עוד מישהו פה שם לב

HP900PTW

New member
עוד מישהו פה שם לב

ש-rage against the machine שרים ראפ? ואתם יורדים על לימפ ביזקיט?

חולוני

New member
יופי, שמעת שיר אחד.

כל הכבוד. אני גאה בך. אם לא ידעת,יש להם מסר אנטי-קפיטליסטי בשירים שלהם, וזה גם מתבטא בקליפים שלהם.

הבדל ענק!

קודם כל אני רוצה להגיד מראש שאני ממש לא מעריץ שלהם ואין לי אף דיסק שלהם...אבל מה שאני כן יודע -מילים - רייג´ שרים על דברים הרבה יותר אמיתיים כמו מלחמה בממסד ודברים כאלה...מהדברים ששמעתי לימפ ביזקיט שרים על שטויות-. רייג´ זאת להקה עם משמעות מסויימת ולימפ...לא הנגינה של רייג´ הרבה יותר טובה,יש להם גיטריסט לא רע(יחסית).הנגינה של לימפ ביזקיט עלובה וחסרת כל כישרון...חוץ מהעניין שסגנון השירה קצת דומה,ההבדלים הם עצומים!

Steel-Dude

New member
לא הייתי אומר "לא רע"...

הגיטריסט שלהם יודע לנגן ולא כולם יכולים לנגן ככה...הוא מאוד מהיר...ואני לא אומר שהוא גאון או משהו...אבל הוא יותר מ"לא רע"...

הכל יחסית...

שמע הייתי מת לנגן כמו שהוא יודע(אומנם לא בסגנון הזה...)אבל מה לעשות שיש נגנים(שאני ממש לא הולך לרשום את השמות שלהם כי אז אתם תגידו שאני דוחף אותם לכל מקום)שמנגנים הרבה יותר טוב ממנו.הוא גיטריסט מצויין! אבל הכל(כמו בחיים) יחסית...

HP900PTW

New member
אבל הגיטריסט שלהם מסיבה כלשהי

שם את הגיטרה סנטימטר מתחת לסנטר שלו וכשהוא קופץ עם הגיטרה זה מוזר

Nomaed Dominus

New member
הממ...

אולי יש לו בעיה להסתדר עם הגיטרה, או אולי יש לו ידים קצרות :)

Bodom-child

New member
החוכמה היא

לא להיות מקובע לסגנון אחד אלא לנסות לנגן כמה שיותר סוגים וסגנונות

BlackShadow

New member
אין קשר...

איך אפשר להשוות בין להקה ששרה I did it all for the nookie so I can have the cookie and stick it in your ass לבין רייג´ ששרה שירי מחאה ואני מזדהה מאוד עם המילים שלהם. לדעתי רייג´ מצוינים אבל יותר מהבחינה של הליריקה ופחות מהבחינה של המוזיקה...

metal head

New member
ד"א רייג´ אגיינסט..... זה ראפ!!!

אף אחד לא אמר שזה מטאל, זה ראפ שפל ומסריח בידיוק כמו לימפ ביצקיט ועוד להקות רבות שיש בMTV, אז מה פתאום נכנס בך?

BlackShadow

New member
אבל למה אתה פוסל סגנון שלם?

רייג´ הם להקת ראפ מטאל מצוינת...הם לא כמו לינקין פארק, לא כמו לימפ ביזקיט ולא כמו קרייזי טאון.

metal head

New member
לא!

קודם כל, זה ראפ! זה לא מטאל וזה לא יהיה וזה לא היה!!!! ואף אחת מהלהקות האלה לא טובות כולם מסריחות, בגלל זה גם בא לי לשלוח מעטפת נפץ לסלייר בגלל האלבום החדש שלהם, למי שלא שמע אז אל! זה ראפ טהור כמו לימפ ביצקיט אלא רק יותר כבד עם הגיטרות

למעלה