עוד סקר?

אתה לא לבד

כל האלבום החדש של סיסטם מלא במנגינות שנתקעות לך בראש להרבה מאוד זמן. בכלל, זה מן כישרון מיוחד של הלהקה הזאת, מנגינות שנתקעות לך בראש.. גם באלבום הראשון שהיה מאוד רועש ולא מלודי היו מלא שירים שהיו חייבים להתקע בראש. בטח עכשיו יסקלו אותי כי אני אוהב סיסטם. לאמשנה.. כל אחד והסטיות הקטנות שלו. בזמן האחרון לא נתקעו לי מנגינות מטרידות בראש, אבל היו תקופות שזה היה קורה הרבה, כמו איזה מחלה... בכל מקרה, אני לא זוכר איזה שירים היו נתקעים כי, למזלי, יש לי זיכרון ממש דפוק. shine on

Sham 69

New member
האלבום הראשון שלהם ..

דיי טוב יחסית .. והוא נתקע לי בראש חזק .. יש שם ממש קטעים שנחרטים לך בשכל, פעם שמעתי את האלבום הזה .. דיי הרבה .. עכשיו הוא פשוט משעמם אותי ..

ed547

New member
אני לא מבין למה זה צריך להיחשב

כסטייה.. הרי אתה אוהב את השירים שלהם מן הסתם בגלל זה רובם נתקעים לך בראש ולא במובן שיר פופ נתקע לי בראש אני מקווה.. אז למה להתבייש בזה אני לא מבין את זה בכלל, למי אתה דופק חשבון??

זה בסדר, זה בסדר

אני לא דופק חשבון לאף אחד ובכלל, אני שורף חזיות בזמני החופשי או משהו. ובקשר לזה שאני חושב שסיסטם אצלי זה סטיה, זה לא קשור לדעת הקהל או משהו... אני עצמי מאוד לא אוהב את הסגנון שלהם (יהיה אשר יהיה) אבל אותם אני אוהב, אז אפשר למר שהם סטיה אצלי. וזה לא גורם לי לתסביכים נפשיים, זה בסדר shine

badphish

New member
הדיסק הראשון שלהם

אחלה דיסק ועם כבר מטאל אז לפחות שיהיה קצת שונה מה שכן באמת מאוד נתקע אחלה דיסק לדפוק תראש ולהשתחרר ואת השני לא שמעתי

למעלה