עוד מעט חורף:)

בגלל התלבושת האחידה אני כל כך

מוגבלת. אני לא חושבת שאני אוכל ללבוש את כל הסוודרים הכייפים שלי בכלל.
רק את הדקים שיכולים להיכנס מתחת לג'קט של הבצפר. אבל לפחות יש לי את המעילים המדהימים שלי.
אחד עבה כזה שחור עד הברך, ואחד מג'ינס כהה גם עד הברך בסגנון של שנות ה20. מתה עליהם. :]

ויש לי גם 2 זוגות של גרבי ברך

חמודות כאלו, אחת פסים בשחור-אדום ואחת דוגמה צבאית בכחול. ויש לי מלא מלא סוודרים יפים שיהיה כל כך עצוב שאני לא אוכל ללבוש אותם.
(כמה שחורים, כמה אדומים, כמה כחולים ואחד ממש ממש מדהים שהוא סוודר אמיתי אמיתי, ולא סריג מתועש כמו כולם. בפסים בכחול-לבן-תכלת עם צווארון גולף והוא מבין הדברים היותר מחממים שיש. אבל אין מצב שהוא יכנס מתחת לג'קט. :/) 2 צעיפים- אחד שחור קצר ואחד סגול בהיר שאם לא מקפלים אותו הוא יותר ארוך ממני.
וכובע בורדו ממש מתוק כזה. :]

ויש לי גם 2 זוגות של גרבי ברך

חמודות כאלו, אחת פסים בשחור-אדום ואחת דוגמה צבאית בכחול. ויש לי מלא מלא סוודרים יפים שיהיה כל כך עצוב שאני לא אוכל ללבוש אותם.
(כמה שחורים, כמה אדומים, כמה כחולים ואחד ממש ממש מדהים שהוא סוודר אמיתי אמיתי, ולא סריג מתועש כמו כולם. בפסים בכחול-לבן-תכלת עם צווארון גולף והוא מבין הדברים היותר מחממים שיש. אבל אין מצב שהוא יכנס מתחת לג'קט. :/) 2 צעיפים- אחד שחור קצר ואחד סגול בהיר שאם לא מקפלים אותו הוא יותר ארוך ממני.
וכובע בורדו ממש מתוק כזה. :]

Just Angel

New member
Me ../images/Emo26.gif

חורף
-אוקע אז בבעלותי כרגע:
חולצת מחוך מחממת מאוד.
מגפי הפלטפורמה השחורות שלי.
כפפות וחותלות בכל מיני צבעים וסוגים.
מצנפת פסים חמודה
.
צעיפים יפים *בעיקר צעיף הקטיפה הבורדו שלי
*
חצאית שחורה ארוכה.
גרביונים מחממים ויפים-עם פסים,נקודות,משבצות,מעויינים וכ'ו.
חולצות ארוכות עם הדפסים נחמדים.
חולצה ארוכה עם שרוולים מתרחבים וחוטים במחשוף *התמונה שצירפתי מאוד ישנה ולא ברורה*
כל מיני סוודרים וחולצות מכופתרות *יש לי באדום.אפור.שחור ושחור עם שילוב של ורוד.והכל כמובן חשוף במידה כלשהי-זו הבעיה אצלי, אני לא מסוגלת ללכת עם משהו סגור-גם בחורף ;/ זה חונק אותי* -בקרוב אצלי:
מחוך ויניל-אמור להיות מחמם מאוד.
שמלת קטיפה עם שרוולים מאוווווד מתרחבים-כבר בתהליכי תפירה.
מגפיים עד מתחת לברך עם המון קשירות,בצבע שחור עם קשירות אדומות, שראיתי אתמול ב-60 שקלים בלבד ^ ^

רונה מקנאאאאאאאאאאאא

הוו וול. אולי יום אחד יהיה לי גם כ"כ הרבה במה להשוויץ
יש לך דברים כה כוסיים!!

Noa Tsror

New member
ואי ממש מגניב...

אני בתהליכים של תפירת מחוך וגם חצאית של שתי שכבות (אחת טול אחת אטומה) בצבע שחור מקווה שיצא יפה...

למעלה