עוד אחת שדואגת לי

medwow

New member
למי שמעוניין לנסח תגובה מסודרת

שייצור איתי קשר במסרים האישיים ואני כבר אדאג לפרסום.

BladeRunner

New member
אתמול תירגלה קבוצה מובחרת נוהל...

כ.פ.כ.ס ( כמה פותח כמה סוגר ) בישורת עמוסה לעיפה בכביש המוביל לפלמחים. לבהלת נוהגי המכוניות הצטיידו הגברים באגזוזים פתוחים ובאופנועי ספורט כבדים... אולי ניתן להם לנסח את המניפסט

DavidGPZ

New member
אפשר להבין אותה

אבל גם כמו שקולט אמר, תרבות ההתייחסות של נהגים לאופנועים לא מאפשר לי, כאופנוען לנסוע באיילון "כמו מכונית" תאמינו לי שניסיתי פשוט להיות רגוע ולנסוע ב80 אחרי פחית אחרת תוך שמירת מרחק.. ומה קרה? חצי מדינה חותכת לי את הנתיב כאילו אני לא קיים, מאחורה מכוניות נצמדות אלי או שאפילו נוסעות במקביל לגלגל האחורי. סכנת נפשות!! אני לא יודע מה אותו אופנוען "אלמוני" עשה בדיוק ועם בעינינו זה היה נראה מסוכן כמו "מתאבד שיעי" אבל בלי קשר, ציבור הנהגים בישראל בהרבה מקרים לא נותן לנו לנסוע "נורמלי". הבעיה במינימום קיימת בגלל שני הצדדים. -דוד

MikeE

New member
../images/Emo52.gif רחלי

לא התכוונתי להפחיד אותך, רק רציתי להגיע הביתה בשלום. זה קצת קשה כשנהג אחד כתב SMS לאחותו וכמעט עלה עליי או אחר שסטה למסלולי בלי לאותת, כי מה אכפת לו, הוא מדבר בפלאפון. או זה שנצמד אלי מאחור (כי לא מגיע לי לחיות, אני אופנוען, גם ככה ימי קצובים). כמעט שכחתי את המונית שחתכה אותי בצורה סופר תרבותית כי אני שקוף. בואי נראה אותך נמצאת במצב כזה ולא בורחת כל עוד נפשך בך מהקטסטרופה שקוראים לה בעיברית "נהג".

כRובי

New member
תראו תגובה של בי-רו (ה../images/Emo47.gif)

בפורום מכוניות על נושא זה..

ספייק ®

New member
שיר של יום ../images/Emo8.gif

נכון שקצת קפצו לי הפיוזים כשקראתי את מילותיה הפוצעות כסכין של רחל כפרי, נכון שהנהנתי את ראשי בהסכמה-דכאונית-מה כאשר קראתי את מאמרו של הגיZמו על שקיפותנו המאולצת, וגם נכון שאתמול "נהגת מיומנת" ניסתה לעשות ממני טפט הקיר של "שער ציון" ... מבפנים
אבל זו לא סיבה להפסיק להיות אופטימי
אז כתגובה הולמת ותרבותית, שלא יגידו שאנחנו חיות חלילה, ישבתי וכתבתי שיר, שיר שאולי כדאי להעביר לידיעתה של רחל כפרי וחברותיה לכביש. אז יאללה, טרי-לה-לה-לה-ליי-ליי-ליי
(במנגינת "ישנן בנות") ישנן בנות, ישנן בנות שמסתבכות עם הדוושות כשהן רואות מקום לחנות את הרחוב מיד חוסמות רק לשעה או קצת פחות אבל אני, איני כזאת אבל אני איני, איני כזאת אני חונה כהלכה גם במעבר החציה
ישנן בנות, ישנן בנות שלעבור נתיב רוצות את המבט הן לא מפנות והמראות לא מכוונות ואופנוען הן כבר מורחות אבל אני, איני כזאת אבל אני איני, איני כזאת אני פונה בחרדה גם על גדר ההפרדה
ישנן בנות, ישנן בנות אשר ברכב מתאפרות את התנועה הן מעכבות באוטוסטרדה זוחלות וגם נתיב שמאלי תופסות אבל אני, איני כזאת אבל אני איני, איני כזאת אני טייסת סערה עד שעוצר אותי שוטר תנועה
חג שמח לכולם,
ספייק.

tygger

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif P-D

אין מספיק צחוקים בשבילך. אתה בהחלט עשית לי את היום. ואני עוד הלכתי לכתוב פה על כמה שאיזה אוטו נדחף ברמזור לידי (עמדתי באמצע) וכל הזמן ניסה לעקוף (כאשר היה נתיב פנוי לגמרי לשמאלי...) ואז בסופו של דבר עצרתי לידה ברמזור (כן
זאת היתה אישה
) והיא החלה לומר לי כמה שאופנועים הם מסוכנים ושאנחנו לא שמים לב לתנועה ודברים כאלה, לאחר שהיא נסעה ראיתי למרבה הצחוק שכמעט חצי מהטמבון האחורי של המכונית שלה (הונדה אקורד חדשה) חסר, כולל כנף אחורית. פשוט כאילו מישהו חתך אותו עם דיסק. :-S העיקר שאנחנו מסוכנים ולא שמים לב... וכן, אני יודע שיש נשים שנוהגות נפלא וכו' וכו', אבל לא היום

ThunderCat

New member
שוביניסט משהו ../images/Emo46.gif

אותי דרס גבר, אז אמרתי שכל הגברים נוהגים חרא?

גיאג

New member
שוביניסט ??? אני ??? לי למשל לא

אכפת שהבחורה תהיה תמיד למעלה !!!!!

למעלה