להגיב שם - מיותר
שם הטפשות חוגגת. לכן אתייחס כאן, במעוז השפיות, למרות שכאן כולם אופנוענים, מוזר. הנהג הטמבל הממוצע, עם תגובות של פיל הנפגע מחץ הרדמה, שגם את האפס יכולת הזו הוא מחלק בין מתן במבה לילדים, קריאת עיתון, שמירה על הקפה שלא יישפך, דיבור בפלאפון ועוד עיסוקים אחרים, הכל תוך כדי הנהיגה, כמובן, אני מבין איך הוא יכול להתרשם לרעה מאופנוע החולף במהירות. הנהג היה מעדיף רוכבים כמו COLT, על אופנוע לא מהיר, גדול ומבריק, שאפשר להצביע לילדים "תראו", תוך גלישה לנתיב שלי, כמובן. אבל גם לי לפעמים נמאס להתחמק ממאות העוקפים הלא מוצלחים, שחושבים כך: הגלגלים הקדמיים עברו את האופנוע - אפשר לחזור לנתיב הימני, ושהאופנוע ידאג לעצמו. אז מגבירים מהירות, רק כדי לשרוד, או לנוח, ואני מחוסר ברירה אומר - עדיף קנס על מהירות מאשר מצבה משיש. אהבתי את הקטע של "...תוך הגברת גז מקסימלית..." פחחחחח... רציני? מקסימלית? שמישהו יסביר לה, שאופנוע זה לא כמו הפחית בה היא נוהגת, פתיחת גז רצינית לא ממש אפשרית בכביש עמוס תנועה, אלא אם באמת בועטים כמה הילוכים למטה, כדי להעביר מסר. הנהגים, כמו המשטרה, קופצים על מה שנראה מסוכן, במקום לטפל בגורמי התאונות האמיתיים. קורה שבפגישה בין רכב לאופנוע נהרגים גם יושבי הרכב, רק מה - הם לרוב היו בדיוק באיזה פרסה לא חוקית, או "לא ראו" את האופנוע המגיח. אילו הייתי שופט, או אילו השופטים היו ממונים על צדק, על כל "לא ראיתי" כזה הייתי פוסל רשיון לצמיתות, כי מה לעיוור ולנהיגה? ולדיבורים על אדיבות, כבוד למשתמשם האחרים וכל השאר - יש לי רק ביטוי ישן נושן, כתגובה : הפוסל במומו פוסל.