עוד מפגש ועוד מפגש...

edlessme

New member
עוד מפגש ועוד מפגש...

ככה הולך השיר ההוא לא? אולי זה עוד פגישה... לא משנה... בכל אופן... מה דעתכם על לארגן מפגש פורום ככה מתישהוא בין ה6-10 לחודש אצלי? יש בית ריק ועודפי אוכל... מוזיקה טובה ומזגן... ואגב... לגבי להגיע לפה... יש מונית שרות כל שעה עגולה מת"א אם אנלא טועה... מקסימום יש לי את הטלפון של האנשים האלה.. אז אני אוכל להגיד לכם מראש אם יש או אין..

snooPPiT

New member
המממ ../images/Emo45.gif

I think If I'm even welcomed. And If my malicious presence won't serve as a menace and disturbance for anyone. ermm..eden. how would you put it ? drama, drama, drama. queen supreme. well i mean it.

../images/Emo45.gifGetta Groove, Selecta Date

We'll make dis a true and propa crimbo או בקיצור... כן... בהחלט אני בעד

Athaclena

New member
בתור ההורסת הסדרתית פה...

אם הבית לא כשר לפסח לא נראה שאני יכולה (אריה?...). ואני עוד לא יודעת אם אני אפילו עובדת. ויש לי כבר תכנונים לערב אחד לפחות אז עוד יותר לא סביר. וכמובן שאם זה בחג או שבת אנ'לא יכולה... קיצור - לא נראה לי. תצטרכו להסתדר בלעדנו (יהיה קשה?) אה כן, עדן. אולי כדאי שתגיד לאנשים פה איפה אתה גר? אני זוכרת את זה אבל לא נראה לי שכל הפורום יודע...

snooPPiT

New member
=( יהיה קשה.

לא צינית. משום מה אנשים מוצאים בי ציניות oh well.

../images/Emo12.gif ממתי את ההורסת הסדרתית פה?

מי נתן לך את התואר בדיוק? באיזה זכות? בכל מקרה, אם לא תוכלו להגיע נאלץ לוותר עליכם.... מממף... יהיה קשה אבל נשרוד... תגידי, בהתחשב בכך שהפורום שלנו לא כשר לפסח, פה את תוכלי לגלוש?

Athaclena

New member
מאז שמיניתי את עצמי לכזאת.

נראה לי שחמץ וירטואלי הוא בסדר... אני אשאל רב
ואם לא, אולי אני אכשיר את הפורום לפסח (רק איך??) הידעתם? בשר בן-אדם זה פרווה! נכון מפגר?

Peace 0n Earth

New member
אבל תיראי..

נראה לי שאת טועה.. אף פעם לא ראיתי שמנקים את הרחובות לפסח.. אז אולי צריך להישאר בבית?
אז מה שאני חושב זה שכל עוד את לא אוכלת שם את יכולה ללכת חופשי.. ותמיד אפשר להביא אוכל מהבית, לא?

את מינית את עצמך? By what right?

חשבתי שאני ושרון הם אלה שממנים פה אנשים לתפקידים
Are you usurping my throne?

edlessme

New member
אני לא חוטא!

דווקא אני חושב שאמא שלי ואני מכשירים את הבית לפני כל פסח... בעיקרון אין אצלנו לחם וכדומה בפסח וגם אנחנו מבעירים חמץ ואומרים את הברכה והכל...זה מספיק? ואני לא חושב שזה דווקא צריך ליפול על שבת... ואני גר בשוהם...

Athaclena

New member
טוב, אז טעיתי

אפשר לבוא! (אריה, הסמכות ההלכתית בבית, אמר) אם אין תכנונים אחרים ויש איך להגיע ואני לא עובדת אז אולי נוכל להגיע. מקווה שכן... מה זאת אומרת שאתה חושב שאתם מכשירים הכל? מה, לא שמת לב לשעות עבודה של ניקוי המטבח, החלפת הכלים הגעלה וכו'?

edlessme

New member
טוב... את יודעת מה...

בגלל שאני נורא רוצה שתבואו שניכם... אז אולי תעזרו לי במה שההורים שלי לא יעשו? (הם יורדים לסיני..) כמו שאמרתי... בעיקרון.. אנחנו מנקים את הבית יסודי... ומבעירים חמץ... אני לא יודע מה בנוגע להגעלה (שטיפת כלים מיוחדת לא?) ושאר ירקות... אבל אם תעשו לי walkthrough אני מוכן להתחייב לנסות לעשות את ההכשרה לבד או שמקסימום לבקש מיכם עזרה יותר.. פיזית.. למרות שכמה קשה זה כבר יכול להיות? את הבית אנחנו כולם שוטפים במשפחה גם ככה... בכל אופן... מקסימום אפשר לשבת מחוץ לחצר... מתחת לצל האילנות שמאחורי הבית שלי...

edlessme

New member
תאריכים...

ב8 לא.. וב11-12 עדיף שלא.. אזנישארו ה6,7,9 ו 10... אבל אני אנסה לפנות את 11 ו 12..

ה6 הוא למחרת הסדר

המשפחה חוגגת לי יומולדת (כי אחרי זה אבא'שלי נוסע להדרכה של טיול באוזבקיסטן במשך שבוע)... ב8 - הידיים שלי קשורות, אני לא יכול לבטל את מה שיש לי באותו היום כי ביטלתי כבר פעמיים וממש ממש לא בסדר מצידי וזה אומר שאני חוזר רק ב9 בצהריים... בקיצור... אני בעד ה7 (ה10 זה גם יום שבת וזה אומר תלות בתחבורה לא ציבורית)

edlessme

New member
סבבה.. אז אם ככה..

כל מי שיכול להגיע ב7 שישרשר לפה ... משהוא... אני רוצה לראות פה חמישים איש לפחות מובן!?

למעלה