עוד סקר?

epitaph

New member
עוד סקר?

בכול מקרה,קרה לכם שנתקע לכם פעם שיר לראש של להקה שאתם לא ממש מתים עליה או שאתם פשוט לא מכירים כל כך כי הסגנון לא ממש מדבר אליכם? לי זה קרה,דווקא שיר חביב. System Of A Down - Chop Suey זה שם השיר...זה מה שקורה שרואים פריידי רוק שואו...

bercko21

New member
קורה גם קורה...

עד לא מזמן נתקע לי השיר Immortally Insane של Pantera

starless

New member
אז ככה

לי נתקעו כל השירים של AAF ששמעתי עד עכשיו והשיר של סיסטם דיי חביב - כפרה על הזקן בן לאדן של הסולן

חולוני

New member
באמת איזה זקן בן לאדן..

לי נתקע השיר החדש של קיילי מינו לפני איזה שבועיים אבל עבר לי אחרי כמה ימים.. ולפני חודש גם הקאבר של סמות´ קרימינל של AAF והוא עבר לי אחרי שבועיים פחות או יותר..זה מה שקורה עם שירי פופ, נתקעים בראש לאיזה שבוע ואז נעלמים, זה התפקיד שלהם.

Metal_F

New member
חהחהחהחה ככה חושפת את עצמך

בציבור?

Bodom-child

New member
please don´t kill me

אבל נסעתי היום באוטובוס לביצפר והיה השיר in the end של linkin park והפזמון שלו לא יוצא לי מהראש... עוד מעט אני אתחיל לדפוק קצת את הראש בקיר אולי אז זה יעבור.

ed547

New member
כנ"ל גם פה.. לפזמון יש סממן ממכר

ומעצבן כמו של שיר פופ.. אבל זה שיר חביב עד כמה שהלהקה עלובה.

ed547

New member
כנ" גם פה.. יש לפזמון סממן ממכר

ומעצבן כמו של שיר פופ.. כל הזמן שמים אותו במערכת בית ספר שלי. אבל זה שיר חביב עד כמה שהלהקה עלובה.

starless

New member
להקה מדהימה

אני לא היתי מצטער שדווקא שיר שלהם נכנס לי לראש אני לא ממש זוכר שמות של שירים שלהם כי זה איכשהו צרוב לי אבל יש להם שיר עם סולו בהתחלה שלא יוצא לי מהראש

BlackShadow

New member
עוד סקר??

זה קורה לי כל הזמן... ברגעים אלה זה נע בין Gorillaz - Rock Da House לבין Linkin Park - In the end ואני ממש מת להיפטר מהם!!!

Sham 69

New member
Gorillaz - Rock Da House

אתה ממש עמוק בבוץ .. השיר הזה כל כך מסריח ולא קיצבי .. וככה כל השירים שלהם .. פשוט זבל

BlackShadow

New member
הוא מאוד קצבי...

ואמרתי לך שאני מת להיפטר ממנו ולא אמרתי שאני אוהב אותו אז תירגע!!!

Velouria

New member
Marilyn Manson - Coma White

ועד כמה שניסיתי עם Brothers in Arms, רק השירים המעצבנים של דייר סטרייטס נתקעו לי בראש.

למעלה