בכיף אני מוכן אבל נראה לי שאני מקרה אבוד בכל מה שקשור לעוגות הרכות.
B bigjack New member 9/9/06 #34 בכיף אני מוכן../images/Emo9.gif אבל נראה לי שאני מקרה אבוד בכל מה שקשור לעוגות הרכות.
1מדינת ישראל New member 8/9/06 #16 AK זה לא פייר בא לי עכשיו הכללללללל בחיי שאתה אלוף האלופים. נראה משו משו
ר רוני ר New member 8/9/06 #24 ../images/Emo212.gif../images/Emo27.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ...ויותר אין לי מה להוסיף. ד.א יש לי המון תפוחי עץ בבית שמחכים לישועה, יש לך איזה מתכון מנצח (ולא מסובך) לאיזה עוגת תפוחים קלה וטובה ?
../images/Emo212.gif../images/Emo27.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ...ויותר אין לי מה להוסיף. ד.א יש לי המון תפוחי עץ בבית שמחכים לישועה, יש לך איזה מתכון מנצח (ולא מסובך) לאיזה עוגת תפוחים קלה וטובה ?
ד דנייאלה New member 9/9/06 #27 אחת אחת../images/Emo106.gifכמו תמיד../images/Emo70.gif אין עלייך באפיה
ת תלתל5 היחידה New member 9/9/06 #33 ../images/Emo3.gif ממ נראה מעולה ../images/Emo3.gif תודה על המתכונים
ז זיוי האחת וזהו New member 10/9/06 #49 ../images/Emo45.gifכל הכבוד יאמיייייייייייייייי נהדר פשוט נהדר יפה ונראה מאוד מאוד טעים תודה רבה שאתה תמיד משתף בוקר טוב יום טוב שבוע טוב
../images/Emo45.gifכל הכבוד יאמיייייייייייייייי נהדר פשוט נהדר יפה ונראה מאוד מאוד טעים תודה רבה שאתה תמיד משתף בוקר טוב יום טוב שבוע טוב