עוד מישהו פה שם לב

MuffinMan

New member
אולי תסבירו מזה פיוז´ן

כי בג´אז אני יודע.. אבל מטאל או רוק פיוז´ני.. תסבירו בבקשה...

ed547

New member
דווקא ההרכב בית של דרים-

liquid tension experiment הוא שעושה(עשה) הרבה שילובים של פיוזן ויכול להיות שבגלל זה אתה חושב שדרים הם גם פיוזן כי 4\5 משם הם חברי הלהקה אבל הם מנגנים שם סגנון שיותר קרוב לפיוזן. אצל דרים זה יותר מלודי כזה וממש אין הרבה קשר לפיוזן.

MuffinMan

New member
טעות

3\5 טוני לוין הבסיסט של ליקויד טנצ´ין הוא הבסיסט של קינג קרימזון, אחרי שגרג לייק עזב אותם והקים את ELP...

ed547

New member
אממ.. אני יודע שהוא הבסיסט של

קינג קרימסון כל שאר החברים בלהקה שהם פטרוצי, פורטנוי ורדנס הם מדרים תיאטר.

wiz

New member
ואיך זה יוצא 4/5 ???

אם כבר הם שלושה מתוך הארבעה שיש בלהקה... ומישהו מוכן להסביר לי מה זה ה-ELP הזה ???

epitaph

New member
ELP

זה קיצור לאמרסון,לייק ופאלמר,הם הרכב פרוגרסיב...

V.W

New member
שיגעו אותי כבר...

ELP, ELO, OLP..... כמה!!! אתם יודעים כמה פעמים כבר אני התבלבלתי בגלל זה..

MuffinMan

New member
אתה רוצה שכל פעם אני יכתוב

אמרסון לייק אנד פאלמר??? או EMERSON LAKE & PALMER???

זה שטיות!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הראפ שמושמע באמ.טי.וי גרוע וממוסחר בטירוף (כולל דוקטור דרה וחבריו)ובטח שהr&B ממוסחר כי הוא בעצם מה שהפופ לרוק הגירסה הפחות טובה והיותר ממוסחרת. יש ראפרים שהם UNDER GROUND שהם לא ממוסחרים וטובים לאוהבי הזאנר(שאני לא בינהם) בראפ יש דגש על השירה שהיא מדהימה ואין מה להווכח ולא על המוזיקה שבתופים(ואני מניח שגם בגיטרה) לפחות חוזרת על עצמה בכל השיר.

V.W

New member
יש דיון דומה בפורום מוזיקה שחורה

(שאני התחלתי כתגובה) והוא המשיך גם טיפה בפורום ג´אז ובלוז

Sham 69

New member
אריה, תפסיק רגע עם השטויות של הTRUE

ותפתח עיניים יש עוד הרבה סגנונות מטאל וזה שאתה לא מעריך את הסגנונות האלה או זה שבסגנונות האלה יש ערבוב של עוד משהו שאתה לא אוהב זה לא אומר שזה לא מטאל

funkbass

New member
אבל

המוזיקה ברקע לא הפכה להיות אלקטרונית ..!!! ואין מה להשבות בין הזמרים ... אם זה הקול או המילים.... אני לא המעריץ הכי גדול של rage אבל מה שהם עושים זה לא ממש הראפ limp עושים .. הראפ המסריח של mtv

למעלה