עוגת ברבי חדשה.
ב באבלו New member 15/4/04 #3 מ-ש-ג-ע-ת!!!../images/Emo45.gif ושאלותיים:- א. איך עשית את השער? נקניקי בצק צבועים?... ב. איך את עושה את הסוכריות האלו? גם בצק סוכר?
מ-ש-ג-ע-ת!!!../images/Emo45.gif ושאלותיים:- א. איך עשית את השער? נקניקי בצק צבועים?... ב. איך את עושה את הסוכריות האלו? גם בצק סוכר?
א אוהבת טיולים New member 15/4/04 #4 גלגולית עוגה מהממת ציפתי לראות עוגת ברבי מסורתית עם החצי בובה, אך את עיצבת את הברבי מבצק סוכר מהמם אין סוף לכישרונות שלכן.
גלגולית עוגה מהממת ציפתי לראות עוגת ברבי מסורתית עם החצי בובה, אך את עיצבת את הברבי מבצק סוכר מהמם אין סוף לכישרונות שלכן.
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 15/4/04 #7 השער מבצק סוכר שעבר באקדח לבצק, הסוכריות גם כן בצק סוכר על שיפוד .
ג ג י ל ג ו ל י ת New member 16/4/04 #32 ה"סוד" טמון לדעתי בציור ואיפור נכון של תווי הפנים, אין שום טריק צריך רק לשמור על קוים נקיים ואחידים .
ה"סוד" טמון לדעתי בציור ואיפור נכון של תווי הפנים, אין שום טריק צריך רק לשמור על קוים נקיים ואחידים .
ו ויקי222 New member 16/4/04 #36 גילגולית, אני לומדת מעוגות שלח../images/Emo140.gif זה עוגה שעשיתי אתמול תודה לך ולטלי
ש שגיגאיה New member 15/4/04 #14 מהמם!! ועכשיו אחרי שהתנסיתי בפיסול דמות...ולא יצא לי כל כך..אני רק מעריכה את זה יותר!!
D derim New member 15/4/04 #16 יו יו יו איזו עוגה אמאאאאא, גלית את מוכשרת בטירוף !!!!!!!!!! פשוט מ ד ה י ם !!!!!!!!!!