עוד דייט נפסל

shaktii

New member
עוד דייט נפסל

הוא קיבל את מספר הטלפון ממכרה משותפת, סיפרה לי שמדובר על גבר משכמו ומעלה, אמנם צעיר ממני, אבל מי שם מוקשים בדרך לאהבה? בדיוק כפי שרציתי, אז הסכמתי "תני לו את המספר ונראה". וכן, הוא התקשר, ודיברנו בטלפון די הרבה, עד שהגיע השלב של "בואי ניפגש", אז לא ממש הסתדר לי, לא ממש הסתדר לו, אבל בסופו של דבר נפגשנו אתמול. קבענו במקום פופולרי , לא רחוק מדי עבורו, ולא רחוק עבורי. "דפקתי הופעה" וממש אהבתי את זו שנשקפה אלי במראה. מדברים, ומתרשמים ואכן מדובר על בחור מקסים, אקדמאי, דובר שפות רבות, עובד בעבודה יוקרתית ומרתקת , יוצא יחידה מובחרת בצבא וניראה נפלא. והשעות טסות, כאילו לא עברה שניה, מתקרבים, ונוגעים ברפרוף, בודקים את הגבולות ההדדיים, והערב זורם. עוד נושא לשיחה, והמילים זורמות, עד שהגענו לנקודה המרה, דיעות מוצקות, בלי אפשרות לתזוזה "ככה חונכתי" - הוא אומר, ואני מזועזעת, מבקשת שתפתח האדמה. מבחינתו מעמד האישה הוא שתי הבלטות שליד כיור המטבח, אישה נוצרה כדי לשרת את הגבר שלה, ואני בשוק, חושבת לעצמי "מאיפה המפלצת הזו נוצרה?". ומנסה להיות עדינה ולא ליצור הסלמה ורק מחכה לשבריר השניה בה ניתן לסיים את הפגישה. בבוקר הוא שלח הודעה "בוקר טוב מקסימה",ואני שלחתי בתגובה "מחק את מספר הטלפון- כמה שמהר , כן ייטב". אז ככה, עוד דייט נפסל

גלית35

New member
ומכרה המשותפת הזו מכירה אתכם../images/Emo20.gif

בכלל? לא ממש נראה לי.

גלי 1970

New member
../images/Emo6.gif

אני אפילו לא הייתי מחכה לבוקר המחרת ישר הייתי מודיעה לו שזה לא מתאים

shaktii

New member
גם את הענין הזה בחנתי

ושאלתי אותו, אם הוא רציני, אז הוא העיד על עצמו כאדם שחושב לפני שהוא מדבר והציניות רחוקה ממנו כמרחק שנות אור. מחר פרק נוסף. עוד דייט, הפעם דרך דייט אחר שאמר לי "לא מתאים"אבל יש לי מישהו להכיר לך.

באמת? איזה קטעים

תמיד בדייטים לא מוצלחים רציתי ככה בצחוק, לשאול אם יש לו איזה חבר נחמד להכיר לי...אבל תמיד זה לא קרה כי לא נעים... איך הגעתם לזה שהוא רצה להכיר לך?

../images/Emo26.gifועל זה אפשר להגיד ברצינות

ולא בציניות "מפרגניםםםםם" הלוואי עלי. כל בחור שיצא איתי, אם לא הלך לו איתי, העדיף שאלך לאלף עזאזלים

היית צריכה להגיד לו

שאת תמיד משאירה לגבר את המילה האחרונה.... כשאת שולחת אותו להוריד את הזבל, והוא עונה "בסדר" :) וגם, שאם צריך את יורדת על 4 בשביל הגבר שלך ואומרת לו : צאאאאאאאאאאאאאאא מתחת לשולחן, נו צאאאאאאאאאאא, אני לא ארביץ לך!!!

וואוו!! איזה בעסה...

עד שסופסוף מוצאים מישהו נורמלי וככה הוא מקלקל.... ממש מבינה אותך. גם אני הייתי עוזה בדיוק אותו הדבר........ לא נורא, תמיד יהיה את הבא בתור...

דווקא

אם הוא היה מוצא חן בעיניי הייתי לוקחת אותו כאתגר ומוכיחה לו שאפשר גם אחרת... כל החיים לומדים

תלוי

לפעמים זה אופי בלתי ניתן לשנוי, אבל לפעמים זו סתם שטיפת מוח והרגל, ואם יש לו קצת שכל וטיפה ראש פתוח הוא יכול להשתנות אני מאמינה שבד"כ אנשים לא משתנים ושאופי קשה מאוד לשנות, ואם יש תכונה דומיננטית שמפריעה לי, אני לא אנסה אבל כאן זה יותר נשמע כמו הרגל או חשיבה שסוגלה עם הזמן ולא משהו מובנה באישיות, אז שווה לנסות... תלוי

לפעמים אני אומרת

שאני בררנית מידי ובסוף אני אשאר לבד. אבל אז אני חושבת לעמי שזה שאני עוד מעט בת 30 זה לא אומר שנגזר עליי לצאת עם מישהו שלא מוצא חן בעיני. צריך להתפשר ולדעת לותר על כל מיני דברים, אבל יש "קווים אדומים" שלא אוותר עליהם. ואם גבר חושב ברצינות ואפילו לא מתבייש להודות בזה, שאישה צריכה להיות רק במטבח, אז סליחה... זה כבר יותר מידי בשבילי... כמה כבר הוא ישתנה?

סליחה

אני לא חושב שיש גברים משכילים שחושבים שאישה צריכה להיות במטבח, לדעתי הוא אמר את זה בצחוק ... ויותר מזה? הוא בעצמו לא רצה להמשיך איתה אז הוא לקח את הציניות הזו ואיפשר לה להבין שהוא באמת מתכוון לזה, תרגיל יפה הוא עשה לה, ככה הוא מנע מעצמו את הצורך לפסול, אלא נתן לה את האפשרות הזו.

shaktii

New member
אם הוא לא רצה להמשיך

אזי מהו ההסבר למשלוח ההודעה בבוקר? (וגם מאוחר יותר, במידה ושיניתי את דעתי עד אז)

אני אגיד לך מה

מבחינתי יש הבדל בין להגיד ובין לעשות כמובן שאין סכוי שאלך עם מישהו שיבוא ויגיד לי "שמעי מותק, מחר את הולכת להתפטר מהעבודה שלך, מעכשיו התפקיד שלך זה לנקות ולגדל ילדים" אבל אם זה מישהו שאני קולטת את הפוטנציאל שלו בפנים, ואני נותנת לו לברבר את הדעות שלו, אבל ת'כלס עושה מה שאני רוצה? שיחשוב מה שהוא רוצה...עם הזמן הוא יבין אחרת... שמעי,אנחנו מדברות כאן מאוד בכלליות...כל מקרה לגופו אבל אני יודעת מנסיון שכבר נתקלתי באנשים עם דעות כאלו ואחרות, שמסתבר שזה היו בעיקר מילים ומחשבות ושטיפות מוח, והם לא הרגישו איך אני משנה להם את הדעה מקצה לקצה..

אז את תמצאי את עצמך לבד

כי לא קיים אדם שמתאים לשני במאה אחוז כולנו משתנים במידה כזו או אחרת בתוך מערכת יחסים לא תמיד מקצה לקצה, אבל לומדים ומשנים ומשתנים כל הזמן לא בצורה רעה, לא בצורה "מחנכת" אנחנו לא ההורים אחד של השני אבל אין שום פסול בלפתוח אופקים אחד לשני

למעלה