עוד מישהו פה שם לב

metal head

New member
נכון יש ויש

יש אנשים שאוהבים מטאל :) ויש אנשים שאוהבים ראפ :( אבל אי אפשר לשלב ביינהם ולא משלבים ביינהם, זה סגנונות שאסור לשלב, כי ברגע שאתה משלב זה מוציא כל מוטיב של מטאל מזה! (זה שיש גיטרות זה לא הופך את זה למטאל) וזה נהיה מגעיל, כי ראפ זה משהו מגעיל עם קצב מסריח זמרים שלא יודעים לשיר וכולי.... ראה דוגמה: MTV וכל להקת ראפ-"מטאל" אפשרית! הסגנון היחדים שמשלבים עם מטאל זה מוזיקה קלאסית כי הרי אפשר לשלב רק בין שתי סגנונות כלכך משובחים ראה דוגמה: power metal אז לפחות אל תזכירו פה ראפ, יש פורום מוזיקה שחורה!

BlackShadow

New member
אממ...

אני לא סובל את כל הלהקות ניו מטאל האלה אבל רייג´ הם שונים. יש להם מסרים בשירים, בכל שיר הם באים להגיד לך משהו, לא כמו לימפ ביזקיט או לינקין פארק...

פיורטניות זה בעיה

יש המון פיוריטניים במטאל כגון אריה שלנו שלא מוכנים לערב אף סגנון מוסיקלי פרט למוסיקה קלאסית (וגם זה רק כסולואים ניאו קלאסיים וירטואוזיים) במטאל שלהם. זה לא אומר שלא היו שילובים טובים של מטאל ופ´אנק או ראפ (פיית´ נו מור), מטאל וג´אז (סיניק או דילינג´ר אסקייפ פלאן), מטאל ופרוג רוק (נו, חירטתי על אופת´ כל כך הרבה ושאני לא אזכיר אותם?) ואפילו מטאל ואלמנטים אלקטרוניים (...אנד אושיינס, סמאל).

פייט נו מור....

שילבו אמנם ראפ ברוק אבל רק בשירים בודדים ולא לאורך כל האלבום ובניגוד למה שקורא היום להם זה יצא מעולה .למרות שהשירים שלהם שאני פחות אוהב משלבים ראפ

MuffinMan

New member
פיית´ נו מור בכלל להקה גדולה

לפחות התקופה שלהם עם מייק

עצומים!!!!!!!!!!!

כמובן שרק עם פאטון הם היו טובים. במיוחד ב THE REAL THING וב KING FOR A DAY,FOOL FOR A LIFE TIME כמובן שגם שאר האלבומים (עם מייק פאטון) מעולים ביותר : angel dust album of the year live at brixon academy(live) מעט אבל משובחים ביותר !!!!!!! חבל שהם התפרקו דרך אגב יש לי ספר שלהם שידידה שלי קנתה בארה"ב מאוד מעניין כמו שכבר אמרתי אני מאוד אוהב ספרי רוק למינהם למישהו יש משהו כזה?

מסכים חלקית

לדעתי ראפ זאת ה"מוסיקה" הכי נמוכה שיש! אני פשוט מתעב את המוסיקה הזאת!!! איכס!!! איזה חבורה של מתלהבים שמשחקים אותה גנגסטרים קשוחים עם מיליון בחורות ובלה בלה בלה... איזה הומואים יאללה! עכשיו תשמע, מטאל ומוסיקה קלאסית זהו השילוב האולטימטיבי בהחלט!!! זה דבר מדהים אבל... כמו שהוכיחו דרים טיאטר ועוד להקות כמו (dali´s dilemma) מטאל הולך מצוין עם פיוז´ן-ג´אז-פאנק. לדעתי מטאל הולך טוב עם כל מוסיקה משובחת מעצם העובדה שמטאל מעצים את המוסיקה ולא פוגע בה. דרך אגב בקשר ללהקה שהזכרתי מקודם (dali´s dilemma) אני מפציר בכם אנשים לשמוע אותם, הם פשוט מדהימים, הם בסגנון של דרים בערך רק שהם יותר טובים... המתופף שלהם זאת תופעת טבע!!! (אני סוגד לו). מיד לשמוע אותם!!!

Sham 69

New member
ראפ זאת לא המוזיקה הכי נמוכה שיש ..

ואני לא שומע ראפ או משהו ... אבל בראפ יש לפחות איזה כשרון מסויים (בשירה המהירה, שאני בטוח שרובכם פה לא תצליחו לשיר ככה) ובעוד כמה .. ולפעמים גם הבאס נחמד .. בכל מקרה, זאת לא המוזיקה הכי נמוכה שיש, וזה שאתה טרו בלה בלה בלה ושולל את כל העולם ורק פאוור מטאל וכו´ זה הדבר הטוב היחיד, זה לא אומר שאתה יכול לקבוע איזה מוזיקה נמוכה ואיזה מוזיקה לא. מוזיקה נמוכה זאת מוזיקה שבכלל לא מתאמצים בשבילה .. פופ, מזרחית. וכו´ ואני לא שומע ראפ !!

Sham 69

New member
הגדרה מורחבת יותר למוזיקה נמוכה ..

מוזיקה מסריחה בטירוף שלא מתאמצים בשבילה .. את כל העבודה עושה איזה מחשב מסריח ואיזה זקן הומו שכותב את המלים .. המסר מסריח, המלים מטומטמות

*Dark Of Night*

New member
רייג´

הם בהחלט לא מתאימים להגדרה הנ"ל. אומנם יש להם את אלמנט הראפ- בגלל זה אני לא אוהבת אותם במיוחד אבל יש להם משמעויות בשירים ששום שיר של בריטני, לימפ ליזביט, וכו´ לא יכולים להעביר... לא הייתי קוראת להם "ראפ" וגם לא "מוזיקה נמוכה" אבל בהחלט יש להם משהו מסריח במוזיקה... Dark

בדיוק... ראפ...

אז בוא נראה מה זה ראפ... באס ליין של ארבע תווים שחוזר על עצמו כל השיר בלופ מכונת תופים שמתוכנתת בצורה עלובה וחוזרת על עצמה כל השיר בלופ זמר שמדבר על בולשיט לא מהעולם הזה פזמונים שגנובים משירים אחרים (בדר"כ גם הקטעי באס גנובים) וואוו... ממש מוזיקה מושקעת.... מוסיקה מזרחית מושקעת בערך פי מאה! שמעת פעם זוהר ארגוב? גיטרות, כינורות, חצוצרות, תיפוף ופרקאשיונס... כן, זאת מוסיקה מושקעת שנכתבת ע"י אנשים שמבינים מספיק במוסיקה.

בהתחשב בעובדה

שהדגש בראפ הוא על השירה, יש להניח שגם הכשרון הנדרש הוא בתחום הזה, בעיקר בשירה קצבית. אני מזמין אותך לנסות לחבר ולבצע שיר ראפ מוצלח.

האמת...

שאני והלהקה שלי קיבלנו הצעה מאיזה ראפר אחד שנכתוב לו מוסיקה למילים שהוא כתב בשביל תשלום... כתבנו לו... זה היה כל כך קל... הבן אדם הזה שהוא כולו חולה על ראפ ושומע את זה כל הזמן נגנב לגמרי על מה שעשינו ויצא ממש מרוצה. אז אל תגיד לי שזה קשה... זה קל ועלוב... בתור גיטריסט ממש נעלבתי לנגן את זה (מה לא עושים בשביל קצת כסף...
)

*Dark Of Night*

New member
כמו שיעקוב כבר טרח להגיד

בראפ הדגש הוא על שירה אז לא פלא ש"בתור גיטריסט" נעלבת... Dark *אגב- אני לא אוהבת את הסגנון אבל זאת בהחלט לא המוזיקה *הכי* נמוכה שיש..

*Dark Of Night*

New member
יותר נמוך מכל ה...

בריטני ספירסיות קופציניות ומפגרות למינהן? או ה"אל תקרא לי סנובית"יות? זה ה-Low של ה-Low והראפ- על כל הכבוד קצת (טיפ טיפה) מעל זה... Dark

a_duck

New member
ראפ

בראפ יש גם מסרים די רציניים ולא רק חבורה של כושים עם כוסיות שצועקים כל שניה את המילה FUCK כמו שרואים בMTV... הראפ של MTV מסריח בדיוק כמו המטאל של MTV...אבל יש כל מני ראפרים לא ממש מוכרים שרק אלה ששומעים ראפ הרבה זמן מכירים והם רציניים ולא דפוקים...בדיוק כמו שיש את הלהקות מטאל בלא מוכרות שרק אלה שששומעים הרבה זמן מטאל מכירים והן יותר רציניות מהמטאל של בMTV...

ed547

New member
אממ... איזה שילוב דרים תיאטר עושים

עם ג´ז ופיוזן בדיוק? שטויות. אריה לא מוכן לקבל סגנונות שהוא לא אוהב כי הכל אצלו שחור ולבן. מצד אחד הוא מוכן לקבל אלמנטים של מוסיקה קלאסית במטאל אבל כשזה מגיע לראפ(מוסיקה שהוא לא אוהב) הוא אוהב שאלה שני סגנונות שאסור לשלב בגלל שהוא לא אוהב את זה אז הוא מזיין תשכל ואומר שרייג´ זה ראפ טהור כשהוא יודע שהוא טועה.. נשמע לי כמו צביעות..

למעלה