עוד אחת שדואגת לי

prophit

New member
נו באמת.....

ברור שזה שובניסטי, מדובר על תגובה הומריסטית ולגיטימית של הכללה של נשים נוהגות כמו ההכללה שנעשתה על האופנוענים, זו תגובה, אם גבר היה כותב אז התגובה הייתה אחרת, בטח מדברת על פלאפונים, גילוחים, חיטוט באף וכו', הכל בהתאם........

prophit

New member
../images/Emo6.gif לטאג ליין אולי../images/Emo35.gif או לפחות.....

לסאגה...

prophit

New member
../images/Emo6.gif גדול, יש מצב לטאג-ליין../images/Emo35.gif

או לפות לפרסם גם בסאגה. זה ענק..

ספייק ®

New member
טאג ליין../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

רק אם המנהלים ירצו. בינתיים אפילו שרשרו את זה להודעה אחרת כך שאני בספק ...
ו-ThunderCat חביבה
, לו היית מכירה אותי יותר טוב, היית יודעת שאני רחוק מלהיות שוביניסט כרחוק מזרח ממערב. למדתי נהיגה אצל מורה (אשה) ועד היום אני מכיר ומעריץ נהגות שנוהגות הרבה יותר טוב ממני, ואני ממש לא נחשב גרוע ... אז עשי לי טובה וחסכי את ההערות הללו לשוביניסטים אמיתיים, זוהי רק בדיחה ותו לא, קחי את זה בקלות. מישהו חכם אמר פעם "על ראש הגנב בוער הכובע", אני לא רוצה לחשוב שזה המקרה שלפנינו, טוב? ספייק.

Pumi

New member
מה שמוזר במה שהיא כתבה

זה "להתאושש מחוויה מרגשת זו ולקבל עלי אחריות לשלומו , לבטחונו ולעשות כל מה שנדרש כדי שחלילה לא יפגע" האם מישהו ממכם שנסע לא בצורה הכי חוקית בכביש ציבורי (אלא אם כן יש לכם MZ או EN ואז זה לא נחשב), שם את האחריות לשלומו, בטחונו או חיו בידי המכוניות / משאיות / אופנועים אחרים? הרי כשאתה נוסע באופנוע, בייחוד באופנוע ספורט וכשאתה נוסע חזק, לרוב אתה יודע כבר עד כמה אתה מסכן את עצמך ממילא. אני רוצה לראות את האופנוען הראשון שיסע בצורה "משתוללת" בכביש לא פנוי וגם יגיד לעצמו תוך כדי "אם יקרה לי משהו, מה איכפת לי, זה אשמתם ולא אשמתי, אני בסדר".

ThunderCat

New member
הנה התגובה שרשמתי לגברת:

שמתחילה בהמלצה להסתכל מדי פעם במראות המכונית. מורה הנהיגה שלך לא לימד אותך את חשיבותן של המראות? איך אותי אופנוענים אף פעם לא מפתיעים, ואני נוסעת הרבה בכביש החוף? וגם אם מפתיעים, ועושים קצת רעש, יש איזו סיבה שבגללה את עלולה לעבור פתאום נתיב, בלי לסמן או להתבונן במראות, ולדרוס את הלה? ובכלל, מה את עושה בנתיב השמאלי אם את לא מבצעת עקיפה?

למעלה