עוד חדשה בצכונה

לא, כל אחת הביאה משהו

אבל ארחתי בעבר כבר 25 איש ואף יותר - וכל האוכל/שתיה/מסביבי היה עלי.

mazoneli

New member
רגע התחלת לקום ב 3 או שעוד לא הלכת לישון../images/Emo35.gif

אני התעוררתי בשש, מארגן את הבית ויורד ל BEACH.

תשמעעעע בון

ג'ובי על הבוקר? קח את זה נראה יותר מתאים לא?
שב"ש..

mazoneli

New member
את כנראה לא עוקבת אחרי שעות היקיצה שלנו

בוקר זה לא, וולגריות במסווה של מגניבות לא עושה לי את זה SORRY, I'll Do You Like A Truck - זה לא נשמע לך אינפנטילי, חסר משמעות לחלוטין, מה זה אומר בכלל
. אם כבר בשביל שיהיה בוקר טוב עדיף דברים שאפשר להנות מהם בלי צורך באלכוהול

mazoneli

New member
שכחת מאיזה מזל אני אההההההה.

נשרף בים
, ברצינות אני שואל זה לא נראה לך אינפנטילי
. קחו טכנו חסר מעוף, שימו מספיק קופציצים בקליפ, תשירו מילים מטופשות ו
יש לכם להיט מועדונים, שלא לדבר על כל הפתיחה מזכיר איזה תקליטן מעצבן בבר מצווה We Deserve Better
I'm Not heavy i have big bones

מר' מזון

נראה לי שבאמת נשרפו לך כמה תאי צחוק בים. יאללה לא להיות כזה כבד. להיט מאגניב, למסיבות ואלכוהול וסה טו. כניגוד אתה מביא את "שיער"? אין משו יותר מורכב? גם "שיער" לעוס עד דק.

mazoneli

New member
למה הפסיק ../images/Emo35.gif

לא מאגניב, אני מבטיח לך שאת לא רוצה שאני אשים פה תמונה של מה שעולה לי בראש בקונוטצייה של I'll Do you like a truck. שיער הובא כמשהו בעל משמעות, וגם שלועסים גת עד דק זה עדיין טוב
, ככה אומרים. סורי שיטחיות ורדידות (והייתי עדין פה) זה טורן אוף רציני, עזבי אנחנו לא על אותו גל בכלל, אם זה מה שעושה לך טוב תהני. הסברתי לך על זה כבר, בחרת לא לקבל, זכותך.

mazoneli

New member
הבהרה

אחרי שהאירו את עיני אני מצהיר בזאת ללא שמץ של ציניות אני לא מכיר את שלי ולא התכוונתי לרמוז בשום צורה שהיא שטחית או רדודה, כל מה שנאמר כוון כלפי הקליפ שהיא שמה וכלפיו בלבד. יצא רשמי משהו, אבל היה חשוב לי להבהיר בצורה חד משמעית.

אז לפחות

תעשי שיעשו לי פורום "אמא שלי ואני" לא הוגן שרק גיסתי יכולה להתלונן עליה ב"חמותי ואני"

אני כבר פונה לתפוז ../images/Emo13.gif

את תמיד מוזמנת להתלונן עליה פה או אצלי במסנג'ר..

למעלה