עוד חדשה בצכונה

Mama Maya

New member
עוד חדשה בצכונה

(טוב, כמעט חדשה, בתהליך פירוד). שאלה ברשותכם: איך הגיבה הסביבה (משפחה, חברים) כשהודעתם על פרידה? איך התגובות השפיעו עליכם? במקרה שלי, אני יוזמת הפרידה. אחרי 10 שנים יחד, מתוכם שמונה שנים נשואים וילדה בת שנתיים, החלטתי לפרד קשר שלא טוב לי בו. הסובבים שלהם סיפרנו כולם בהלם. וכל השאלות של "מה קרה????" ובכן, שוב דבר דרמטי לא קרה, פשוט לא מתאים לי יותר. ואנשים נותנים לי את ההרגשה שסוף העולם מגיע, למרות שאני בתוכי מרגישה הקלה ולא יכולה לחכות לרגע שאעזוב כבר את הבית. טוב, חפרתי. אז איך זה אצלכם? ואיך צולחים את תגובות הסביבה?

כולם בהלם מהפרידה

היוזמה שלו, הביצוע שלו, כולם - משפחה וחברים - תומכים בי ויוצאים נגדו. לא שזה משנה משהו אצלי או אצלו אבל אחרי ההלם הראשוני שלי אני מתחילה התאוששות והפנמה של הפרידה. בהצלחה.

mazoneli

New member
חחחחחח, קמתי היום ב 4:30 וחשבתי מעניין אם גם

היא ערה

מילא אני

אבל אתם כ"כ מוקדם??? יאללה שיהיה יום טוב, וברוכות הבאות לכל החדשות. כיף כאן נכון? עוד מעט יהיה לכן עוד יותר כיף....רק החלק המבאוס ההתחלתי יעבור ויתחילו החגיגות
קבלו
ושיהיה בהצלחה.

התעוררתי בחמש, אני מתחילה לחזור

לשעות שינה סבירות. אבל האוכל... לא משהו. הולכת היום לקנות 2 זוגות מכנסיים חדשים וכמה חולצות. מי שלא יודע מה אני עוברת חושב שההרזיה היא חלק מתוכנית לקראת ארוע משפחתי גדול שמחכה לנו מעבר לפינה. בדיוק לפני שנה הייתי בחיפושים אחר בגדים לחתונה של אחותי הקטנה.

ye44

New member
"השתגעת ? את מתגרשת ? וואווו מה קרה ? "

"בשביל מה להתגרש ? הוא בחור מקסים אני לא מאמינה ? אולי תנסו להציל ? יש לו עבודה מסודרת הורים נהדרים ! " מה איכפת לך מה הסביבה אומרת ? תעשי מה שטוב לך לפחות את לא מאלה שמרמים את עצמם ! כל הכבוד על התעוזה לעזוב בטח עם ילדה בת שנתיים אייך צולחים תגובות ? נכנס מפה יוצא משם
אנשים הם אנוכיים הסבל שלך זה האושר שלהם
תפנימי בהצלחה

Mama Maya

New member
אתה יודע

אני קוראת פה כבר המון זמן, והתגובות שלך לרוב נקראות לי ציניות, כך שלמען האמת דיי חששתי לפתוח את ההודעה שלך. חייבת להגיד ש - התגובה שלך העלתה בי חיוך ענקי וריגשה אותי. תודה

הכי אהבתי את התגובה

של אמא שלי, שהדבר הראשון שיצא לה מהפה היה: אבל הוא לא אלים, לא שותה, לא מסומם, אז למה להתגרש? היא תמיד היתה טובה בקבלת החלטות ומערכת הנישואין שלה היא מהמשובחות :)

סליחה אבל - ../images/Emo6.gif גדולה אימא שלך!

אימא שלי שאלה אותי חודשים (שלא לומר שנים) אח"כ - את לא מתחרטת?

טוב, אני מזמינה אותך להשוואות

בין משפטי אימהות . כרגע היא לא אומרת כלום אבל על כל נושא אחר -- אנחנו יכולות להצחיק אחת את השניה עד דמעות גם אם בזמנו זה כאב.....

למעלה