עוד חדשה בצכונה

Mama Maya

New member
גררררר ../images/Emo46.gif

שיחת טלפון אתמול: אבא: נו, אז תגידי, מה קרה שהחלטת כזו החלטה, של לעבור לגור לבד? אני: לא מסתדרים ואני רוצה את הספייס שלי אבא: נו, ואולי תתנו לזה עוד צאנס, זה לא סופי נכון? אני: זה כנראה סופי. התחלתי לחפש דירות אבא: תראי, תעשי מה שטוב לך, אני אתמוך בכל מצב ולא אגיד לך מה לעשות *אבל* אולי תחכי עם חיפוש הדירות עד שנגיע (אני גרה בחול והם באים לביקור), נעזור לכם עם הילדה, תוכלו לצאת, לבלות, להסדיר דברים בינכם... גררררררררררר כבר אמרתי?!

R e m e d y

New member
את נשמעת כמו...

מישהיא שלא ממש סגורה על החיים שלה! לפני שאת יוצאת בהצהרות ומספרת לעולם כמה את גיבורה חכי רגע , זה לא פשוט בכלל ההחלטה שאת מקבלת. כשאת רוצה להיתגרש, את בעצם משדרת שאת לא רוצה יותר את בן הזוג שלך כפרטנר, חבר , מאהב, זה יכול להוביל למשבר אמון עמוק ויכול להיות (כמו שקרה אצלי אגב) שכשתגיעי למקום של חרטה זה כבר יהיה מאוחר מידי. לא שאין מספיק סיבות טובות להיפרד אבל אני חושב שכדאי שתגיעי לסיבות האמיתיות שלך לפני שאת פועלת!!! אם אין דרמה אז אולי זה משבר קטן שיחלוף עם מזג האויר? ויכול להיפטר ע"י טיפול זוג. ניסיתם?. גרושים עם ילדים זה עסק לא פשוט כולם נפגעים!! כולם!!!. בהצלחה.

למעלה