;; רוצה גם (התחדשי~).
O One Falling Star New member 1/10/05 #46 יאא איזה חמודי../images/Emo6.gif זה מהוט טופיק, לא? (*מנחשת לפי הרקע* חח) הוא שווה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/10/05 #35 הן ממש יפות!../images/Emo129.gif היו לי נעליים של לי קופא מדהימות!!! מלפני 3 שנים אולי אבל נקרע להן הריץ' ראץ' בצד וזה קקי מאז לא היו לי מגפיים, הייתי לוקחת את של אמא לי במקרה שממש הייתי צריכה
הן ממש יפות!../images/Emo129.gif היו לי נעליים של לי קופא מדהימות!!! מלפני 3 שנים אולי אבל נקרע להן הריץ' ראץ' בצד וזה קקי מאז לא היו לי מגפיים, הייתי לוקחת את של אמא לי במקרה שממש הייתי צריכה
D Deadly friendship New member 1/10/05 #40 ממ חולצה שחורה רגילים שלא נגעתי בעיגול הזה של הצווארון.. הורדתי וי בלי לגעת במסגרת ושמתי סיכת בטחון נחמדת. :| וממממ
ממ חולצה שחורה רגילים שלא נגעתי בעיגול הזה של הצווארון.. הורדתי וי בלי לגעת במסגרת ושמתי סיכת בטחון נחמדת. :| וממממ
C Cry For The Moon New member 1/10/05 #41 אני צריכה לחפש P: עדיין לא הוצאתי את הבגדים החמים מהארון הם בשקיות גדולות אבל אני בטוחה שיש שם תלבושות לבית הספר עעעעכררר
אני צריכה לחפש P: עדיין לא הוצאתי את הבגדים החמים מהארון הם בשקיות גדולות אבל אני בטוחה שיש שם תלבושות לבית הספר עעעעכררר
B Bleeding BitcH New member 1/10/05 #44 ממממ לא ממש אוהבת.. הן חמודות.. יש לי משהו דומה כמו של בוקרים קניתי אגב נעליים מה זה יפות כמו נעליי ספורט אבל לא... צבע אדום 30 שח בתחנה המרכזית בתל אביב משהו יפה אין לי כרגע מצלמה להראות
ממממ לא ממש אוהבת.. הן חמודות.. יש לי משהו דומה כמו של בוקרים קניתי אגב נעליים מה זה יפות כמו נעליי ספורט אבל לא... צבע אדום 30 שח בתחנה המרכזית בתל אביב משהו יפה אין לי כרגע מצלמה להראות
A AliceInChains17 New member 1/10/05 #45 חח יש לי בול כאלו בעצם אצלי יש אבזם בסוף המגף ומן קו תפר כזה איפה שהמקדימה של הנעל כמו בנעלי צבא והם של "STUDIO LONDON" משו כזה . חח עשית לי חשק לצלם את שלל המגפים שלי רק שקודם אני צריכה להבין איך לעזאזל מעבירים את התמונות מהמצלמה הדיגיטלית אל המחשב(?) :O
חח יש לי בול כאלו בעצם אצלי יש אבזם בסוף המגף ומן קו תפר כזה איפה שהמקדימה של הנעל כמו בנעלי צבא והם של "STUDIO LONDON" משו כזה . חח עשית לי חשק לצלם את שלל המגפים שלי רק שקודם אני צריכה להבין איך לעזאזל מעבירים את התמונות מהמצלמה הדיגיטלית אל המחשב(?) :O
A AliceInChains17 New member 4/10/05 #53 ואם כבר אז כבר אני יעלה עוד מגפים שלי ושהשרשור הזה יקפוץ כברררררררררררר
I innocence New member 3/10/05 #50 ניה..:/ לצערי הפריט הכי אופנתי או יפה או מיוחד שיהיה לי לחורף הנ"ל הוא סוודר צבאי..-_-"""