עוד מפגש ועוד מפגש...

edlessme

New member
שוהם.....

ידעתי ששחכתי לכתוב שמה משהוא... עכשיו.. שוהם זה חור... א-ב-ל... יש לפה כל שעה בעיקרון מונית שרות מת"א... ב14 שקל...

כנ"ל...

בשחור אם לא בכחול

עדן, With all due respect

לא מאיימים על יונה ביין.... ..... .... ... .. . ובטח לא מאיימים על צל-ירח באלימות פיזית... בפעם האחרונה שמישהו הכריח אותי (אני דווקא הייתי נגד להיתדרדר לאלימות פיזית אבל הוא לא הצליח להתמודד מול העלבונות המתוחכמים שלי) להגיע לזה, אני יצאתי עם שריטה בכתף והוא יצא משם עם אף מדמם וביצים כואבות.... אתה מבין, סגנון הלחימה שלי מערב כמה סגנונות יחודיים הסגנון של צללי הירח - When forced into physical combat, leave all honorable non-sense behind. A fair fight means that you emerge victorious. סגנון המריבה המשפחתית של הThraddash(בתמונה) - Anything can be used as a weapon, including forks, logs, smoked salmons and even (or should I say Especially) Aunt Selma's apple pie הסגנון הזוֹגי - Crush, kill, Destroy והסגנון של Talana (תמונה תבוא בהודעה הבאה) - Take no prisoners אתה מבין..... לא בריא במיוחד...

edlessme

New member
לעומת זאת..

אני בקיא בכל סיגנונות הלחימה הקונגואים וההודים... ואפילו חלק מהאומנויות הלחימה של שוויץ!!!

למעלה