשכיר את שירותיהם למרבה במחיר.

חולוני

New member
מה אתה רוצה ?

הוא ביקש לדעת עליהם, אז הבאתי לו את הביוגרפיה שלהם.. ומה לעשות שמומה זה אתר המוזיקה היחיד בעברית עם ביוגרפיות של להקות.. לא טוב לך, אל תקרא.

דווקא הכתבות שהוא מביא הם אחלה.....

הכתבות שחולוני מביא ממומה מאוד מענינות ומאוד מעשירות את הדעת חולוני בבקשה תמשיך להביא את הכתבות האלו ותודה על הכתבה על גאנז וחוץ מזה מה אכפת לך אתה ממש לא חייב לקרוא

חולוני

New member
רוצה עוד כתבות על גאנז ?

קבל כתבה די ישנה על אקסל מלפני שנה, הפעם מ YNET - לאן נעלם אקסל רוז? מי שהיה הסולן המפורסם ביותר בעולם , מתבודד ועובד על אלבום שאולי לא יצא לעולם הדרה לוין-ארדי אקסל רוז בן ה-38, הוא כיום המתבודד המפורסם ביותר של הוליווד. מי שהיה בתחילת שנות ה - 90 הסולן של הלהקה המפורסמת ביותר בעולם, מסתגר מאז 94´ מעין הציבור, למעט כמה גיחות יחצנות קצרות ומעצר אחד בפניקס. אופנוענים מגודלי שיער ונציגי חברות הקלטה מעונבים ניסו לערוך מסיבה ליום הולדתו האחרון באחת המסעדות המקסיקניות של הוליווד, אבל הוא אפילו לא טרח להגיע אליה. לפני כשלושה חודשים הוא הבליח קצרות לבמה במועדון"קאט קלאב" שבווסט הוליווד. הוא עלה לבמה עם גילבי קלארק, אחד מחברי "רובים ושושנים" לשעבר, ושר גירסאות כיסוי ל-“Wild Horses” ול-“Dead Flowers” של ה"רולינג סטונס". גיחה מוזרה ולא מובנת, אפילו לידידו קלארק, שבעצמו לא דיבר עם רוז כבר שש שנים. איש מההרכב המקורי לא מנגן איתו, רוב הנגנים שהתחלפו במשך השנים לא מדברים איתו כלל והוא מבלה את רוב ימיו בביתו. עוזרת הבית שלו, בטה לייבס, עורכת בשבילו את כל סידוריו מחוץ לבית. אורח חייו אינטנסיבי, לילי, אבל בריא באדיקות. הוא מרבה לקרוא, להתעמל, להתאגרף ועובר כבר שנים ארוכות טיפולים דרך רגרסיה לגלגולים קודמים. הוא גם מלמד את עצמו לנגן בגיטרה ובמחשב. אז מתי נקבל אותו בחזרה? תזכורת בעידן בו מצעדי הפזמונים תקתקו פופ שמנוני, "רובים ושושנים" החזירו לשוק את תהילתו של הכסאח הבוטה. למרות שנראו כמו פרודיה מוטרפת על אגדת רוק-אנד-רול ידועה, הם היו רציניים ביותר. בטעם של חספוס אורבני בסיסי, ישיר ודחוס, הם הצליחו איכשהו לגרוף את העולם אחריהם, והפכו בסוף שנות ה-80 ללהקה הכי גדולה בעולם. ב-94´, הלהקה הוציאה את "The Spaghetti Incident” שכשל מסחרית עת הגראנג´ הסיאטלי והפאנק-מטאל ה"פפרי" מיקמו את מעמדם כשיק התורן. הגודש הגס, הראוותני והאלים של “רובים ושושנים" הפך לאנכרוניסטי, וחיכוכים פומביים, תביעות משפטיות מצטברות וחילוקי דעות קשים בין החברים גרמו להתמסמסות הלהקה. חברי ההרכב מצאו את דרכם בפרוייקטים משלהם, אבל אקסל רוז החליט להתבודד. הלהקה הוציאה אלבום אוסף של הופעות חיות, "87-93 GNR The Live Era", וסינגל מקורי אחד-"Oh My God"- כחלק מפסקול הסרט של ארנולד שוורצנגר- "End of Days". התגובות על ההבלחות הקצרות האלה היו מעורבות וחשדניות, והלהקה נעלמה מהעין הציבורית. רוז נותר השריד האחרון של הלהקה ומתעקש עדיין לשאת את שמה, למרות שאיש מבין חבריה, המקוריים והמאוחרים יותר, כבר אינו פעיל בה. זה שש שנים מחכה העולם להבטחה הגדולה, אבל אקסל רוז הסתגר בביתו שבמאליבו והעביר את לילותיו בעבודה על פרוייקט חדש ושאפתני - "הדמוקרטיה הסינית". כל גיחה אל העולם הציבורי מעוררת ציפיית תם וגוררת אחריה אכזבה מצטברת. הסינגל “Oh My God” היה איתות ראשוני וחלקי לבאות. רוז צרח מעל התוהו ובוהו של הפלייבק כמו חיית רחוב מעל ערימת ג´אנק. הוא לא היה מדהים כגודל הציפיות ושנות ההסתגרות, אך רוז מבטיח שעדיין לא שמענו כלום, ושהפרוייקט המושקע הזה, שהוא עובד עליו באינטנסיביות כבר שש שנים, כנראה מתאים יותר לרוחה של המאה ה-21. כלב מוכה? האנשים הבודדים שפגשו בו משך השנים, וכן הדוקומנטים המשפטיים הרבים העומדים נגדו, מעידים על אישיות מורכבת, מופרעת, רגישה מאוד, אובססיבית ואבודה. מובי, אמן האלקטרוניקה המוכשר, שניסה לעבוד איתו ב-97´ אמר למגזיו ה"רולינג סטון": "הוא נראה קצת כמו כלב מוכה... מאוד מסוגר מבחינה רגשית וקצת חשדן". חברים מספרים שהוא עדיין מאוהב בחברתו לשעבר, סטפני סימור, שנישאה בינתיים לאחר. מנהלו האישי, דאג גולדשטיין, טוען שהוא "פשוט לא אוהב אנשים בסביבתו". על עצמו מעיד רוז, שהוא לא יוצא הרבה למועדונים כי "אני בונה משהו לאט, ולא נראה שבחוץ יש יותר מה לחפש מאשר פה, באולפן ובבית". בינתיים עברו 6 שנים, ורוז הספיק להוציא 6 מיליון דולר על אלבום שסיומו לא נראה באופק. בראיונות הספורים שהעניק רוז לציבור, במשך השנים הללו, הוא התעקש על כך שהוא "בונה משהו"; משהו גדול, מושלם, שיחבר את הניצוץ של "רובים ושושנים" עם טקסטורות מורכבות ועדכניות. מי ששמע את השירים החדשים דיבר בשבחם. מנהל האמנים של חברת גפן אמר ש"הוא לא שמע עוד דבר כזה". "הרבה פעמים באתי לאולפן ולא ידעתי אם אוכל לבטא את עצמי", אמר רוז למגזין ה"רולינג סטון", "אם אתה מתעסק בעניינים שמדכאים לך את הצורה, איך תהיה בטוח שאתה יכול גם להביע את זה? באותו רגע אתה מרגיש פשוט שהחיים מסריחים. ואז אתה בא לאולפן ואתה מנסה לבטא את החיים המסריחים בדרך היפה הזאת".

a_duck

New member
מומה...

נראה לי הם כתבו שסלייר אתחילו את הטראש בתחילת שנות ה90 ולא היו להקות שהתקרבו לכובד שלהם...

חולוני

New member
מממ..הנה הביוגרפיה שלהם..

אני אביא רק את ההקדמה.. מבין ארבעת ההרכבים המזוהים עם לידתו של הת´ראש-מטאל בתחילת שנות ה-90, ניכר כי Slayer הם היחידים שעמדו יפה בפני פגעי הזמן, בין השאר בגלל העובדה שבהשוואה לשלושת הלהקות האחרות, הצליחה Slayer להימנע מטרגדיות אישיות ומשינויים דרסטיים בהרכב הלהקה. יתכן שבסופו של דבר הברית הבלתי רשמית שחתמה הלהקה עם השטן עשתה את שלה. Slayer, הסנדקית הבלתי מעורערת של הדת´-מטאל, נשמעה ונראתה ברגעיה הטובים כביטוי המזוקק של האידיאלים הבלתי ממומשים של הרוק הכבד. החיבה הילדותית משהו למגיה שחורה ופולחני שטן, עבודת הגיטרות ששברה שיאי מהירות שהרכבים מקבילים בתחילת שנות ה-90 יכלו רק לחלום עליהם, הכבדות הבלתי אפשרית שהפכה ברגעים רבים לדהירה במהירות פלילית של מסת צלילים בלתי עצירה, הציבו את הלהקה על הגבול הדק שבין דימוי מבהיל לפארודיית אימים, גבול שהלהקה השכילה ברוב המקרים לא לחצות.

a_duck

New member
אולי גם תסבירו את עצמכם לפעמים...

אתה הבן אדם ה1000 כאן שבא ומשאיר הודעה כמו "סתם נאצים"...

badphish

New member
היה בפורום פאנק

שרשור שלם על כמה שסלייר נאצים ואיך יש להם גיטרות עם צלב כרס ושטויות כאלה וכל הנאצים הם סתם נאצים אין נאצים מיוחדים

a_duck

New member
אמ...

הם נאצים והסולן שלהם היספני...הגיוני... והמוזיקה שלהם זה טרא שמאוד טוב...הם הגיע למה שהרבה להקות אחרות לא יגיעו בחיים...זה שהם נאצים לא מוריד מההערכה שלי אליהם...הדבר היחיד שמוריד זה האלבום החדש שלהם...

V.W

New member
אני לא ממש מבין ויודע

אבל הם לא היו בארץ? אל תשחטו אותי, יכול להיות שאני פשוט מתבלבל או משהו כזה...

פיצוץ של כתבה.....

מאוד מעניינת ומעירת עיניים !!!! יש לך עוד כתבות כאלו? בקשר לשירים החדשים אני לא אהבתי אותם אולי חוץ מאו מיי גוד החביב שגם אותו הורדתי אתמול רק מה אתה חושב אליהם????? וגם אמרתה שדיזי הקלידן נשאר בהרכב החדש זה נכון?? בקשר לבאקטהאד שמעתי שמועות שהוא סטיבן ואי בתחפושת!!!!! לי זה ניראה הגיוני הוא באמת תותחן כמו ואי והם דומים יחסית בגובה ובמבנה גוף.... יש לך איי.סי.קיו??

sOrCeReSs

New member
גם לי

נדבק נשיר הזה מלא זמן למוח! והוא לא רצה לצאת! אבל זה שיר חמוד

למעלה