עובר דירה

IReI

New member
דרך החשיבה נכונה

אבל במיקום הזה המיטה תחסום לי חצי מהחלון היחיד שיש בחדר וסיבה נוספת היא שהקיר עם החלון הוא קיר חיצוני ובגרמניה הקרירה עדיף לברוח מקירות כאלו
תודה

שלום ו... IReI , cheer up

מזל טוב לך, באיחור קל אמנם, אבל...מקוה ששנה זו תאיר לך.מאחלת לך את כל מה שאתה מאחל לעצמך, הרבה טוב. אמור לי בבקשה, מה האמצעים שיש לך? מוכן/אפשר לצבוע, לקנות חדש? מה יש לך, מיטה, מחשב,תנור וכו'. תן עוד קצת פרטים. יש אבזרי פנג שואי שם? מדוע יש בשרטוט קיר עבה בין השירותים וחדר השינה/עבודה? אלה פרופורציות מדויקות? מתי אתה אמור להכנס?

IReI

New member
תודה רבה על האיחולים ../images/Emo140.gif

אז ככה: לצבוע בשלב זה קצת קשה בהתחשב בעובדה שלפני יומיים סיימתי לצבוע 2 קירות בחדר ועוד שניים במסדרון בצהוב (דוגמה מצורפת). מיטה כרגע עוד אין אבל אני אקנה בימים הקרובים בנתיים רק מזרון יש. מחשב וטלויזיה יש כמו בשרטוט הראשון גם המיטה במיקום כמו בשירטוט, במטבח יש תנור מקרר ומכונת כביסה קטנה. אביזרי פנג שואי הכוונה היא אם לי יש? אז לי אין אבל ראיתי חנות מאוד נחמדה של אביזרי פנג שואי בקרוב אני אבקר שם. הקיר העבה לפי מה שראיתי מכיל בתוכו צינורות ניקוז
והפרופורציות מדויקות בדיוק כמו בשרטוט. מתי אני אמור להכנס? היום נכנסתי והבלגאן חוגג הכל בקופסאות עדיין
. מקווה שיהיה בסדר כאן ותודה על התשובה המהירה. נ.ב. אני יצאתי מדירה יותר גדולה אבל דירה שהורידה לי את האנרגיות לאפס, ממש הרגשתי רע שם אז יכול להיות רק יותר טוב עכשיו

../images/Emo45.gifמצוין...עכשיו המתן קצת

אתה כבר יודע... עוד משהו קטן, איפה יש חלונות, אמור לי עכשיו במרוכז כדי שאוכל להתחשב בזה בבת אחת... מה השעה לא אמרת...

IReI

New member
חלונות יש בקיר הדרומי אחד

(מצוין בשרטוט) ובמטבח (קיר צפוני) עוד אחד. השעה היא שעה פחות מאצלכם 23:44

טוב, הנה כמה דברים

במטבח תלה תמנות של פירות וירקות/הוסף צבעים כתומים,אדומים, צהובים ירוקים הפרד בין התנור למקרר ע"י עציץ עם צמח תלה ספירלה מעל לדת הכניסה לחדר השינה/עבודה ממליצה לך לישון בקיר שבו עומד השולחן כרגע. זה כיוון שמאוד מיטיב איתך לשינה. את הקור אפשר לחמן עם כרים אדומים,שטיח בהיר בגוון אדמדם וצבעים חמים בסדינים,במצעים, לבוש. וילון בגונים בהירים עם דוגמא של קוים כלפי מעלה או בבד או בציור על הבד מנורה עומדת ליד החלון שמאירה כלפי מעלה כל הזמן גם כשאת לא ממש זקוק לאור שלה בקיר העבה מראה בגב של האסלה בדלת השירותים מראת באגואה וגם בשלת החיצונית במסדרון 3 מראות אחת אחרי השניה כל אחת בקיר אחר שמימול כמו זיגזג מקווה שאני ברורה ערב טוב

שמור על שולחן העבודה שלך...

נקי כבית מרקחת וכך גם שמור על הדירה שלך. למרות שהיא אולי יותר קטנה מזו שהיתה, יש לה פוטנציאל... סדר ונקיון הם ערובה להצלחה בכל שטח שתבחר... אחרי שתחליט היכן תמוקם המיטה שלך, נדבר על חפצים לזוגיות והקריירה...

האר את הכניה בתאורת קיר

לא פלורסטית הצב שם אקווריום קטן עם מספר אי זוגי של דגי זהב ודג אחד שחור המנע מאכילת אוכל מלוח כמה שניתן שמור מקור את החלק התחתון של גבך המעט בקפה ו..צא לרקוד!

IReI

New member
הכל מקובל אבל

המעט בקפה?????? למה???? קפה זה אחד הדברים האהובים עלי
אבל אני אשתדל מבטיח!!

IReI

New member
אם אפשר ../images/Emo35.gif

יש לי יותר מדי שאלות אני יודע... אבל את תמיד יכולה לעצור אותי
1. מה לא טוב בקפה? 2. ומה לא טוב באוכל מלוח? 3. ולמה לשמור מקור דווקא את חלק הגב התחתון? אני פשוט סקרן מטבעי

IReI

New member
אוי, סדר ונקיון!!!

כל הזמן אומרים לי שאני משוגע נקיון סדר ונקיון ואני צריך להשתחרר קצת, כך זבעניין הזה אין בעיה
בקשר למיטה ולסידור החדר אני אעלה שירטוט יותר מאוחר של 2 אופציות שחשבתי עליהן ואם כבר מדברים אז יש לי שאלה: כשמסדרים מקום לפי הפנג שואי אז לא צריך לחשוב בכלל בכיוון עיצובי? אני אסביר את עצמי - למשל אם אני אשים את המיטה בקיר המערבי (הכיוון הטוב שלי) אז א'- הדבר הראשון שיראו בכניסה לבית זה את המיטה, אם אני אדחוף אותה לכיוון הקיר דרומי (= פינה דרום מערבית) אז גם היא תהיה ליד הקיר החיצוני והקר (הרדיאטור חימום נמצא ליד הדלת ואני לא מבין מי תכנן את זה ככה) ובטח יגידו לי לשים פרגוד או איזו שהיא הפרדה כדי שלא יראו את המיטה בכניסה אבל בחדר קטן כל כך זה קצת יחסום ויקטין אותו עוד יותר. ב'- המיטה תחסום את הגישה לחלון (כשיש אורחים)
בעניין המיטה אני אובד עיצות
. אני אנסה לחשוב על עוד פתרונות בנתיים...

IReI

New member
שירטוט

שני אופציות של סידור החדר עם שינויים מזעריים...

IReI

New member
תודה על התשובה המפורטת ../images/Emo24.gif

אז קודם כל שאלה אם אפשר
מה תפקידו של הצמח בין התנור למקרר? את הספירלה לתלות מעל הדלת של החדר בתוך החדר או במסדרון? בקשר לכיוון השינה אני אנסה לראות איך אני ישן במקום שהמיטה נמצאת עכשיו ואם לא יהיה טוב אני אחליף כי יש לי קצת "בעיה" עיצובית גם, הקור אכן מחומם עם ספה אדומה וכרגע גם על המיטה ישנם מצעים אדומים
. בקשר לשטיח, יש רצפת עץ די חמימה כזאת בדירה, האם בכל זאת להוסיף שטיח? הוילון שיש לי מתאים בדיוק!! הוא בצבע OFF-WHITE עם פסים אנכיים (דוגמה בבד)
. המנורה בעוד 2 דקות תעבור לחלון! (מנורת רצפה שמאירה למעלה). בגב של האסלה = בחדר שינה אם אני מבין נכון? בקשר למראות בזיג זג - זה קצת בעיה, בצד אחד אין כל כך מקום לתלות כי הכל דלתות אני אחשוב איך לפתור את זה. אז עוד פעם המון תודה

בבקשה...

לא מומלץ תנור ומקרר אחד ליד השני. הם ממש ממש מתנגדים אחד לשני ויוצרים אנרגיה לא נעימה. הצמח כדי ליצור ביניהם איזו שהיא הפרדה. הכי טוב היה באמת לשים אותם כל אחד בצד אחר. ספירלה לועיל גם כאן וגם כאן... אני רואה שאתה "שוחה" כבר קדימה...אחלה... אנחנו כאן אם יש זרם מים קרים מדי...

IReI

New member
איחסון ../images/Emo26.gif

ידוע שרצוי לאחסן כמה שפחות ולהפטר מדברים שאין בהם שימוש, השאלה שלי היא אם אני גר בקומה חמישית והמחסן נמצא בקומת המרתף האם גם אז לא טוב לשמור דברים שאולי ישמשו אותי בעתיד? (הכוונה לריהוט שכרגע אין לי בו שימוש עקב גודל הדירה)

למעלה